-
Grześ
> Słyszałem do Asi J. że chcą medyczną zlikwidować, prawda to? :-)
właśnie mi się przypomniało o tym pytaniu, więc odpowiadam:
fizyka medyczna na fuwie ma się dobrze i nikt nie będzie jej likwidował. Na nowy rok akademicki przyjęli nawet 7 studentów;) -
Anonim
-
Grześ
7 to sporo;) w tamtym roku było 6, ale biorąc pod uwagę ile osób dociera do IV roku na fuwie i liczbę specjalizacji, to wynik całkiem dobry. Były roczniki kiedy ta liczba oscylowała wokół DWÓCH studentów:) -
Anonim
-
-
Grześ
I to spore:) na specjalizację przyjmują w sumie wszystkich chętnych, którzy zaliczyli prawie wszystkie wymagane przedmioty... -
Maja
Jestem mgr fizyki, o specjalnosci fizyka medyczna(Wydział Mat-Fiz, US). W toku studiow rysowano przed nami świetlaną przyszłość... co niestety zderzyło się z brutalną szczecińska rzeczywistościa po 5 latach nauki. Nie wiem jak wygląda sytuacja z zatrudnieniem dla fizyków med. w innych częsciach zachodniopomorskiego/ całego kraju... ale u nas niezbyt kusząco.
Jednakże, odpowiadając na pytanie: czy "warto się bawić"? Oczywiście, że warto!;P -
Taffer
-
paulina
ja się tam dostałam, ale ostatecznie wybralam inz. biomedyczna na PW. ; )