- 1
- 2
-
Anonim
myślę, że był kamieniem. i trwał w czasie. nie musiał sie ruszac a ni usmiechac...istniał sobie uroczo na szaro i adynamicznie. -
Anonim
Ja myślę, że był barszczem z uszkami; ) A jak wszyscy wiemy, barszcz z uszkami różni się od barszu ukraińskiego... smakiem, aromatem i pożywnośćią. :) -
Anonim
-
Aliena
-
-
Anonim
-
Tommy
-
Aliena
-
Anonim
na Dagobah. tam mały facet z oślimi uszami powie Ci, co masz robić dalej. w każdym razie prawdziwa twarz JJ przeraziła mnie bardziej niż ta urojona. btw, maszyna powiedziała mi, że nie mam twarzy. nie wiem, jak mam to rozumieć :) -
Aliena
-
Anonim
popsuła się? znaczy jednak wygasa sesja; / otóż strona powiedziała po analizie zdjęcia JJ, że najbliższy mu jest Sylwester Stallone; ] (w sensie największe podobieństwo twarzy); ] kto by pomyślał....; ] -
Ion Tichy
-
szopa
-
mów do mnie per 'wers'
-
Kot z Cheshire
-
Anonim
To ciekawe... Trzeba zatem zaliczać wszystko w terminie bo inaczej pokopie nas wszystkich z pół obrotu. -
WhenSatanPlaysDiscoPeopleDie
-
Anonim
-
Kot z Cheshire
chuck norris jeszcze żyje.
Chuck Norris może podróżować w czasie. Mógł się cofnąć i zacząć życie jako skromny profesor filozofii -
Anonim
-
Ion Tichy
Chuck Norris zawsze uprawia seks na pierwszej randce. Zawsze.
Czy to może być Chuck ?? :-)
- 1
- 2