FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • J KS

Kto chadza do Dziobkowskiego na zajęcia, ten wie, że drowi owemu zalezy na tym, by IF UW wreszcie zaistniał (i prześcignął WPiA;) w internetowym serwisie http://www.ocen.pl
    Pozwalam sobie powtórzyć (acz oczwyiście własnymi słowami) jego apel na gronie.

O co chodzi? Otóż trzeba oceniac pracowników IF, tak żeby na każdego zostało oddanych CO NAJMNIEJ 15 głosów (to niewiele). Wówczas wskakują oni do ogólnopolskiego, sortowanego rankingu i można sobie oglądać i śledzić (rozrywka dla państwa doktorstwa i profesorstwa) kto jak się plasuje, na którym miejscu, kto kogo wyprzeda itd.

Uwierzcie, to jest dla nich naprawdę wielka frajda!

Nie zapominajmy też o biednych mishowcach, MOSTowcach, artesliberalesowcach i im podobnych: oceniając działamy na ich korzyść. Oni nieraz muszą znaleźć sobie jakieś zajecia do planu (wymogi formalne), a specjalnie nic ciekawego o nich nie wiedzą. Wtedy wchodzą na ocen.pl i ciach! wiedzą co u kogo jak łatwo zaliczyć!
  • Anonim

OK. Wszystko fajnie (nawet udało mi się zarejestrować :P ), ale nie widzę nigdzie wykładowców z IF. Jak ich znaleźć (ewentualnie jak się ich dodaje ?)
  • J KS

No dobra, to krótka instrukcja obslugi:

na gorze sa 4 kluczowe przyciski:
    (1) szukaj wykladowcow
    (2) ranking wykladowcow
    (3) szukaj wydzialow i uczelni
    (4) ranking wydzialow i uczelni

Wchodzimy najlepiej w (3) i wybieramy miasto Warszawa w rozwijanym menu o wdziecznej etykietce ,,Wybierz miasto''. Wtedy rozwija sie menu uczelni (wybieramy Uniwersytet Warszawski a z nastepnego menu, ktore sie pojawi, wybieramy Wydzial Filozofii i Socjologii. Potem kilkamy na ,,szukaj''. Powinnismy dotrzec (mi sie przynajmniej jakos dziwnym trafem udaje;p) do ogolnej etykietki WFiSu UW a na dole jest taki przycisk z oczkiem na ktorym napisano ,,pokaż''. No, i jak klikniemy to ,,pokaż'' to sie nam wyswietli lista dotad ocenianych pracownikow WFiSu. Mozna tez dodawac nwych pracownikow, jest tam do tego specjalny link.

Mysle, ze ogolnie rzecz biorac interfejs serwisu jest dosc intuicyjny, jest tam takze takie pole do szybkiego wyszukiwania wykladowcy (w lewym gornym rogu) i mozna sobie tam np. wpisac ,,dziobkowski'' -- mi wyskakuje tenze wlasnie.

Dodam jeszcze,, ze oceniac mozna anonimowo, przy rejestracji wymagaja tylko adresu e-mail.

Powodzenia;)
  • Anonim

trochę podopisywałem, ale faktycznie mało kto tam coś pisał :) hehe, Chwedon się kiedyś skarżył, że tak nisko oceniają tam jego urodę; -) taki lajf.
  • Czarownica z Krainy Os :>

hm, my (z innych wydziałów) też możemy głosować na pracowników if jeśli mieliśmy z nimi zajęcia?; ) ta strona jest dziwna, nie mogę się zalogować, za każdym razem mam nowe konto zakładać? bez sensu :/
  • darianna

o rany , naprawde dziobkowski cos takiego mowil?nie pamietam...swoja droga on to akurat zasluguje na swietne oceny
  • Anonim

ogólnie faktem jest, że średnia ilość ocen dla ludzi, których znam, oscyluje wokół 6. nikt nie ma 10 (a przynajmniej wczoraj nie miał). a wypowiadać się trzeba :) trzeba promować fajnych ludzi, bo kilku na tym wydziale jest.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki