FiloZofia UW [1222]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sir Khalid Nasrallah

Ja przepraszam, ale mam takie pytanie - czy ktoś może orientuje się dlaczego Kokoszka w ogóle dziś nie wypuszczał Bąka prawym skrzydłem? :o
  • Sir Khalid Nasrallah

" Na świecie jest coraz więcej posad. Chociaż niektóre państwa skarżą się na ujemny przyrost naturalny, w skali globalnej ludzi jest coraz więcej i będzie coraz więcej. A jak przybywa ludzi, przybywa i posad. Już nie mówiąc o takich nowalijkach jak dilerzy, deweloperzy, superwizorzy i wizażyści - przybywa przede wszystkim doradców. Są doradcy prawni, ekonomiczni, naukowi, giełdowi, kredytowi, ubezpieczeniowi, ekologiczni, doradcy od zmiany wizerunku i zmiany osobowości, doradcy od przemian globalnych i sportów ekstremalnych... To sprawia, że wszędzie wszystkiego jest coraz więcej. I na świecie robi się coraz tłumniej, coraz gęściej, coraz ciaśniej, coraz stadniej, coraz głośniej, coraz szybciej i coraz głupiej. Najogólniej mówiąc, na świecie jest coraz. "

Ewa Szymańska
  • Tomasz, Aleksander, Sylwester

>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
    >Ja przepraszam, ale mam takie pytanie - czy ktoś może
    >orientuje się dlaczego Kokoszka w ogóle dziś nie
    >wypuszczał Bąka prawym skrzydłem? :o

Eeee... Wyjaw mi kontekst tej wypowiedzi; )
  • Sir Khalid Nasrallah

Kontekstem jest Euro 2008, rzecz jasna.

>Kontekstem jest Euro 2008, rzecz jasna.

Chodzi o tych ludzi w krótkich butach bez hełmów, którym ktoś zapomniał wydać broni?
  • Sir Khalid Nasrallah

E no, teraz to ograniczasz wszystko jedynie do kontekstu meczu Polska - Niemcy, widzianego oczami Orzechowskiego...

>E no, teraz to ograniczasz wszystko jedynie do kontekstu
    >meczu Polska - Niemcy, widzianego oczami Orzechowskiego...

No nie, mówię o tej grze, gdzie ludzie przerzucają się jakimś kawałkiem skóry w imię tego, aby jedna flaga była wyżej niż inna. Totalne nudy...
  • Sir Khalid Nasrallah

Mam wszystko! Świat leży u mych stóp!
    http://kabarety.tworzymyhistorie.pl...
  • bartkiller

>Mam wszystko! Świat leży u mych stóp!
    > http://kabarety.tworzymyhistorie.pl...

dobrze, że powiedział "kurwa", bo inaczej w ogóle nie byłoby śmieszne :|
  • Sir Khalid Nasrallah

Nie bądź śmieszny.
  • Anonim

kto ogladal wczorajszy arcynudny mecz? lub przedwczorajszy arcyciekawy mecz?
  • bartkiller

dzisiejszy był fajny
  • Kobieta zmienną jest związaną

no mógł być
  • Anonim

tylko wygrali nie ci co trzeba.
  • bartkiller

ja tam się nie znam, którym trzeba, a którym nie :D dobrze się oglądało (a już rewelacja była jak mieli problemy techniczne, dźwięk im wysiadł i nie trzeba było słuchać tamtych matołów; | )
  • bartkiller

pwned :o
  • Anonim

boze jak mi sie nudzi...ej, a na tym filozoficznym UW, poza ksiazkowaniem i zaliczaniem sprawdzianow czy co wy tam macie, to sa jakies porzadne klotnie, kloca sie zapalence co prawda co nie, co bzdura a co nie?, czy tylko cicho i jak mysze pod miotlami z ksiazkami siedza?...
  • Kobieta zmienną jest związaną

Filozof ma myśleć i dyskutować PO zajęciach??? A widziałeś kiedyś, żeby taki dajmy na to - śmieciarz po pracy grzebał sobie dla rozrywki w śmieciach???
  • Anonim

to moze papa ze studiow? poza tym to o czym pisalem nie musi miec miejsca po zajeciach. (na nich nie mozna?). no bo jak sie chyba czlowiek istotnie nie przezywa, nie zdycha w dyskusji za cos tam co kocha ^^, no to po chuj i zajecia i oceny i sesyje i inne?
  • Aliena

nie wiedzialam ze studia sa po to zeby przezywac.

Ja tam wole przyzwac jak sie zakocham, a nie przez nauke.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki