• fitness • [9176]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sexy Chick

Jakie widzicie PLUSY a jakie MINUSY w tych klubach ?
    Co jest dla Was najważniejsze?
    Co chcielibyście zmienić?
  • Anonim

ja chodziłam do Zdrofitu

minusem była cena (120 zł za 8 wejść, sporo kasy)
    no jest abonament studencki ale do 16 bodajże.
    no i nie podobało mi sie jeszcze że potrzeba było 3 osoby na zajęciach żeby sie odbyły. Czasem juz wychodziłam z domu, a tu telefon że ssorry ale nie ma zajęć. niby nie zdarzało się to często, ale tak ze 2 razy się zdarzylo.

plusem byl bogaty program zajęć, fajne instruktorki, ciekawie prowadzone zajęcia, fajna sala, miła atmosfera

wlasciwie gdyby nie ta cena to bym tam dalej chodziła bo to bardzo fajny klub :)

chodzilam od kwietnia do sierpnia 2006.
  • Sexy Chick

fakt, no niestety cenowo trochę jest drogo :)
    i czasem niestety nawet jak jest więcej niż 3 osoby, bardziej się opłaca przepisać osoby na inną godzinę...
    A kiedy Ewelinko zawitasz do mnie, bo w tym tygodniu Cię nie było :)?
    A czekałam na Ciebie; )
  • Anonim

no we wtorek zawitam bo w piątek miałam wizyte pana kominiarza i pana od spisywania liczników wody i cale popołudnie byłam uziemiona w domu od 17; /
    niestety czasem chodzą tacy beznadziejni ludzie i trzeba byc w domu; /
  • Monika

Gymnasion, + za duży wybór zajęć i lokalizacji, jak się lubi określony typ zajęc to można codziennie na nie chodzić wybierając odpowiedni klub.
    karnet open za 159 zł to rozsądna cena.
  • Sexy Chick

minusem niesetety przy tych 159 zł jest "ukryta" opłata wpisowa
  • Karolajna

A ja uwazam ze najlepszy jest z wymienionych tu Ftnss Park: dobra lokalizacja, przstepne ceny, ciekawy wybor zajec na bardzo dobrym poziomie, jezeli chodzi o pilates itd to rewelacja, poza tym bardzo przyjemnie sie tam prowadzi zajecia :)
  • Anonim

>Łoz-up! Fit-up! napisała:
    >minusem niesetety przy tych 159 zł jest "ukryta" opłata
    >wpisowa

NIE MA żadnej opłaty wpisowej przy tym abonamencie
  • Monika

dokładnie, nia ma opłaty wpisowej......i wygodne jest to,ze nie trzeba sie na zajęcia zpisywać i z góry ustalać w jakie dni się chodzi i na co, to by było dla mnie nie do przyjęcia.
  • Anonim

heh a u mnie odwrotnie, jak miałam open w zdroficie to zawsze sobie mówilam "a to pójde jutro" i efektem było to że lądowałam na zajęciach w niedziele rano; )
    a tak mam konkretne zajęcia w konkretny dzień wiem kiedy mam przyjść i sie mobilizuję :)
  • sarcasm, inc.

Słów kilka o klubie s4. Chodziłam tam przez pół roku na pilates. Instruktorki są świetne, dobrze przygotowane do zajęć i w większości wprowdzają miłą atmosferę + wycisk. Zwłaszcza Asia, która zebrała już na Gronie kilka plusów :)
    Piszę w czasie przeszłym, bo jest minus tego miejsca - nieuczciwi właściciele. W grudniu ub.r. wykupiłam abonament na zajęcia 2razy w tyg. w tym poniedzialki; po czym dowiwdziałam się że 2 dwa poniedziałki (Wigilia/Sylwek) klub bedzie zamknięty. Czyli - zapłaciłam za dużo. Na moje pytanie o możliwosc zwrotu kaski za nieodbyte zajęcia/ możliwosć ich odpracowania w styczniu pani na recepcji zrobiła oczęta 'a la spodki' i powiedziała słodkim głosem że nie ma takowej.
    Kasę mi zwrócili po 2 miesiącach użerania się (mailowo). W tzw. międzyczasie pan z klubu próbował:
    - wmowić mi że nie znam regulaminu (okazało się ze sam go nie zna)
    - przekonać mnie ze się awanturuję
    - liczyć na to że zapomnę i sprawa się 'rozejdzie po kościach'
    Zachowanie uważam za co najmniej zenujące. Moja przygoda z s4 się skończyła, trochę tylko szkoda mi dziewczyn, bo są fajne.
    Uważajcie na ten klub!
  • tore(A)dorka

