-
PATRYK
Siemka, mam taką prośbę do osób mających statystykę z mgr. Psykiem, czy podzielili byście się hasłem do waszych materiałów,ponieważ my u dr. Kańtoch nie mamy nic i jedyna nadzieja na zdanie kolosa to przerobienie materiałów od mgr. Psyka :) Z góry dzięki za odpowiedź -
śmigacz mckwak
-
PATRYK
30.11 , tylko,że my niestety nic nie umiemy do tej pory i jedyna nadzieja w rozwiązywaniu zadań z kolosów -
śmigacz mckwak
-
-
PATRYK
-
Michał
Akurat folder dla FiRu jest na razie bez hasła :)
Statystyka (DSFiR) i tam już są przykładowe kolokwia -
Antoniooo
-
(:ANETKA:)
-
Antoniooo
-
(:ANETKA:)
-
Antoniooo
-
;)
czy jakaś dobra osoba mogłaby przesłać mi skany notatek z ostatnich zajęć z panią basią k/ skany zeszytu z zajęć obejmujących zagadnienia z 3. kolosa u psyka czy kogokolwiek...? przydalyby mi się te materiały...
na maila..
viki_victoria@tlen.pl
-
maciek macieks
-
maciek macieks
ja mam dokłądnie taką samą prosbę jak kolezanka powyzej na adres marcel15@onet.eu, jakby ktoś mógł mi przesłać będe bardzo wdzieczny -
***Dorotka***
Czy ktoś może zrobił 1 zestaw ze zmiennej ciągłej??
Nie mogę zrównać do 1 dystrybuanty, pewnie gdzieś robię błąd więc gdyby ktoś był tak miły i napisał jak ma być -
-
a może ktoś zrobił zadanie 2 z I zestawu. Chodzi mi głównie o obliczenie Dominanty.... może ktoś mógłby napisać jak to zrobić???
-
Wiśnia.
>Joanna Godzwa napisała:
>a może ktoś zrobił zadanie 2 z I zestawu. Chodzi mi
>głównie o obliczenie Dominanty.... może ktoś mógłby
>napisać jak to zrobić???
liczymy pierwszą pochodną z funkcji czyli wyjdzie -36x^2+24x, liczymy miejsca zerowe tej funkcji y wychodzi nam 0 lub 2/3, następnie te miejsca zerowe wstawiamy do pochodnej pochodnej czyli -72x+24. ujemny wynik uzyskujemy dla 2/3 i to jest nasza dominanta.
tak mi się wydaje. -
-
***Dorotka***
>Joanna Godzwa napisała:
>a o które zadanie Ci chodzi?? o 1 z zestawu I ??
Tak o to mi chodzi :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne