Finanse i rachunkowość UW IV rok 2011/2012 [551]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewelajna!

Czy ktoś się orientuje od czego będzie zależał termin obrony? i kiedy będzie nam o tym wiadomo?
    Dodatkowo- jakieś terminy składania do dziekanatu itp?
  • ▪°¤ margarítēs ¤°▪

tu coś jest: http://www.wz.uw.edu.pl/studia,oglo... i http://www.wz.uw.edu.pl/studia,oglo...

a oddałaś już Patulskiemu pracę??;]
  • Ewelajna!

No... tą "wersję roboczą" bez wstępu i zakończenia; )
    tak tak, ale chodziło mi że kiedy będzie wiadomo które z tych dni; -)
    Dodatkowo jest jeszcze informacja http://www.wz.uw.edu.pl/studia,oglo...

tylko jak te terminy- losują czy co; p
  • Paulinka

nie-Twoj promotor musi sie zdelkarowac w dziekanacie kiedy ma czas i dobieraja mu komisje
  • maciek macieks

Cześć,

jak to jest z obroną pracy we wrześniu,czy jest taka mozliwosć? I jesli ktos chce się bronić we wrzesniu to do kiedy musi złożyć pracę w dziekanacie?Będę bardzo wdzięczny za inforamcje.

pozdrawiam
  • Michał

>maciek macieks napisał
    >Cześć,
    >
    >jak to jest z obroną pracy we wrześniu,czy jest taka
    >mozliwosć? I jesli ktos chce się bronić we wrzesniu to do
    >kiedy musi złożyć pracę w dziekanacie?Będę bardzo
    >wdzięczny za inforamcje.
    >
    >pozdrawiam

Aby przystąpić do obrony pracy licencjackiej we wrześniu 2011 r. należy złożyć
    pracę w nieprzekraczalnym terminie do 05.09.2011 r.
  • Mattii17

WIem, że pracę do 9.05 trzeba złożyć w dziekanacie. Ale na stronie wz jest jakiś załącznik nr 1 Czy te kody erasmusa itd muszą znaleźć się na końcu pracy czy co? Oraz streszczenie, słowa kluczowe i dziedzina? A te zaświadczenie z BUW to ws nie zalegania z książkami?
  • M@lini

te trzy strony które masz w załączniku nr to 3 pierwsze strony każdej pracy, są obowiązkowe i mają być dokładnie takie jak te z załącznika (uzupełnione oczywiście) najlepiej zrobić kopiuj wklej te trzy strony na początek swojej pracy. Kody erasmusa to sobie musisz odnalezc w tym xls własciwy kod dla swojej pracy - dziedzine z której piszesz. Najpierw bierzesz zaświadczenie od nas z biblioteki (po tym jak oddasz wszystkie ksiązki) a później z tym kwitkiem od nas jedziesz do BUWu i też po oddaniu wszystkich ksiazek uzyskasz od nich zaswiadczenie
  • M@lini

"Strona tytułowa pracy, strona z oświadczeniami studenta i kierującego pracą oraz strona zawierająca: streszczenie, określenie dziedziny pracy, klasyfikację tematyczną oraz tytuł pracy w języku angielskim są wykonywane według wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do niniejszego zarządzenia."
  • Mattii17

A możesz mi pomóc ws dziedziny i kodu? Bo kurcze nie wiem jak to zapisać. Moją dziedziną jest biznes i zarządzanie. Więc tam gdzie dziedzina piszę kod 04000 Biznes i zarządzanie? Bo w przykładzie jest jakaś kropka... Klasyfikacja tematyczna u mnie to inne studia w zakresie biznesu i zarządzania czyli kod 04900. Jak to zapisać? w przykładzie jest jakaś literka D i znowu są kropki.
  • Mattii17

kiedyś chodziły jakieś głosy, że niby trzeba mieć spis wykresów, tabelek z pracy. Ale nie ma na stronie takiej info. Rozumiem , że to nieprawda?
  • M@lini

trzeba mieć spis tabel, rysunków i wykresów na końcu pracy ale przed aneksem (jeśli takowy masz w pracy) jaki masz dokładnie tytuł pracy podaj to pomogę z tą dziedziną
  • M@lini

http://www.speedyshare.com/files/28...

tu są te trzy strony w doc'u wstępnie uzupelnione tak jak ma być, resztę wpiszesz sam :)
  • Mag

Uprzejmie informuję, że z dniem 31.05.2011 r.- decyzją Księgowości WZ -
    następuje zmiana konta do wniesienia opłaty za wydanie dyplomu.
    Zamiast na konto ogólne wydziału - opłatę należy uiszczać NA KONTA
    INDYWIDULANE STUDENTÓW W USOS-ie.

Osoby, które już wpłaciły należność za dyplom na konto ogólne WZ,
    będą ją miały uznaną.

Małgorzata Gołuszczukow
  • wiol-ka

Gdzie jest podana ta informacja? Nie ma tego na stronie wz...
  • Krzycho

to może ja podam "oficjalne" konto do takich wpłat? :D
    a tak całkiem serio, to fajnie by było zeby gdzies wywiesili info
  • Krzycho

a nie, jest info na stronie glownej w ogloszeniach i w pliku z zasadami skladania pracy licencjackiej.
  • Mattii17

To prawda, że całe wakacje nie będziemy mieli prawa korzystać z ulg, tzn , że zabiorą na legitymację?
  • Magda Lena

Widział ktoś w jakiś ogłoszeniach jakie książki są wymagane na egzamin na magisterkę ?
  • matuszczak

| |

Grono dla wszystkich studiujących finanse i rachunkowość na WZ UW oraz dla wszystkich którzy w p...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)