Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • NaGA!

proponuję flash mob 28 listopada w sobotę, godzina 15.32. pomysł z bańkami jest fajny, wypuszczać je, łapać i krzyczeć "śnieg"(brawo dla pomysłodawczyni Cx), o ile prawdziwy śnieg do tego czasu nie spadnie; ) całość skończyłaby się 15.35 i się zmywamy. całość na placu pod ratuszem od strony fontanny, tam jest dużo miejsca.
    problem jedynie w tym,że nie mam gwizdka...

i pytanie do Aliena, czy stronka jeszcze ma zamiar ruszyć? bo przez grono może być ciężko zebrać ludzi... żeby nie wyszło, że skołuję gwizdek i sama sobie pogwizdam.

wypowiadać się!
  • Paulett

w niedziele tą będzie się dziać w białym.
  • Anonim

jakby bardziej rozgłosić- może być ok :)
  • NaGA!

wszystkimi możliwymi mi sposobami rozgłaszam to, gdzie mogę, ale jak na razie mały odzew. no ale będę dalej kombinować...
  • hunimka

Dobry pomysł, ja się piszę. Te harcerskie piosenki jakoś mi do gustu nie przypadły, tym bardziej, że miałam parę dni na nauczenie się tekstów piosenek do niczego mi później nie potrzebnych i nigdy wcześniej nie słyszanych :/
  • Paulett

No kto co woli. Ale widzisz to było takie bardziej harcerskie noo.
    na MMBiałystok poszukajcie bo szykujemy tam białostockiego flash moba
  • NaGA!

właśnie takowy białostocki się szykuje...
  • Paulett

chodzi wam o tego toi toia?
  • Юстина

tylko nie w niedziele, proszę was!
  • NaGA!

jakiego toi toi'a?
    nie w niedzielę, a w sobotę.
  • hunimka

będzie kolejny flash mob, termin do ustalenia http://www.mmbialystok.pl/artykul/m...
  • Paulett

hunimka, z tej strony Zaimportowana mm białystok; )
  • NaGA!

synchronizacja zegarków:
    http://flashmob.yeap.pl/synchroniza...
  • Anonim

może ktoś na mm Białystok założy artykuł o fm "bańki"- myślę że pomogłoby to w rozpowszechnieniu informacji o akcji...
  • Anonim

Aktualnie jest rozpowszechniana kolejka do kibelka, więc lepiej nie mieszać.
  • Anonim

Ale tamto jeszcze nie ma ustalonej daty a to już ma... Zresztą co przeszkadza w istnieniu 2 fm?
  • NaGA!

jakby ktoś potrafił to zrobić, i mój koment pod tym fm'em od kibelka zamontować jako ogłoszenie byłabym wdzięczna. u mnie różnie z netem i cienko z techniką. niech będą dwa.
  • Paulett

no to ja coś napiszę.

Niech żyje sztab wośpowy!! :* <3
  • Anonim

Nie masz co robić w Walentynki? Nie chcesz spędzić ich w typowy sposób? Pragniesz w ten dzień podarować radość sobie i innym? Wybierz się na Walentynkowy Free Hugs. Wymagane są tylko dobre chęci i tabliczka (tekturka itp.) z napisem "FREE HUGS" lub "DARMOWE PRZYTULANIE". Spotykamy się o 12. 00 na Rynku Kościuszki koło fontanny i następnie rozchodzimy się po mieście rozdawać uśmiech. Można chodzić samemu, w parach lub grupami. Ważne by ciekawie spędzić ten dzień.

http://www.mmbialystok.pl/dzieje-si...
| |

Nowe zjawisko w realnym świecie. Nieznający sie osobiście ludzie umawiają się przez internet w ...

Fotki

Miejsca grona (0)