-
-
Grono.Net
-
.....to był wypadek przy pracy....:]:]:]
a Ty.......co Ty wiesz......o butelkach :P:P -
Grono.Net
calkiem niemalo. przez wakacje sprzedalem pewnie okolo trzystu, albo pieciuset:PPPP i liczba ta caly czass rosnie;) -
-
jestem pod wrazeniem i zycze dalszych sukcesow..:] Panu z baywatch juz dziekujemy...:]
-
Anonim
Jestem na Flair nie specjalnie się znam w sensie zar ówno praktycznym jak i teoretycznym ale bardzo bym chciał się czegoś nauczyć:) czekam na jakieś propozycje -
ano widzisz wiec nic trudnego;) wtepnie..Seba..wyjechal wiadomo..kiedy sie ma pokazac..nikt nie wie..przynajmniej ja;) Darek..gdzies go wcieło i głosu nie daje:P a ja bidulka..radze sobie sama...podstaw mnie nauczyli a ja ogladajac rozne akcje sama dalej sie ucze..:] wiec..podstawy moge przekazac i to co juz umiem :p
-
Anonim
Podaj czas i miejsce:) ja się zjawię byle nie wtorek i środa czwartki i poniedziałki jak najmilej widziane:) byłem dziś w melodi CV zostawiłem zobaczymy czy się odezwą widząc że jestem od Frenkla -
No wlasnie widzisz...bo problem jest z miejscem...:/ jak bylo ciepło to park jest git..ale jest ziiiiimno i nie bardzo wiem co teraz..:/
-
Anonim
Aż tak zimno to jeszcze nie jest można spróbowac w jakimś parku:) bo w domku to raczej ciężko -
OOO NIE NIE, w domu naprawde nie polecam ćwiczyc;) kilka dni temu mialam niezbyt miła przygode :P:P:P hehe
-
-
Anonim
Moze i bede mógł pomóc w zdobyciu jakiejś miejscówki cieplejszej niż park,ale na to 3b będzie jeszcze trochę poczekać...Nic nie obiecuję ,ale popytam... -
byloby super:) mi jest trudno bo moje wtyczki pouciekały i nie mam kontaktu :P hehe. ale jesli bys mogl i to nie bedzie problem to bede baaardzo wdzieczna <lol>
-
Kubica Kłosowsky
Dlaczego nie cwiczyc w domu? dzieki temu czesciej sie odkurza pokoj.. tak ze tak. Jak sie chcecie od kogos uczyc, to w Warszawie od Tomka Malka (kiedys Ego, teraz chyba Iguana?). Jego z kolei uczyl Kaaaaaz Baczek. Teraz juz tego nie robi. Swego czasu bylu kursy w MSBiS na Solec 48 i tak jak sie kupilo kurs to mozna bylo do konca zycia rzucac na macie (maja tam specjalna mate do tego).
Ja mysle ze cwiczyc w domu, tylko bez wody i raczej plastikowymi (jesli wiecie o jakie mi chodzi) niz szklem. TakeItEasy -
nie chodzilo mi o to ze butelki sie bija w domu i szklo trzeba odkurzac;) bo nie zdarzylo mi sie:) tylko no jak dla mnie jest to troche niewygodne...malo miejsca..przynajmniej mowie tu o sobie :P w MSBiSsie to ponoc sufit jest strasznie nisko hehe:P albo mi sie pomylily sale:P:P plastikowych nie mam...ale nie potrzebuje; ) jesli mam cwiczyc to wole na szklanych;)
-
Kubica Kłosowsky
w MSBiSie mysle ze suift jest ok. Co wiecej Zarowno Ogonowski i Sebastian tam wlasnie zaczynali pod okiem Kazika, wiec warunki sa super,tylko ze nie ma kto uczyc.. ale w sumie jak ktos juz przeskoczy poziom podstawowy,to moze sie sam uczyc z filmikow i od ludzi, podpatrywac na zawodach- ja robie tak wlasnie. No i rzucam w domu+czesto odkurzam:P
Pulka-jak mozna zostac hostessa Bacardi?
TakeItEasy -
to moze faktycznie mi sie pomyliły sale :P ja tez sie sama juz ucze:)
a co Boxman chcesz zostac hostessa??:):):)
-
...you make me wanna be naughty
Siemka wszystkim :) Też niedawno (bo 2 miechy temu) zajaralem sie strasznie Flair'em. Podstawy juz podłapalem, teraz czekam na dwie flerki z red bulla i bede kombinował dalej. sciagnąłem ostatnio 1GB filmow, jak je obejzalem to hoho :) jak by ktos chcial to dajcie znac. A no i oczywiscie jak byscie cos wymyslili z miejscem do wspolnego cwiczenia to dajcie znak, sygnał :)
Pozdrawiam -
to ja poprosze te filmiki:):):) moze bedzie cos czego nie mam :P:P a w zamian dam znac o treningu :P:P hehe