Flair Bartending [244]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paula

Rusza Niezależna Liga Flair

Jedyne w Polsce międzynarodowe i niezależne zawody dla barmanów o charakterze ligowym już w Warszawie. Pierwsze rozgrywki tegorocznego cyklu odbędą się już 23 kwietnia w Warszawie w Restauracji Champions w hotelu Marriott. Niesamowite wydarzenie, profesjonalni barmani pracujący w stylu FLAIR – najbardziej efektywnej i widowiskowej sztuki barmańskiej na świecie, efektowne drinki, latające w powietrzu butelki pełne najlepszego alkoholu, niepowtarzalne triki...

Na ringu w Restauracji Champions barmani zmierzą się w konkurencjach: Free Pouring (wolne nalewanie bez użycia miar), Speed Flair (realizacja zamówienia w jak najkrótszym czasie z uwzględnieniem standardów), Working Flair (międzynarodowy standard obsługi gości) oraz Exhibition Flair (widowiskowa forma pokazu barmańskiego w trakcie przygotowywania koktajli).

Zasadniczym przesłaniem IFL jest propagowanie i rozwój Working Flair (nowoczesnej i widowiskowej sztuki obsługi Gości) jako światowego standardu pracy barmana oraz promocja i wspieranie młodych talentów sceny barmańskiej. Independent Flair League to połączenie pasji, stylu życia, przyjaźni i znajomości reguł światowego barmaństwa. To jedyna tego typu impreza w Polsce; jedyne zawody FLAIR „nie tylko z nazwy”...
    Niesamowite wydarzenie teraz także w Warszawie!

Patronat merytoryczny nad zawodami sprawuje grupa Evolutionbar, jeden z pomysłodawców i współtwórców przedsięwzięcia.

Warszawskie rozgrywki rozpoczynają cykl czterech konkursów Independent Flair League w 2006 roku. Po zmaganiach w stolicy, barmani będą konkurować także w Sopocie oraz podczas największej w Polsce imprezy gastronomicznej Polish Prestige Hotels & Resorts. Ligę zakończą zawody finałowe w Warszawie.

Szczegółowe informacje na temat Independent Flair League są dostępne na stronie http://www.ifl.com.pl

Sponsorzy IFL: Martini, Kuger – syropy Monin, Texar.
    Partnerzy imprezy: Red Bull Polska, Polish Prestige Hotels, FBA – Flair Bartenders’ Association, Restauracja Champions w Hotelu Marriott, Dynasoft, Komplex.

• Paula

Pierwsze rozgrywki - Flair Ring

23 kwietnia 2006 roku
    Restauracja Champions w Hotelu Marriott

* godzina 12.00 odprawa
    * godzina 13.00 I część eliminacji - Free Pouring/Speed Flair
    * godzina 16.00 II część eliminacji - Working Flair
    * godzina 21.00 FINAL na Ringu

Pula nagród: 2000 Euro

Pierwsze miejsce: 1000 Euro

ja bede :D:D: niach niach :D:D:D
  • SDM-W

no imprezka bedzie dobra ja napewno wapadam :)
  • Cezary

...Miło przypadkiem wejść na pewne grono i zobaczyć to co widać...23 kwietnia, Champions,FLAIR RING...Just be flair...Pozdro z Estonii...
  • MarycH

No i jak ??
    Prosze o relacje bo znowu nie mogłem się pojawić :///
    A jeszcze jakby jakieś zdjęcia były to by było świetnie :)
  • ... Dario vel Jinx ...

... było poprosty w dechę - mało ale w lipcu kolejne ładowanie baterii ...
  • Paula

gratulacje dla wszystkich zawodnikow!! byliscie the besciak!! Organizatorzy spisali sie swietnie; ) atmosfera gorąca!! no i tylko tak dalej :) nastepnym razem nie odpuszczam i tez startuje; ) pozdrowienia dla wszystkich i gratulacje dla zwyciezcow czyli tak naprawde dla wszystkich :):):)
  • Anonim

impreza swietna.............
    gratulacje dla tomka nalezalo sie drugii raz swietnie ale marek po roku tez zrobil ogromne wrazenie
    no i brawa dla grzeska gdyby nie on nic by nie ruszylo...
    a juz niebawem kobiety pokaza sie publicznie...w czerwcu..
    imprezka naprawde swietna oby wiecej takich...
  • Apache

było super, wybiorę się pewnie do Sopotu zobaczyć kolejne występy :)
  • Anonim

ja tez..........
  • Paula

No to w takim razie widzimy sie w Sopocie :):):)
  • Apache

to trzeba będzie jakąś ustawkę na piwo zrobić :)
  • Anonim

mysle zenie na piwo a nna jakiegos drinka w cudownym wydaniu.....
  • sibi

Zapraszam do Sopotu.

Będzie się działo.
  • Cezary

30 lipca...stop...Sopot...Copacab ana...stop...godziny popołudniowe,finał wieczorem...stop.
  • Paula

Mialam wziasc udzial..stop...nie bedzie mnie...stop...beczy..stop..:(: (:(:(
  • !!!Seba!!!

jadę jadę jadę ....
    może jakaś ustawka na pociąg?
    pozdrawiam
  • Paula

RANKING

1 Vladymir Burianov 163
    2 Marek Posłuszny 147
    3 Marcin "MASAKRA" Osypiński 140

wogole powiedzcie cos jak bylo itp itd :)
  • !!!Seba!!!

jak było ? najlepsza balanga flair na jakiej byłem
    wLaśnie załatwiam wolne na Ciechocinek
    pozdrawiam:)
  • Paula

eeehhhh to teraz jeszcze bardziej chce mi sie płakać ze nie byłam:(:(:(:( łłłłeeeeee :(:(:(