a ja najlepiej się czułam w calypso, które nie zostało tu wymienione, teraz chodzę do fitnessparku i tak 3 z plusem, cztery z minusem...jak dla mnie za mało forma tanecznych intensywnych!
  • Sexy Chick

faktycznie w Gymnasionie nie ma opłaty wpisowej. wydawało mi się, ze jest albo wpisowa albo za wydanie karty. wczesniej tez nie było? to nie wiem czemu wczesniej byłam przekonana ze jest :)
    ale teraz widze, ze podniesli abonament studencki, bo był 99 zł, a jest 119 zł i piszą o nowych cenach od 17.03, ale na razie w cenniku oprócz tego studenckiego to nie widzę zadnych zmian.
    Plusem jest tez to, ze abonament jest sieciowy i jest wiekszy wybór. dla mnie najwiekszym minusem jest brak Gymnasionu w mojej okolicy; )
    a w Fitness Parku wydaje mi się, ze jest sporo zajęć "tanecznych"- przede wszystkim energy class, punk...
  • tore(A)dorka

to właśnie to nie jest sporo...
  • *A*N*I*A*

Ja chodze do Fit&Funu i jestem zadowolona. Karnet na zajecia 2 razy w tygodniu kosztuje 105pln. Za pierwszym razem trzeba jedynie zapłacić 70pln za kartę.
    Z góry trzeba zapisać się na wybrane zajecia ( konkretny dzień tygodnia i godzina).
  • moniczka

105 za 2 razy w tyg
    i 70 za karte cyrk w fit and fun
    generalnie beznadziejne sa karnety na konkrtena godzine
    duze kluby powinny tego unikac
  • Ciotka Samo Zło

ja chodze do Gymnasionu, karnet jest o tyle fajny, ze nie ogranicza ani co do rodzaju cwiczen, ani godzin, ani lokalizacji:) place jeszcze stara cene 119 PLN; wprawdzie niezbyt lubie zajecia taneczne, ale coz poradzic...
  • Anonim

moniczko co kto lubi z tymi karnetami
    ja wolę miec karnet na konkretna godzinę
    miałam karnet open w Zdroficie. Efekt był taki że odkładałam wizyte "na jutro" zawsze znalazła się jakas wymówka żeby iśc "jutro" bo zawsze coś mi nie grało, a to pogoda, a to mi się nie chciało, a to zajęcia, a to godzina... i tak przekładałam na to "jutro"
    a jak wiem że mam iśc np w piątek na 18 to ide, niezależnie od pogody i okoliczności.
  • Sexy Chick

>niespokojna dusza napisała:
    >a jak wiem że mam iśc np w piątek na 18 to ide,
    >niezależnie od pogody i okoliczności.

chyba ze kominiarz wpada :)))))))))))

karnet 2* w tygodniu za 105 zł +własnie opłata za kartę wcale nie jest niską ceną. zauwaz, ze przay zapisaniu się powiedzmy na 4 m-ce , jakbys doliczyła 70 zł/4, to wychodzi 123 zł. I dlatego zawsze na opłaty dodatkowe tez trzeba zwracac uwagę. Natomiast uwazam, ze zajecia w fitfunie sa tego warte :) szczególnie dance i FB z Mariuszem :)))
  • Anonim

>Łoz-up! Fit-up! napisała:
    >>niespokojna dusza napisała:
    >>a jak wiem że mam iśc np w piątek na 18 to ide,
    >>niezależnie od pogody i okoliczności.
    >
    >chyba ze kominiarz wpada :)))))))))))
    >
    albo godzina się przestawi...
    albo zapomina sie obuwia i trzeba sie wracać;)