Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

bierze ktos udział w olimpiadzie filozoficznej?
  • duśka

bralam kiedys... jak jeszcze moglam;)
    a Ty? zastanawiasz sie nad tym, czy juz piszesz prace?
    pozdrawiam
  • Anonim

już mam własnie napsianą tylko poprawki wprowadzam. Wiesz może jak oni to oceniaja?
  • duśka

nie mam pojecia. moje zawsze przechodzily.
    opiekun olimpiady Ci juz sprawdzil? mnie zawsze polonista sprawdzal i podpowiadal co dopisac i co zmienic jesli byla potrzeba.
    na jaki temat pisalas?
  • Anonim

pisałam: w jaki sposób prawo do godnego życia wiąże się z prawem do godnej śmierci.
    jak długa ma być praca?
  • Anonim

ja tez pisze :) jeszcze nie wybralem tematu :) trudny wybor :) myslalem ze bedzie latwiej; )
  • Anonim

nawet nie wiem jak zaczac :)
  • Anonim

ja chyba zdecyduję się na filozofię dialogu....
  • duśka

co do dlugosci- wydaje mi sie ze zalezy ile masz do powiedzenia. czasami lepiej mniej napisac a konkrety. nie zawsze liczy sie ilosc a jakosc
    powodzenia!
  • .

przedstaw obie kwestie a na koncu postaw pytanie; ]
  • pan sympatyczny

xD

cynic im krócej piszesz tym sensowniej...
  • .

hihi lubie skroty myslowe - problem mi sprawia rozszczepanie tego na mniejsze zdania.
  • bartkiller

to było w znaczeniu, że im mniej tym lepiej ?; p
  • .

niekoniecznie, wlasciwie to skroty myslowe weszly mi w nawyk ktory chyba nie jest zbyt dobry
  • Anonim

" to było w znaczeniu, że im mniej tym lepiej ?; p "

Jeśli tak, to byłbym za tym (nawet bardzo), by osiągnął w końcu stopień doskonałości.; -P
  • .

jakże miło
  • pan sympatyczny

cynic nie daj się! a taka panterą nie zginiesz!
  • Anonim

Ktoś przeszedł?
    Ja się pochwalę że tak :)
  • rozwal

etapu szkolnego sie nie da nie przejsc - wystarczy w ogole oddac prace, filozoficzna cieszy sie malym zainteresowaniem, wiec zazwyczaj nie trzeba robic selekcji przed okregowymi. mi praca zajela 2 strony; )
  • rozwal

nie, sory, 3.
| |

Filozofia. Od pierwszych myślicieli greckich do czasów współczesnych... metodologia nauk, metafi...

Fotki

Miejsca grona (0)