-
Aliena
To siwadectwo: Znam paru Elfow , moglabym ich pokazac, ale tego eni zrobie, bo znlezliby sie w niebezpieczenstwie, gdyz za pare elfich uszu na czarnym rynku mozna dostac duzo zlota. -
nazwa ekranowa
mi to brzmi na wyznanie romantycznej wiary w świat który musi odejść
Przepraszam. Odszedł.
-
Aliena
-
-
Sir Khalid Nasrallah
" To siwadectwo: Znam paru Elfow , moglabym ich pokazac, ale tego eni zrobie(...) "
To ja mam dowód na to, że "2+2=4" jest fałszem w arytmetyce. Mógłbym go przedstawić, ale tego nie zrobię. -
Aliena
Ale liczbom nie grozi, ze ktos im obetnei uszy. Mozesz smialo przedstawiać.
Khalidzie, doszlismy z nazwa ekranowa wlasnie do wniosku, ze chetnie bysmy Cie poznali w realu:) Co Ty na to? Moze kiedys wpadniesz na IF UW? Naparawde ze szczerej sympatii:) -
Aliena
-
nazwa ekranowa
>Aliena napisała:
>Skoro nawet i odszedl to byl rzeczywisty w przeszlosci;)
czuję się przyłapany na niekonsekwencji. na szczęście to częsta tutejsza przypadłość -
nazwa ekranowa
No właśnie, khalidzie
Chcemy Cię poznać!!!
Twoja tożsamość nas strasznie nurtuje -
Sir Khalid Nasrallah
Ależ lubię Was niezmiernie, niemniej jednak konspiratorzy muszą się ukrywać, poza tym, jak zapewne wiecie, czar zawsze pryska gdy pryska atmosfera tajemnicy...;-> -
Aliena
-
Sir Khalid Nasrallah
Błe co? Drugie zdanie przeczytałem w pierwszej chwili jako "Damon się nie odnawia", co zinterpretowałem finalnie jako "Matt Damon jest nieodnawialny". :-)
A tak poza tym, to ja nie wiem co tam się Damom robi, a czego nie, wiem jednak czego nie należy czynić konspiratorom. -
nazwa ekranowa
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>Błe co?
Błebny. Russell nic o tym nie pisał?
>A tak poza tym, to ja nie wiem co tam się Damom robi, a
>czego nie, wiem jednak czego nie należy czynić
>konspiratorom.
Mogłeś mój drogi rozszerzyć swoją siatkę kontaktów. Nawet nie wiesz co tracisz.
Odezwij się jakbyś zmienił zdanie -
Sir Khalid Nasrallah
" Błebny. Russell nic o tym nie pisał? "
Nie kojarzę niczego takiego u Russella, Bocheński i Popper też o tym nie pisali, więc nie wiem co to znaczy. :-)
" Odezwij się jakbyś zmienił zdanie "
Jak takie okoliczności zaistnieją, to ani chybi, że się odezwę. -
-
Aliena
Tak offtopowo chcialam dokonac autoekspresji, bo moze to byc ostatnia rzecz ktora napisze.....
Czy sadzicie, ze mozna miec jednoczensie koklusz, gruzlice i goraczke gor skalistych? -
Kacper
-
Anonim
Reaktywacja bajki !
Na pięterku IF UW było gwarno i wesoło. Studenci rozmawiali o tym i owym, i żaden z nich nie zwracał specjalnej uwagi na Z. - młodego studenta, który od dwóch godzin siedział na ławce, wpatrując się przed siebie nieobecnym wzrokiem. Próbował z całych sił dokonać redukcji eidetycznej na pojęciu krzesła. Niestety, tak pożądany eidos pozostawał nieuchwytny.
"P******* to ! Idę na piwo !" zakrzyknął wreszcie i zerwał się z ławki.
Droga na piwo miała okazać się jednak wyboista i pełna nagłych zwrotów akcji.... -
Aliena
Moje zycie stracilo sens. Przeczytalam ostatni tom pottera i juz wiecej nie bedzie:( -
Tomasz, Aleksander, Sylwester
>Aliena napisała:
>Moje zycie stracilo sens. Przeczytalam ostatni tom pottera i
>juz wiecej nie bedzie:(
I jak umarł Henryk Garnek (George Walker Bush - Jurek Wędrowniczek Krzak, Harry Potter - Henio Garnek :D)? -
Aliena
Nie zamierzam spoilowac, bo moga sie natknac na to osoby ktore nie przeczytaly jesczze -
Sir Khalid Nasrallah
Kolejny kultowy tekst z grona "Filozofia":
" słuchaj pewność siebie z jaką wypowiadasz to , czego nie masz do powiedzenia(...) "