FiloZofia UW [1222]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Aliena

To siwadectwo: Znam paru Elfow , moglabym ich pokazac, ale tego eni zrobie, bo znlezliby sie w niebezpieczenstwie, gdyz za pare elfich uszu na czarnym rynku mozna dostac duzo zlota.
  • nazwa ekranowa

mi to brzmi na wyznanie romantycznej wiary w świat który musi odejść

Przepraszam. Odszedł.

• Aliena

Skoro nawet i odszedl to byl rzeczywisty w przeszlosci;)
  • Sir Khalid Nasrallah

" To siwadectwo: Znam paru Elfow , moglabym ich pokazac, ale tego eni zrobie(...) "

To ja mam dowód na to, że "2+2=4" jest fałszem w arytmetyce. Mógłbym go przedstawić, ale tego nie zrobię.
  • Aliena

Ale liczbom nie grozi, ze ktos im obetnei uszy. Mozesz smialo przedstawiać.

Khalidzie, doszlismy z nazwa ekranowa wlasnie do wniosku, ze chetnie bysmy Cie poznali w realu:) Co Ty na to? Moze kiedys wpadniesz na IF UW? Naparawde ze szczerej sympatii:)
  • Aliena

Chyba ze nas nie lubisz.; )
  • nazwa ekranowa

>Aliena napisała:
    >Skoro nawet i odszedl to byl rzeczywisty w przeszlosci;)

czuję się przyłapany na niekonsekwencji. na szczęście to częsta tutejsza przypadłość
  • nazwa ekranowa

No właśnie, khalidzie

Chcemy Cię poznać!!!

Twoja tożsamość nas strasznie nurtuje
  • Sir Khalid Nasrallah

Ależ lubię Was niezmiernie, niemniej jednak konspiratorzy muszą się ukrywać, poza tym, jak zapewne wiecie, czar zawsze pryska gdy pryska atmosfera tajemnicy...;->
  • Aliena

Błebny!!! Damom sie nie odmawia!!!
  • Sir Khalid Nasrallah

Błe co? Drugie zdanie przeczytałem w pierwszej chwili jako "Damon się nie odnawia", co zinterpretowałem finalnie jako "Matt Damon jest nieodnawialny". :-)

A tak poza tym, to ja nie wiem co tam się Damom robi, a czego nie, wiem jednak czego nie należy czynić konspiratorom.
  • nazwa ekranowa

>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
    >Błe co?

Błebny. Russell nic o tym nie pisał?

>A tak poza tym, to ja nie wiem co tam się Damom robi, a
    >czego nie, wiem jednak czego nie należy czynić
    >konspiratorom.

Mogłeś mój drogi rozszerzyć swoją siatkę kontaktów. Nawet nie wiesz co tracisz.

Odezwij się jakbyś zmienił zdanie
  • Sir Khalid Nasrallah

" Błebny. Russell nic o tym nie pisał? "

Nie kojarzę niczego takiego u Russella, Bocheński i Popper też o tym nie pisali, więc nie wiem co to znaczy. :-)

" Odezwij się jakbyś zmienił zdanie "

Jak takie okoliczności zaistnieją, to ani chybi, że się odezwę.
  • Aliena

Tak offtopowo chcialam dokonac autoekspresji, bo moze to byc ostatnia rzecz ktora napisze.....

Czy sadzicie, ze mozna miec jednoczensie koklusz, gruzlice i goraczke gor skalistych?
  • Kacper

hm... Nie? (;

btw. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,wi...
  • Anonim

Reaktywacja bajki !

Na pięterku IF UW było gwarno i wesoło. Studenci rozmawiali o tym i owym, i żaden z nich nie zwracał specjalnej uwagi na Z. - młodego studenta, który od dwóch godzin siedział na ławce, wpatrując się przed siebie nieobecnym wzrokiem. Próbował z całych sił dokonać redukcji eidetycznej na pojęciu krzesła. Niestety, tak pożądany eidos pozostawał nieuchwytny.

"P******* to ! Idę na piwo !" zakrzyknął wreszcie i zerwał się z ławki.

Droga na piwo miała okazać się jednak wyboista i pełna nagłych zwrotów akcji....
  • Aliena

Moje zycie stracilo sens. Przeczytalam ostatni tom pottera i juz wiecej nie bedzie:(
  • Tomasz, Aleksander, Sylwester

>Aliena napisała:
    >Moje zycie stracilo sens. Przeczytalam ostatni tom pottera i
    >juz wiecej nie bedzie:(

I jak umarł Henryk Garnek (George Walker Bush - Jurek Wędrowniczek Krzak, Harry Potter - Henio Garnek :D)?
  • Aliena

Nie zamierzam spoilowac, bo moga sie natknac na to osoby ktore nie przeczytaly jesczze
  • Sir Khalid Nasrallah

Kolejny kultowy tekst z grona "Filozofia":

" słuchaj pewność siebie z jaką wypowiadasz to , czego nie masz do powiedzenia(...) "
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki