-
pytlak
fakt, że nie mamy sesji implikuje fakt, że mamy trzy tygodnie wolnego. fajnie bybyło gdzies pojechać, jeśli jest ktoś kto jeździ na nartach bądź desce (czy lubi inne sporty zimowe albo chciałby polubić), a może poprostu chcce gdzieś wyjechać niech się kontaktuje na priw; są chętni i różne projekty wyjazdu (co do miejsca) zgłaszajcie się walnie!!!
m. -
J KS
Jak już mamy się walnie zgłaszać, to może nie na priw, a tak publicznie -- będzie przynajmniej widać, jakie towarzystwo się szykuje.
W każdym razie, ja i Rysio (w sensie, że Szopa), szukamy ekipy do nartowania się w Oszczadnicy lub Donovalach na Słowacji w ostatnim tygodniu ferii.
-
pytlak
jedno nie wyklucza drugiego antypatyczna i aspołeczna , zblazowana, krytyczna, sarkastyczna damo. -
Kamil
A moze by tak jakis wyjezdzik wczesniej- w pierwszym czy drugim tyg. ferii? -
-
Anonim
a moze zachlejmy pod slasko-dabrowskim tak bardzo, ze ni starczy nam sil bronic sie zamrozeniem? -
pytlak
-
Anonim
mam opisywac co bedzie sie dalej dzialo, czy tez snuc dalsze plany, ktore i tak sie nie spelnia? he? -
pytlak
-
Kamil
Jeżeli ktoś byłby chętny to kroją się 3 wyjazdy:
1. Do Murowańca (schronisko na kasprowym)
28.01 (ew. 29.01) do 3.02 (w zależności od il. osób cena za dobe to coś koło 30 zł)
2. Do Korbielowa 5.02 do 10.02 (25 zł/doba)
3. Do Szczyrku 11.02 do 18.02 (póki co 30zł/doba, ale walczymy o mniej)
Ja mam na celu jazde na snowboardzie/nartach + dobrą zabawe. Zainteresowanych proszę o kontakt, to podam namiary na miejscówki gdzie zamierzamy spać, czy też adresy stron gdzie można poczytać o warunkach. Dojazd to PKP.
Zapraszam i pozdrawiam
-
Kamil
To co, może ktoś się skusi?? Wyjazd do Murowańca pewnie odpada, ale pozostałe 2 mają się bardzo dobrze :) -
MOtylkOWa
-
MOtylkOWa
-
Anonim
Pisalabym sie na drugi lub trzeci wyjazd.
Ja i kolega.
Czy jeszcze mozna?
-
Kamil
Można zawsze, o ile uda ci sie znalesc wolne pokoje, przesylam kontakt do lokali gdzie zamierzamy nocowac :)
Korbielów: tel.(033) 8634055 pani Anna Ostrowska, tydzien temu miala jeszcze 4os pokoj, ale nie wiem czy bedzie on jeszcze wolny. (wydaje mi się, że nie powinna miec nic przeciwko temu zebyscie mieszkali tam tylko we dwoje).
Szczyrk: http://szczyrk.com.pl/xml/popup.php... (bez spacji), tel.(033) 8179460 pani Barbara Przybyła (pewnie nie bedzie miejsc, bo to Szczyrk, ale kto wie...)
Pozdrawiam, jakby co to kom: 508351360