- 1
- 2
-
Sals
posiadam ogromny zbior materialow do przygotowania sie do matury z fiz,polecam szczegolnie dla osob startujacych na medycyne i pokrewne kierunki -
Anonim
-
Madź.
-
Ilonka Ś.
-
-
Anonim
-
jutka_1
Mam do sprzedania książkę przygotowującą do matury z fizyki na poziomie rozszerzonym. Jest to zbiór zadań z fizyki i astronomii, Wydawnictwo Edukacyjne Zofii Dobkowskiej 2005. Odpowiedzi do zadań i krótki wstęp teoretyczny do każdego zagadnienia.
Cena to 15 zł.
kontakt priv
pozdrawiam
J. -
G & G
posiadam 2 zbiory zadań z fizyki persony, jak myślicie, czy to wystarczy na maturę rozszerzoną z fizyki?
Mam jeszcze podręczniki "wybieram fizykę" zamkora i zastanawiam się czy szukać czegoś jeszcze. Doradźcie abiturienci;p -
Ольга
ja polecem zbiory mendla na poczatek.. a na koniec "maturalnie ze zdasz" posciagaj z internetu matury i powinno byc dobrze.. mozesz jeszcze poczytac vademekum z operonu, ale ja osobiscie nie polecem -
G & G
-
Runek
-
Całek
-
G & G
a co myslicie o tej personie?; p takową zakupiłam już jakiś czas temu i nie wiem czy poświęcać na to czas jeżeli jest to bardzo 'niematuralne'; p Jakby co to zainwestuje dodatkowo w Kruczka, dzięki za rady; ) -
Anonim
My lecimy w szkole na Kruczku, wiekszosz klasy mysli o maturze rozszerzonej z fizyki. No zbiorek niczego sobie, nad niektorymi zadaniami trzeba naprawde pomyslec :) -
jutka_1
Mam do sprzedania książki z fizyki, z których przygotowywałam się do matury:
1. Fizyka i astronomia - podręcznik dla liceum ogólnokształcącego (kształcenie w zakresie rozszerzonym), J. Blinowski, W. Zielicz. Część I, II i III. WSiP, Warszawa 2002. Cena pojedynczej książki to: 20 zł
2. Fizyka i astronomia - zbiór zadań, A. Kaczorowska, J. Chrapkowska, zakres rozszerzony. Cena: 15 zł
3. Fizyka - matura 2005, A. Melson, W. Śpionek. Wyd.Omega. Kraków 2004 cena:12 zł
4. Zbiór zadań z fizyki dla klasy II szkół średnich, B. i J. Mendel, WSiP, Warszawa 1998. Cena 8 zł.
wszystkie książki w bardzo dobrym stanie. Możliwość kupna poszczególnych książek.
kontakt na priv. -
..:::PEL@$:::..
A poradźcie mi jakieś materiały w moim przypadku. Teoretycznie jestem na profilu mat -fiz -inf w dosyć dobrym liceum. Jednak w praktyce tej fizyki za dużo godzin nie miałem i szczerze mówiąc olałem ja trochę. Teraz jestem w klasie maturalnej i przymierzam się do matury rozszerzonej z fizyki. Chodzę już na fakultety, mam zamiar od października iść na korepetycje 1h/tydzień, a poza tym chce uczyć sie fizyki codziennie około 1h w domu. I moja prośba jest taka, abyście polecili mi jakiś dobry zbiór zadań oraz książkę (potrzebne mi jest wprowadzenie teoretyczne do zadań, bo niektórych zagadnień kompletnie nie rozumiem), dzięki którym w przyzwoity sposób przygotuje się do matury. -
Anonim
-
Runek
Oł jes, Firefly ma rację (czemu znałem Twoje liceum zanim sprawdziłem?).
I i tak Ci się nie uda tyle uczyć. -
Anonim
cóż Runek :D
jeszcze ze zbiorków poleciłbym "Jak rozwiązywać zadania z fizyki?" Tarasow, Tarasowa. Do dorwania w antykwariatach, allegro. Autorzy wykorzystali swoje wieloletnie doświadczenie w przeprowadzaniu egzaminów na studia i skupili się przede wszystkim na błędach popełnianych przez zdających. Także jakbyś jeszcze to sobie wynalazł, to już byś miał naprawdę dobry materiał do przygotowań :) -
annie
SPRZEDAM:
1. "Testy dla maturzysty" OPERON
dodatkowo zapraszam na moja aukcje allegro: http://allegro.pl/item750245304_mat...
jest to zestaw 16 gazet z materiałami do matury - cogito i inne... zaczynamy od 1zł :) -
Anna ~
>Sals napisała:
>posiadam ogromny zbior materialow do przygotowania sie do
>matury z fiz,polecam szczegolnie dla osob startujacych na
>medycyne i pokrewne kierunki
byłabym wdzięczna jeśli masz coś związanego z architekturą... :)
- 1
- 2