-
Aliena
Mam prośbę.. Czy ktoś ma w wersji elektronicznej tekst Ajdukiewicza "zmiana i sprzeczność" , szukałam troche przez google, ale niestety nic nie znalazłam... ale jestem słabym wyszukiwaczem to raz a dwa może ktos ma jakims cudem cos takiego na swoim kompie ... i się podzieli ....
potrzebuje sprawdzić co Ajdukiewicz pisze tam o zasadzie ciągłości (bo o ile pamietam to ten artykuł ) ... niestety na ontologie chodziłam wieki temu ( i zapomniałam co pan kazimierz tam wywodzi) notatki pewnie już spaliłam w ognisku.. i nie mam jak sprawdzic, a do bilbliotek daleko mam aktualnie ... a poza tym leń ze mnie :)
dzieki z góry
pozdrawiam -
Kamil
Tyle co moge Ci pomoc, to upoluj jakiegos pierwszoroczniaka, ktory chodzi na Onto do dr.G i masz do niego blisko :), przerabialismy ten teskt ostatnio. -
Agnieszka Małgorzata
-
Aliena
tak czy siak będzie wymagało ode mnei przejścia się az na IF... ech.... a wierzyłam w potegę internetu :) -
-
pytlak
no tak, to jest nielegalne, co tu chce się uprawiać.
czysto hipotetycznie polecam poszukać na e-mule'u -
Aliena
-
pytlak
-
pytlak
-
szopa
czy nie jest przypadkiem tak, że po pewnej ilości lat jeżeli spadkobiercy autora nie czynią pewnych kroków prawnych teksty przechodzą w public domain?
poza tym, Alieno: w BUW-iw są dostpne nowe bazy artykułów. może i Kazik się tam znajdzie? -
Aliena
mi po prostu chodziło o to, zeby móc zarknąc na ten artykuł nie ruszając się z domu.... ale widac nie ma tak dobrze......:/ -
CountryZen
"po pewnej ilości lat"... Owszem, w naszym prawie po 70 ...od śmierci autora, a więc w tym przypadku... 2033? Może dożyjemy.
|
|
strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...
Uniwersytet Warszawski, Filozofia
Strona 1/26
Anonim
Anonim
Anonim
Ag.
Anonim
helen
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa