FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil

Jako że postanowiłem opracować hasło na ontologię, a jest nim wyżej wymienione, to chciałbym zapytać, czy nie znacie jakichś godnych polecenia artykułów, stron www, autorów (najlepiej polskojęzycznych, ale angielskie też przetrawie), związanych z tym tematem.

Dzięki za pomoc i pozdrawiam
  • Anonim

• Kamil

dobra, a coś bardziej 'ambitnego'? (bez urazy)

najlepiej po polski
  • J KS

nie wiem co w tym takiego nieambitnego: wszakże na dole, w ,,external links'' masz namiar na całkiem przydatny artykuł z obszerną bibliografią, odsyłającą m.in. do publikacji elektronicznych.
  • Kamil

no tak, może wyraz "ambitniejsze" nie był na miejscu (miałem na myśli to, iż wikipedie już obejrzałem, a ambitniejszym byłoby np. wskazanie źródła polskiego z punktu widzenia poszukiwania informacji. Z punktu widzenia ilości i jakości informacji źródło bardzo ambitne)

zapytam więc: może byle co po polski (tylko nie wyszukujcie specjalnie, a podajcie jakieś już wcześniej znane wam źródła)
  • pytlak

aaa... to... może... być... ta no... musztarda po yyy... obiedzie. ale może rzucisz okiem na stanforda?
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki