FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aliena

Mam prośbę.. Czy ktoś ma w wersji elektronicznej tekst Ajdukiewicza "zmiana i sprzeczność" , szukałam troche przez google, ale niestety nic nie znalazłam... ale jestem słabym wyszukiwaczem to raz a dwa może ktos ma jakims cudem cos takiego na swoim kompie ... i się podzieli ....
    potrzebuje sprawdzić co Ajdukiewicz pisze tam o zasadzie ciągłości (bo o ile pamietam to ten artykuł ) ... niestety na ontologie chodziłam wieki temu ( i zapomniałam co pan kazimierz tam wywodzi) notatki pewnie już spaliłam w ognisku.. i nie mam jak sprawdzic, a do bilbliotek daleko mam aktualnie ... a poza tym leń ze mnie :)
    dzieki z góry
    pozdrawiam
  • Kamil

Tyle co moge Ci pomoc, to upoluj jakiegos pierwszoroczniaka, ktory chodzi na Onto do dr.G i masz do niego blisko :), przerabialismy ten teskt ostatnio.
  • Agnieszka Małgorzata

chyba najłatwiej zajrzec do 2 teczki naszego kochanego doktora:)
  • Aliena

tak czy siak będzie wymagało ode mnei przejścia się az na IF... ech.... a wierzyłam w potegę internetu :)
  • pytlak

no tak, to jest nielegalne, co tu chce się uprawiać.
    czysto hipotetycznie polecam poszukać na e-mule'u
  • Aliena

co jest nielegalne?
  • pytlak

"elektroniczna wersja tekstu"
  • pytlak

pozdrawiam :-)
  • szopa

czy nie jest przypadkiem tak, że po pewnej ilości lat jeżeli spadkobiercy autora nie czynią pewnych kroków prawnych teksty przechodzą w public domain?

poza tym, Alieno: w BUW-iw są dostpne nowe bazy artykułów. może i Kazik się tam znajdzie?
  • Aliena

mi po prostu chodziło o to, zeby móc zarknąc na ten artykuł nie ruszając się z domu.... ale widac nie ma tak dobrze......:/
  • CountryZen

"po pewnej ilości lat"... Owszem, w naszym prawie po 70 ...od śmierci autora, a więc w tym przypadku... 2033? Może dożyjemy.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki