Φ Fizyka Ψ [2281]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grześ

> Słyszałem do Asi J. że chcą medyczną zlikwidować, prawda to? :-)

właśnie mi się przypomniało o tym pytaniu, więc odpowiadam:
    fizyka medyczna na fuwie ma się dobrze i nikt nie będzie jej likwidował. Na nowy rok akademicki przyjęli nawet 7 studentów;)
  • Anonim

Aż siedmiu, niesamowite; )
  • Grześ

7 to sporo;) w tamtym roku było 6, ale biorąc pod uwagę ile osób dociera do IV roku na fuwie i liczbę specjalizacji, to wynik całkiem dobry. Były roczniki kiedy ta liczba oscylowała wokół DWÓCH studentów:)
  • Anonim

Więc mam szanse, jakby co.
  • Grześ

I to spore:) na specjalizację przyjmują w sumie wszystkich chętnych, którzy zaliczyli prawie wszystkie wymagane przedmioty...
  • Maja

Jestem mgr fizyki, o specjalnosci fizyka medyczna(Wydział Mat-Fiz, US). W toku studiow rysowano przed nami świetlaną przyszłość... co niestety zderzyło się z brutalną szczecińska rzeczywistościa po 5 latach nauki. Nie wiem jak wygląda sytuacja z zatrudnieniem dla fizyków med. w innych częsciach zachodniopomorskiego/ całego kraju... ale u nas niezbyt kusząco.

Jednakże, odpowiadając na pytanie: czy "warto się bawić"? Oczywiście, że warto!;P
  • Taffer

Ktoś wybiera się w tym roku na UW? :)

• paulina

ja się tam dostałam, ale ostatecznie wybralam inz. biomedyczna na PW. ; )
| |

Grono ludzi zainteresowanych fizyką, badaniem i opisem otaczającej nas rzeczywistości. Szkolne z...

Fotki

Miejsca grona (2)