-
szopa
czy alpinizm jest sportem ekstremalnym? co to znaczy sport ekstremalny? co ma to wspólnego z filozofią?
tutaj może wobodnie toczyć się dyskusja przeniesiona z tematu na temat konkursu. -
kropek
<zadziwiony> ryszard swoboda prowadzenia dyskusji jest zaleta i nie trzeba jej ograniczac; / </zadziwiony> -
szopa
czy dotyczy to swobody miejsca dyskusji również? na wątku o konkursie zależy mi z pewnych względów, a dyskusja o alpinizmie ewidentnie nie była związana z tematem. co więcej, główni jej aktorzy są znani z... hm, dużo większej niż przeciętnie aktywności.
co więcej, główni aktorzy wydawali się zgadzać, że dyskusja się trochę spod kontroli wyrwała... i chyba nie mieli nic przeciwko.
poza tym, wraz z liścikiem o usunięciu każdy dostał treść swojeg posta... czyli dyskusję da się odtworzyć, jeżeli komuś będzie na tym zależeć.
a swoją drogą (a co, też sobie offtopic zacznę) ostatnio coraz mniej mi się podoba grono... mają kiepski interfejs, zwieszają się, nie da się przenosić wątków, co więcej administracja ostatnio bardzo chamsko potraktowała naszego znajomego (the_evil czyli TZW).
co myślicie o migracji gdzie indziej? może też to być inna sieć znajomych, może być forum, jeżeli kochacie grono możemy tu zostać. hm? -
Aliena
oj Rysiu, pytałes mnie prywatnie czy nie mam nic przeciw temu, zeby przeniesc sie do innego watku i napisałam Ci ze jesli przyjedzie mi chec jeszce cos odpisac któremus z dysutantów, którzy do mnei adresowali swe posty to uczynie to w innym watku....
swoja droga czy pisałes takze do Araela czy Khalida.. z tego co wiem Kropek tez wtracił swoje trzy grosze ???
kasowanie tych postów było moim zdaniem troche uzyjeTwoich wyrazeń hmmm ....Czy sadzisz ze teraz komukolwiek będzie sie chciało to odtwarzac. wiesz ja do swoich postów nie jestem szczególnie przywiazana i mi wsiarabno... ale jakies to takie "nie takie" .. ech...
moim zdaniem to, ze dyskusje sa dygresyjne swiadczy tylko o tym ze uczestnicy czuja sie tu troche jak "w domu" ... w naturalny sposób wywiazuja sie tematy intersujace dla obecnych tu osób
a jak chciałes uniknac dygresyjnosci trzeba było to zastrzec na poczatku swojego tematu...
wydaje mi sie ze podchodzisz do tego grona zbyt powaznie - troche luzu -
-
Anonim
przepraszam za OT, ale może załóżmy jakieś normalne forum, gdzie można by przeklejać posty, jakoś to sensownie układać. -
szopa
no właśnie o czymś takim myślałem... tylko że to będzie miało sens tylko wtedy, jeżeli migracja będzie powszechna. -
Anonim
-
kropek
-
Kot z Cheshire
A uwagę kropka o przeniesieniu dyskusji przenieść do tematu o przenoszeniu dyskusji
^_^