Φ Fizyka Ψ [2281]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sals

posiadam ogromny zbior materialow do przygotowania sie do matury z fiz,polecam szczegolnie dla osob startujacych na medycyne i pokrewne kierunki
  • Anonim

Mozesz udostępnić??
  • Madź.

no więc... możesz???;)
  • Ilonka Ś.

kupię "maturalnie, że zdasz" fizyka i biologia, wydawnictwa WSiP.
  • Anonim

a ja kupię maturę z fizyki... nie pogardzę też innymi przedmiotami
  • jutka_1

Mam do sprzedania książkę przygotowującą do matury z fizyki na poziomie rozszerzonym. Jest to zbiór zadań z fizyki i astronomii, Wydawnictwo Edukacyjne Zofii Dobkowskiej 2005. Odpowiedzi do zadań i krótki wstęp teoretyczny do każdego zagadnienia.
    Cena to 15 zł.
    kontakt priv
    pozdrawiam
    J.
  • G & G

posiadam 2 zbiory zadań z fizyki persony, jak myślicie, czy to wystarczy na maturę rozszerzoną z fizyki?
    Mam jeszcze podręczniki "wybieram fizykę" zamkora i zastanawiam się czy szukać czegoś jeszcze. Doradźcie abiturienci;p
  • Ольга

ja polecem zbiory mendla na poczatek.. a na koniec "maturalnie ze zdasz" posciagaj z internetu matury i powinno byc dobrze.. mozesz jeszcze poczytac vademekum z operonu, ale ja osobiscie nie polecem
  • G & G

a co myślisz o personie, bo nie wiem czy się za nią zabierać?
  • Runek

Ja polecam Kruczka, ale nie polecam przejmowania się moją opinią.
  • Całek

tak, Kruczek jest najlepszym zbiorem dla liceum
  • G & G

a co myslicie o tej personie?; p takową zakupiłam już jakiś czas temu i nie wiem czy poświęcać na to czas jeżeli jest to bardzo 'niematuralne'; p Jakby co to zainwestuje dodatkowo w Kruczka, dzięki za rady; )
  • Anonim

My lecimy w szkole na Kruczku, wiekszosz klasy mysli o maturze rozszerzonej z fizyki. No zbiorek niczego sobie, nad niektorymi zadaniami trzeba naprawde pomyslec :)
  • jutka_1

Mam do sprzedania książki z fizyki, z których przygotowywałam się do matury:
    1. Fizyka i astronomia - podręcznik dla liceum ogólnokształcącego (kształcenie w zakresie rozszerzonym), J. Blinowski, W. Zielicz. Część I, II i III. WSiP, Warszawa 2002. Cena pojedynczej książki to: 20 zł
    2. Fizyka i astronomia - zbiór zadań, A. Kaczorowska, J. Chrapkowska, zakres rozszerzony. Cena: 15 zł
    3. Fizyka - matura 2005, A. Melson, W. Śpionek. Wyd.Omega. Kraków 2004 cena:12 zł
    4. Zbiór zadań z fizyki dla klasy II szkół średnich, B. i J. Mendel, WSiP, Warszawa 1998. Cena 8 zł.
    wszystkie książki w bardzo dobrym stanie. Możliwość kupna poszczególnych książek.
    kontakt na priv.
  • ..:::PEL@$:::..

A poradźcie mi jakieś materiały w moim przypadku. Teoretycznie jestem na profilu mat -fiz -inf w dosyć dobrym liceum. Jednak w praktyce tej fizyki za dużo godzin nie miałem i szczerze mówiąc olałem ja trochę. Teraz jestem w klasie maturalnej i przymierzam się do matury rozszerzonej z fizyki. Chodzę już na fakultety, mam zamiar od października iść na korepetycje 1h/tydzień, a poza tym chce uczyć sie fizyki codziennie około 1h w domu. I moja prośba jest taka, abyście polecili mi jakiś dobry zbiór zadań oraz książkę (potrzebne mi jest wprowadzenie teoretyczne do zadań, bo niektórych zagadnień kompletnie nie rozumiem), dzięki którym w przyzwoity sposób przygotuje się do matury.
  • Anonim

zbiór - Kruczek
    książka - Halliday&Resnick
  • Runek

Oł jes, Firefly ma rację (czemu znałem Twoje liceum zanim sprawdziłem?).
    I i tak Ci się nie uda tyle uczyć.
  • Anonim

cóż Runek :D

jeszcze ze zbiorków poleciłbym "Jak rozwiązywać zadania z fizyki?" Tarasow, Tarasowa. Do dorwania w antykwariatach, allegro. Autorzy wykorzystali swoje wieloletnie doświadczenie w przeprowadzaniu egzaminów na studia i skupili się przede wszystkim na błędach popełnianych przez zdających. Także jakbyś jeszcze to sobie wynalazł, to już byś miał naprawdę dobry materiał do przygotowań :)
  • annie

SPRZEDAM:

1. "Testy dla maturzysty" OPERON

dodatkowo zapraszam na moja aukcje allegro: http://allegro.pl/item750245304_mat...
    jest to zestaw 16 gazet z materiałami do matury - cogito i inne... zaczynamy od 1zł :)
  • Anna ~

>Sals napisała:
    >posiadam ogromny zbior materialow do przygotowania sie do
    >matury z fiz,polecam szczegolnie dla osob startujacych na
    >medycyne i pokrewne kierunki

byłabym wdzięczna jeśli masz coś związanego z architekturą... :)
  • 1
  • 2
| |

Grono ludzi zainteresowanych fizyką, badaniem i opisem otaczającej nas rzeczywistości. Szkolne z...

Fotki

Miejsca grona (2)