-
Ciastek Potwor
z grona dowiedziałem się o Letnich Praktykach Badawczych
Słyszeliście coś o tym? Ponoć to praktyki dla umysłów ścisłych (ale może nie tylko?).
Drodzy fizycy - wiecie coś?
Oczywiście poza wiadomościami ze strony http://www.praktyki.ibspan.waw.pl/ -
Pare lat temu byłem. Widzę że wciąż są moje fotki na stronce :)
Było fajnie ale nic konkretnego nie wynikło. Takie kółko naukowe. Referaty, troche samodzielnej pracy itp. Warunki polowe :) -
mojra87
>Jean-Paul napisał
>Pare lat temu byłem. Widzę że wciąż są moje fotki na
>stronce :)
>Było fajnie ale nic konkretnego nie wynikło. Takie kółko
>naukowe. Referaty, troche samodzielnej pracy itp. Warunki
>polowe :)
To Ci powiem, że przez te kilka lat sporo się zmieniło; )
Byłam na tych praktykach w minione wakacje i nie mogę się z Tobą zgodzić, ze to jak kółko naukowe; )
Owszem - były projekty badawcze, ale nawet i one kończyły się np publikacjami!
A projekty komercyjne to oczywiście współpraca z konkretnymi firmami nad tematem, z którym oni sami sobie nie potrafią poradzić. Więc jest nad czym główkować - a ze zwykłym kółkiem naukowym nie ma to nic wspólnego :) -
Rozumiem że obaj (oboje, obie) jestescie od Kamila Kuleszy. Po projekcie ze sprzedażą butelek wiem że dziwne macie pomysły na reklamy :) Ale słabo się przygotowaliscie bo profil #1 jest świeży a drugi wyraźnie połączony ze staffem CP/LPB więc wszystko jasne :)
Jak ktos ciagnie kase od rodzicow to niech idzie na te LPB w wakacje. Zawsze lepiej im powiedziec ze się "uczy" anizeli obija po imprezach :))) -