FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Concert Grand Model D

Witam!

Jako ze zbliza sie czas Polowinek, Wasz Drogi (ktos mowi, ze nie?; )) Samorzad postanowil zorganizowac Wam w tym roku cos specjalnego - impreze w klimatach rockowych!

Co? : koncerty 3 kapel, ktorych czlonkow mijacie codziennie na wydziale (Nerwica Natrectw: psychodeliczny jazz-rock, Godmode: oldschool hardcore, Absolution: modern rock). Po koncertach impreza skaczaco-taneczna przy muzyce z plyt - rowniez w klimatach szeroko rozumianego rocka (postaramy sie miec duzo plyt, zeby moc sie dostosowac do Waszych gustow :D).

Gdzie? : klub Le Madame, ul. Kozla 12

Kiedy? : w najblizsza srode, 22.02., punktualnie o godzinie 19.

Za ile? : ZA DARMO!!! Dla wszystkich - Wasi znajomi spoza instytutu beda bardzo mile widziani!!

Zarzad Samorzadu Studentow zaprasza!!!!
  • Azrael

Tmoże ja od razu w tym wątku zapytam - czy dużo ludzi się wybiera?
  • Kamil

jezeli jest to pytanie do uczestników to odpowiem ze na tą chwilę ja. Jezeli do organizatorow to powiem za nich ze na tą chwilę jedna osoba napewno :)
  • Anonim

wybieram się i Marta też :)
  • nF

Ja też się piszę :-)
  • Anonim

Ja się wybieram, zaprosiłem ludzików spoza instytutu (bójcie się:P). Poza tym mam szatanistyczny plan, by werbować na tą imprezę mój małointegracyjny rocznik (18.15 konczymy wykład z epistemologii, więc po nim to już tylko można pić;) )
  • \\ ♪ - > | ` _ Ě ^ ĺ

polecam godmode!
    moja ulubiona piosenka z ich repertuaru nosi tytul bodajze "ch@^ Ci na imie" i jest o jaroslawie kaczynskim. i'm lovin' it :D
    pzdr,
    t

ps: wiecie jaki kraj ma najnowoczesniejszego premiera?

...polska, bo nasz premier jest sterowany przez radio.
  • Anonim

...premier jest sterowany na radio, a prezydent ma kopię zapasową :)
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki