Φ Fizyka Ψ [2281]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jean-Paul

Nauczanie najbardziej znienawidzonego przedmiotu to wyzwanie.
  • Anonim

Masz wiele racji, ale zależy to również od podejścia nauczyciela i pomysłu na zajęcia... Nie powinnam się chyba jeszcze na ten temat wypowiadać, ale wydaje mi się, że jak ktoś ma na prawdę zamiłowanie do tego co robi, to swoim optymizmem i pasją "zaraża" innych. :)
    Z resztą, żeby się rozwijać powinno się podejmować wyzwania...
    Czy życie nie byłoby nudne gdybyśmy szli na łatwiznę?
    :)
  • Kozaa

Pilnie potrzebuję kogoś kto wtłucze w dziewczęcy i zdesperowany mózg fizykę na tyle, bym zdała egzamin na chemii UW.
    kontakt: 3122906
  • Michał Xyz

Wie ktoś może jakie sa progi na ten wydział ? Ciężko się dostać?
  • NOname

Chyba nie za koniecznie... Pamiętam, że widziałem wyniki rzędu 40%. Ale teraz ma to być kierunek sponsorowany, więc kto ich tam wie.
  • szemkel56

Orientuje się ktoś może, czy trzeba koniecznie być na szkoleniu bibliotecznym i informatycznym? Już sobie na ten czas zorganizowałem wyjazd, także średnio mogę się stawić :) i co jak się nie przyjdzie? będzie jak to nadrobić? Z góry dzięki za odpowiedź
  • Monika Szczerba

Hej,
    lubicie fizykę?
    No to mam dla was parę zadań z fizyki.Sprawdźcie, na ile umiecie rozwiązać zadania z fizyki, które nie wymagają liczenia, i przy okazji pomóżcie mi w zrealizowaniu badania.

http://www. ankietka. pl/ankieta/52362/fizyka-ankiet a-dla-studentow.html

Ankieta (czyli test z fizyki bardziej) jest przeznaczony dla studentów każdego wydziału; )
    Po zakończeniu, napiszcie do mnie maila, aby otrzymać wyniki.

Z góry dzięki.
| |

Grono ludzi zainteresowanych fizyką, badaniem i opisem otaczającej nas rzeczywistości. Szkolne z...

Fotki

Miejsca grona (2)