-
-
Anonim
Masz wiele racji, ale zależy to również od podejścia nauczyciela i pomysłu na zajęcia... Nie powinnam się chyba jeszcze na ten temat wypowiadać, ale wydaje mi się, że jak ktoś ma na prawdę zamiłowanie do tego co robi, to swoim optymizmem i pasją "zaraża" innych. :)
Z resztą, żeby się rozwijać powinno się podejmować wyzwania...
Czy życie nie byłoby nudne gdybyśmy szli na łatwiznę?
:) -
Kozaa
Pilnie potrzebuję kogoś kto wtłucze w dziewczęcy i zdesperowany mózg fizykę na tyle, bym zdała egzamin na chemii UW.
kontakt: 3122906 -
Michał Xyz
-
-
NOname
Chyba nie za koniecznie... Pamiętam, że widziałem wyniki rzędu 40%. Ale teraz ma to być kierunek sponsorowany, więc kto ich tam wie. -
szemkel56
Orientuje się ktoś może, czy trzeba koniecznie być na szkoleniu bibliotecznym i informatycznym? Już sobie na ten czas zorganizowałem wyjazd, także średnio mogę się stawić :) i co jak się nie przyjdzie? będzie jak to nadrobić? Z góry dzięki za odpowiedź -
Monika Szczerba
Hej,
lubicie fizykę?
No to mam dla was parę zadań z fizyki.Sprawdźcie, na ile umiecie rozwiązać zadania z fizyki, które nie wymagają liczenia, i przy okazji pomóżcie mi w zrealizowaniu badania.
http://www. ankietka. pl/ankieta/52362/fizyka-ankiet a-dla-studentow.html
Ankieta (czyli test z fizyki bardziej) jest przeznaczony dla studentów każdego wydziału; )
Po zakończeniu, napiszcie do mnie maila, aby otrzymać wyniki.
Z góry dzięki.
|
|
Grono ludzi zainteresowanych fizyką, badaniem i opisem otaczającej nas rzeczywistości. Szkolne z...
Miejsca grona (2)
-
WF PW koszykowa, Warszawa
-
FUW Hoża, Warszawa
- Dodaj miejsce