-
KaGie
Czy ktos moze pisal prace na taki temat: "Ocena wplywu obligatoryjnie tworzonej przez bank rezerwy obowiazkowej na wynik finansowy kredytobiorcy"
Moze mi jakas mila osobka przeslac chociaz jakas krotka notatke na ten temat.
Z gory dziekuje; -)
kagie0@vp.pl -
..:: mee~lek ::..
-
=Megi=
och ty niedobry :D
Ale wracając do tematu (żeby nie było, że ja zawsze zmieniam temat; ]) to jakoś tak dziwnie masz.. No wiesz, jak ja poszłam pierwszy raz do promotora, to kazał mi sobie samej wymyślić temat pracy, a przynajmniej pytał o czym chciałabym napisać..
Poza tym na pewno w Katedrze, są zarchiwizowane stare prace licencjackie i magisterskie.. Ja udałam się do swojej Katedry, dostałam w łapkę wykaz tematów prac i miałam sobie wybrać jaka praca mnie interesuje oraz którą chcę przejrzeć (biografia, spis treści, zakres materiału). Mój promotor nawet mi pomagał szukać i kserował jak coś chciałam :))
Może spróbuj w ten sposób? -
Dziewczyno, Ona to pisała półtora roku temu, już dawno obroniona a Ty Jej teraz pomagasz??? :P -
-
=Megi=
hmm.. teraz to chyba ja nie ogarniam.. :) Kto pisał półtora roku temu? -
-
=Megi=
No bo tak była, ale nie wiedziałam o kogo ci chodziło gdy pisałeś: Dziewczyno (o mnie ?), bo od tego zależy zrozumienie twojego postu :))) -
No jasne, że do Ciebie, a widzisz w tym gronie jakąś inną dziewczynę wypowiadającą się?; ) -
=Megi=
-
Nie, bo już dawno Jej tu nie ma :P
Zresztą z kontekstu wypowiedzi można wywnioskować, że chodziło o Ciebie :) -
=Megi=
No właśnie nie mogłam tego tak łatwo wywnioskować.. Ach ta logika u prof. Stępnia.. jednak w życiu się przydaje :) -
-
=Megi=
sugerujesz, że moje zaliczenie wylosował?
hmm w takim razie jestem szczęściarą :))) -
-
=Megi=
-
-
=Megi=
-
-
=Megi=