-
Anonim
Albert Einstein (1879 - 1955)
Zdrowy rozsądek to nic innego, jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia -
Klepciu
-
Anonim
Fizyka jest tak prosta że mój kot ją nawet rozumie
oto powiedzenie naszego faceta od fizyki -
Paweł Chojna
Beznadziejne są te żarty...
I nie to, że ich nie rozumiem, ale w ogóle nie są zabawne... -
-
Cthulhu
-
Kamil
>Wkr napisał
>1.
>Starsza pani pyta dwóch studentów fizyki:
>- Na dworzec to w dobrym kierunu idę?
>- Tak - odpowiadają studenci
>gdy babka sie już oddaliła krzyczą:
>- Kierunek dobry, tylko zwrot nie ten!
>
>2. Bardziej matematycznie:
>Kobieta zmienną jest, więc można po niej
>całkować.
>
>3.
>-Co to jest różniczka?
>-Wyniczek odejmowanka!
>
>
>PZDR!
Ten pierwszy jest świetny:P -
ʞ@®ol
Wiecie czym sie różni Fizyk od dużej Pizzy?
Duża pizza jest w stanie wyżywić 3osobową rodzine. -
ʞ@®ol
>TomO,Florek napisał
>Jeżeli dzis jest 0C (Celsjusza) a jutro ma być dwa razy
>zimniej to ile będzie jutro stopni:] Ciekawa, podchlitliwa
>zagadka:p:]
>Tekst z basha zajebiste:D
A wieć jak jest odpowiedź? -
1298145
trochę bardziej z przytykiem w stronę matematyków ale jak wiadomo, bardzo ich lubimy; -)
Dla eksperymentu zamknięto w celach fizyka teoretyka, fizyka doświadczalnego i matematyka. Dano im tylko konserwę, która wystarczy na tydzień, ale nie dano otwieracza. Po tygodniu otwierają celę fizyka doświadczalnego. Straszny syf, cała cela uwalana konserwą, fizyk siedzi najedzony. - Co pan zrobił? - Rzucałem konserwą, aż się otworzyła. Otwierają celę fizyka teoretyka. fizyk siedzi najedzony i zadowolony. Jest czysto, tylko ściany są opisane wzorami. - Co pan zrobił? - Policzyłem, pod jakim kątem trzeba ją rzucić, żeby się otworzyła. Otwierają celę matematyka. Matematyk leży martwy, konserwa jest nie otwarta. Na ścianie tylko jeden mały napis. Zbliżają się i czytają: "dany jest walec"... -
zelu znamirowski
student mowi do einsteina
-czy moglby mi pan, tak na chlopski rozum, wytlumaczyc o co chodzi z ta cala teoira wzglednosci?
na to einstein
- wyobraz sobie moj nos w twojej dupie- ja mam nos w dupie i ty masz nos w dupie, ale wzgledem siebie to nie to samo.
zabawne? -
tomasz kobierzycki
|
|
Grono ludzi zainteresowanych fizyką, badaniem i opisem otaczającej nas rzeczywistości. Szkolne z...
Miejsca grona (2)
-
WF PW koszykowa, Warszawa
-
FUW Hoża, Warszawa
- Dodaj miejsce