-
Kamil
Jako że postanowiłem opracować hasło na ontologię, a jest nim wyżej wymienione, to chciałbym zapytać, czy nie znacie jakichś godnych polecenia artykułów, stron www, autorów (najlepiej polskojęzycznych, ale angielskie też przetrawie), związanych z tym tematem.
Dzięki za pomoc i pozdrawiam -
Anonim
-
Kamil
-
J KS
nie wiem co w tym takiego nieambitnego: wszakże na dole, w ,,external links'' masz namiar na całkiem przydatny artykuł z obszerną bibliografią, odsyłającą m.in. do publikacji elektronicznych. -
-
Kamil
no tak, może wyraz "ambitniejsze" nie był na miejscu (miałem na myśli to, iż wikipedie już obejrzałem, a ambitniejszym byłoby np. wskazanie źródła polskiego z punktu widzenia poszukiwania informacji. Z punktu widzenia ilości i jakości informacji źródło bardzo ambitne)
zapytam więc: może byle co po polski (tylko nie wyszukujcie specjalnie, a podajcie jakieś już wcześniej znane wam źródła) -
pytlak
aaa... to... może... być... ta no... musztarda po yyy... obiedzie. ale może rzucisz okiem na stanforda?
|
|
strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...
Uniwersytet Warszawski, Filozofia
Strona 1/26
Anonim
Anonim
Anonim
Ag.
Anonim
helen
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa