-
Anonim
-
duśka
bralam kiedys... jak jeszcze moglam;)
a Ty? zastanawiasz sie nad tym, czy juz piszesz prace?
pozdrawiam
-
Anonim
już mam własnie napsianą tylko poprawki wprowadzam. Wiesz może jak oni to oceniaja? -
duśka
nie mam pojecia. moje zawsze przechodzily.
opiekun olimpiady Ci juz sprawdzil? mnie zawsze polonista sprawdzal i podpowiadal co dopisac i co zmienic jesli byla potrzeba.
na jaki temat pisalas? -
-
Anonim
pisałam: w jaki sposób prawo do godnego życia wiąże się z prawem do godnej śmierci.
jak długa ma być praca? -
Anonim
ja tez pisze :) jeszcze nie wybralem tematu :) trudny wybor :) myslalem ze bedzie latwiej; ) -
Anonim
-
Anonim
-
duśka
co do dlugosci- wydaje mi sie ze zalezy ile masz do powiedzenia. czasami lepiej mniej napisac a konkrety. nie zawsze liczy sie ilosc a jakosc
powodzenia! -
.
-
pan sympatyczny
-
.
hihi lubie skroty myslowe - problem mi sprawia rozszczepanie tego na mniejsze zdania. -
bartkiller
-
.
niekoniecznie, wlasciwie to skroty myslowe weszly mi w nawyk ktory chyba nie jest zbyt dobry -
Anonim
" to było w znaczeniu, że im mniej tym lepiej ?; p "
Jeśli tak, to byłbym za tym (nawet bardzo), by osiągnął w końcu stopień doskonałości.; -P -
.
-
pan sympatyczny
-
Anonim
-
rozwal
etapu szkolnego sie nie da nie przejsc - wystarczy w ogole oddac prace, filozoficzna cieszy sie malym zainteresowaniem, wiec zazwyczaj nie trzeba robic selekcji przed okregowymi. mi praca zajela 2 strony; ) -
rozwal