- 1
- 2
-
Concert Grand Model D
Witam!
Chcialam przypomniec o czyms, co tylko Z POZORU Was nie dotyczy (ze niby jestescie juz na studiach), mianowicie o Dniach Otwartych UW.
Odbeda sie one w nastepny weekend, tj. 18-19 marca w AudiMaxie, miedzy 9 a 16.
I chociaz moze byc to iwent mniej interesujacy dla Was jako odwiedzajacych, to moze fajnie by bylo postac troche na stoisku Filozofii i podbudowac nieco swoje ego podziwem, ktorym beda Was darzyc ci, ktorzy drza dopiero przed egzaminami wstepnymi?
Wiem, ze troche osob juz sie do mnie zglaszalo, mimo to zamieszczam ten apel jeszcze raz, bo chce zrobic konkretny grafik. Bardzo prosze o wyslanie mi informacji o tym, kiedy (dzien, godziny) byscie chcieli/mogli stac.
Przypomne, ze do obowiazkow "stacza" naleza: szczerzenie sie do przechodniow, rozdawanie FAQ'ow Filozoficznych, odpowiadanie ciagle na te same pytania (tj. czytanie na glos w kolko regulaminu egzaminow, ktory zreszta wisi na stoisku; )), podjadanie ptasiego mleczka oraz prowadzenie sympatycznych rozmow z innymi "staczami" i Dyrektorem Dobieszewskim.
pozdrawiam i czekam na Wasze zgloszenia,
Kasia.
P.S. No dobrze, jedzenie ptasiego mleczka nie jest obowiazkiem - zawsze mozecie zostawic wiecej dla mnie :P. -
Anonim
-
Kamil
-
Czarownica z Krainy Os :>
-
-
Azrael
Jeżlei wystepuje taka potrzeba to chyba mogę trochę posiedzieć. Na dziś nie wiem o niczym obowiązkowym weekend. Pewnie wniedzielę lepiej. -
Czarownica z Krainy Os :>
-
martula
ahoj;)moge robic za "stacza",moze byc sobota,tylko nie od samego rana,litosci;)ale od 12 moze byc;) -
...
-
Anonim
-
Concert Grand Model D
Super :). Mam rozumiec, ze jezeli nie podajecie konkretnych godzin, pasuja Wam dowolne? :P.
Co do spotkania, to prawdopodobnie bedzie je prowadzil dr Dobieszewski. I ja :P. Moze jeszcze ktos z komisji rekrutacyjnych (w zeszlym roku byl Kuba Mach).
Immanuelu, wyslij mi prosze na priva swoj przydomek, wedlug ktorego znaja Cie na wydziale filozofii; ). -
Anonim
To ja proponuję tu na gronie zrobić rozpiskę. Trzeba codziennie stać od 9 do 16, dobrze by było, żeby cały czas były dwie osoby.
Niniejszym zgłaszam się na:
sobota od 9 do 12 -
Concert Grand Model D
Mysle, ze zrobienie rozpiski na gronie (kiedy kazdy by pisal, kiedy chce) moze byc ciezkie, bo zrobi sie jeden wielki chaos. Poza tym, sporo osob zglasza sie do mnie drogami innymi niz grono (mailem, osobiscie). Ja sobie wszystko zapisuje i nawet mi sie to uklada w spojna calosc. Ale chyba dzisiaj trzeba bedzie zamknac liste, bo juz sie zglosilo duzo wiecej osob, niz sie spodziewalam; ).
Z kazdym 'chetnym' bede sie kontaktowac osobiscie, ale jesli chcecie, moge grafik tzw. ogolny zamiescic tez tutaj? -
Anonim
czy jest tego sens? co najwyzej rozeslac zainteresowanym, czyli staczom; ) -
Anonim
Ja też mogę :D
Sobota około 13.00-16.00 (tak mam "czas wolny")
Niedziela od 9.00 do 16.00 (tak mam "czas wolny", ale bez prze4sady, czyli mógłbym siobie postać/posiedzieć jakieś 2-3 godziny w tym czasie- wszystko do ustalenia).
-
Concert Grand Model D
Nadgorliwy czlowieku, zglaszasz sie do mnie juz chyba czwarty raz, zaraz mi wszystko pomylisz w grafiku; P. -
Anonim
Taka już moja natura, że jestem nadgorliwy; )
Poza tym wprowadzam "twórczy ferment" (chyba :P) w planowanie grafiku, żeby Ci się Kasiu nie nudziło :P
A tak na rozweselenie; ) :
Dschinghis Khan-Moskau LOL
http://video.google.com/videoplay?d...
Po prostu CUDO :D -
...
-
Azrael
>Klimek Bachleda napisała:
>Słoneczko, mnie jest ganz egal, byle z Dobieszewskim;)
u la la.. no no no, ładnie..... -
Concert Grand Model D
Hmmm, mi sie bardziej podobalo to "Sloneczko" :). Chcesz moj numer prywatny?; P.
Co do Dobieszewskiego, to nie powinno byc problemu, bo w zeszlym roku stal tam caly czas; ).
Grzesiu, rewanzuje sie za linka: http://www.youtube.com/watch_fullsc...
Proponuje obejrzec tak do polowy, bo sam pomysl jest super, ale potem go rozciagaja niemilosiernie, powtarzajac w kolko to samo; ). -
Concert Grand Model D
Wysylam Wam na privy moje propozycje dniowo-godzinowo-towarzyskie; ). Staralam sie, zeby dlugosc stania (ale to brzmi; )) nie przekraczala 3 godzin, ale niestety nie zawsze sie to udawalo :/. Oczywiscie, dostosowywalam grafik do tego, co mi pisaliscie. Jednak, jezeli Komus z Was zdecydowanie NIE podoba sie moja propozycja, prosze glosno krzyczec - cos sprobujemy wykombinowac, zeby wszystkim bylo dobrze; ).
- 1
- 2