-
;)
-
...::darka::...
-
Bombel
Czy się może ktoś orientuje kiedy i o której jest poprawa ekonometrii z Manikowskim ? -
ZEROEKRAN
-
-
Anonim
-
Karola
ja słyszałam, że u Manikowskiego jest 1 czerwca. nastąpiła jakas zmiana? -
Mag
-
Bombel
Czy ktos moglby napisac ktore dane bierzemy za y a ktore za x w pierwszym zadaniu z kolokwium Manikowskiego -zbuduj model w tendencji rozwojowej opisujacy sie zachowanie przychodow ze sprzedazy,. Dzieki za pomoc -
Karola
-
nieszczęsny
-
ej...
jest...nie ma oceny od Zbyrowskiego. Napisałem mail, ale narazie bez odpowiedzi. -
Bombel
Poszukuję osoby która zaliczyła ekonometrię u Manikowskiego na wysoką ocenę, posiada wszystkie notatki i byłaby zainteresowana odpłatnym nauczeniem mnie tegoż przedmiotu. Oferta ważna do pierwszego września, zainteresowanych proszę o kontakt na priv. -
;)
poprawa u turyny jest miedzy 6 a ktoryms tam wrzesnia, tak mi odpisala na maila. -
;)
>;) napisała:
>poprawa u turyny jest miedzy 6 a ktoryms tam wrzesnia, tak
>mi odpisala na maila.
tzn między 8 a 15. -
nieszczęsny
>;) wrote:
>>;) napisała:
>>poprawa u turyny jest miedzy 6 a ktoryms tam wrzesnia, tak
>>mi odpisala na maila.
>
>tzn między 8 a 15.
a na jakiego maila napisałaś? bo ja na tego ze strony wz i bez odp...
wiadomo już coś dokładniej o tym terminie? albo czy jej dyżur ze strony wztu jest aktualny? -
;)
jej dyżur jest aktualny.
warto by było się zainteresować bo trzeba kiedyś poprawić to gówno.... a mam już dobre notatki xD
napisałam na maila ze strony, po jakimś czasie dostałam odpowiedź. i na tym się skończyło..................... .............................. .............
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne