-
Concert Grand Model D
Witam!
Jako ze zbliza sie czas Polowinek, Wasz Drogi (ktos mowi, ze nie?; )) Samorzad postanowil zorganizowac Wam w tym roku cos specjalnego - impreze w klimatach rockowych!
Co? : koncerty 3 kapel, ktorych czlonkow mijacie codziennie na wydziale (Nerwica Natrectw: psychodeliczny jazz-rock, Godmode: oldschool hardcore, Absolution: modern rock). Po koncertach impreza skaczaco-taneczna przy muzyce z plyt - rowniez w klimatach szeroko rozumianego rocka (postaramy sie miec duzo plyt, zeby moc sie dostosowac do Waszych gustow :D).
Gdzie? : klub Le Madame, ul. Kozla 12
Kiedy? : w najblizsza srode, 22.02., punktualnie o godzinie 19.
Za ile? : ZA DARMO!!! Dla wszystkich - Wasi znajomi spoza instytutu beda bardzo mile widziani!!
Zarzad Samorzadu Studentow zaprasza!!!! -
Azrael
-
Kamil
jezeli jest to pytanie do uczestników to odpowiem ze na tą chwilę ja. Jezeli do organizatorow to powiem za nich ze na tą chwilę jedna osoba napewno :) -
Anonim
-
-
nF
-
Anonim
Ja się wybieram, zaprosiłem ludzików spoza instytutu (bójcie się:P). Poza tym mam szatanistyczny plan, by werbować na tą imprezę mój małointegracyjny rocznik (18.15 konczymy wykład z epistemologii, więc po nim to już tylko można pić;) ) -
\\ ♪ - > | ` _ Ě ^ ĺ
polecam godmode!
moja ulubiona piosenka z ich repertuaru nosi tytul bodajze "ch@^ Ci na imie" i jest o jaroslawie kaczynskim. i'm lovin' it :D
pzdr,
t
ps: wiecie jaki kraj ma najnowoczesniejszego premiera?
...polska, bo nasz premier jest sterowany przez radio. -
Anonim