-
Anonim
>Bo nie zaslugujesz na nic wiecej, moj drogi.
Ale do sprecyzowania jaj już Ci nie starczyło kmieciu bosy. -
Anonim
>A jak to jest Rapierze, bo za moich czasów internet dopiero
>raczkował. Czy po takich napierdalankach, jak wiesz, kto
>zacz, jakiś wpierdol wisi w powietrzu?
>Bez sieci człowiek po prostu unikał debili i nie było
>okazji do konflików. Tutaj niejako jest skazany na
>obcowanie z nimi.
A ja zawsze myslelem, ze za Twych czasow istoty jeszcze miały problem z przestawieniem sie na ziemny tryb zycia, no ale czasami zawodze -
Anonim
Podpity zdaje się jesteś, bo składnie masz do dupy.
Odpuść sobie, bo jeszcze jutro będziesz się wstydził. -
-
Anonim
-
il duce
Ja to nie wiem, ------ ewidentnie prosi się o jakąś krzywdę. W sumie koleś nie zna swojego miejsca w szeregu i to jego problem.
Jest takie coś, jak (roboczo nazwę to zjawisko) wejście inteligencji w miejsce rozumu. Chodzi o ludzi, którzy są wyszkoleni retorycznie, jakoś oczytani i dzięki temu posiedli pewien wachlarz argumentów na każdą okazję. Zawsze można zarzucić niedodefiniowanie terminów, albo powiedzieć, że może to jest słuszne w teorii, ale w praktyce już nie. I tacy ludzie zawsze mają coś do odpowiedzenia, a nigdy nic do powiedzenia. Bo nie wchodzą w rozważanie rzeczy samej - która ich w sumie nie interesuje - a zadowalają się mnożeniem standardowych, 'inteligentnych' odpowiedzi. Khalid to często też reprezentuje.
Debili nie da się uniknąć, nawet poza netem - każdy musi czasem wezwać hydraulika, albo skoczyć po pety do sklepu. I pytanie jest jak się do nich ustosunkować, czy wypychać ich poza obszar zainteresowania, próbować ich ując poznawczo (budować typologie itd), próbować szukać w nich innych wartości, czy wpuszczać wpierdol. Ja nie mam spójnej polityki, czasem ich zlewam, a czasem - w miarę możliwości próbując przeskoczyć moje dobre wychowanie - staram się być okrutny. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
>Bubi napisał
>>------- napisał
>>Nie dziwie sie, jest kilku spamerow pokroju Bubiego,
>ktorzy
>>zasmiecaja to grono, wiec trudno cokolwiek odszukac.
>>A na filozofie nie jest sie tak trudno dostac,
>>powiedziałbym ze dosc latwo, a jesli choc troche uzywasz
>>mozgo to bez problemu sie utrzymasz.
>>Polecam filozofie goraco,
>>pozdrawiam
>
>SPAM głupku nie może mieć miejsca na forum. Tutaj
>ewentualnie może mieć miejsce TROLLING.
>Skądinąd w ankiecie, która ciągle wisi, 75% osób
>odpowiedziało, że jestem spamerem. Są to debile, które
>nie potrafią przyswoić prostej definicji.
>Postaram się ignorować Cię na przyszłość, bo w
>przeciwieństwie do Nasrallaha jesteś debilem bez stylu.
>Ot, po prostu takim głupkiem, jakich tysiące.
>Pa!
>
przestan. rotacja debili jest wporzo. to daje nam rozrywke.
ej Panie kropki a wyobrazasz sobie Pan zeby zaistniala sytuacja gdy rozwarstwienie spoleczne, przenikniecie do gospodarki mafii itd jest na tyle potezne ze mniejszym zagrozeniem dla wsponoty staje sie ostre panstwo niz laissefairyzm?
Podpowiedz dodatkowa- sytuacja wojny domowej... -
Anonim
>Bubi napisał
>Odpuść sobie, bo jeszcze jutro będziesz się wstydził.
Wstydze sie juz dzis, nie ma co czekac do jutra, a w ramach pokuty za przewinienia udam sie na wygnanie -
Sir Khalid Nasrallah
" Skądinąd w ankiecie, która ciągle wisi, 75% osób odpowiedziało, że jestem spamerem. Są to debile(...) "
To wszystko przez media. Przez szeroki Front, od zakłamanego TVN'u po brukowiec "Nie", który utworzył się tylko po to, by walczyć przeciwko Tobie, a który ma w swych szeregach min. morderców księdza Jerzego Popiełuszki. -
Sir Khalid Nasrallah
" 'bartkiller' właśnie zaakceptował Twoją Walentynkę. Teraz możecie wziąć udział w Walentynkowym konkursie Grono.net. Przejdź do strony konkursowej http://grono.net//contest2/158/ lub kliknij w serduszko od tej osoby na Stronie Głównej. Pamiętaj, że w konkursie możesz wziąć udział tylko 1 raz. "
A ja kliknąłem przez pomyłkę... :| -
bartkiller
-
Anonim
>Bubi napisał
>Podpity zdaje się jesteś, bo składnie masz do dupy.
>Odpuść sobie, bo jeszcze jutro będziesz się wstydził.
Ja tracę składnie dopiero po wypiciu półtora litra wódki.
A ten młodziak pewnie traci rozum po dwóch piwach. -
-
Sir Khalid Nasrallah
-
Sir Khalid Nasrallah
Chciałem uroczyście złożyć pewne oświadczenie. Otóż planuję wyłączyć się z wszelkich szczegółowo - merytorycznych tematów przynajmniej do 27 lutego. Powody mam ważkie i nie zalicza się do nich tchórzostwo, lenistwo, ani chęć chytrego uniknięcia kompromitacji publicznej.
Oświadczenie to kieruję przede wszystkim do Nazwy Ekranowej, Bubiego i Rapiera, z którymi to ostatnimi czasy takie tematy podejmowałem.
W razie potrzeby jestem gotów dostarczyć odpowiednie dokumenty, stanowiące merytoryczne wsparcie dla powyższego oświadczenia. -
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>Chciałem uroczyście złożyć pewne oświadczenie. Otóż
>planuję wyłączyć się z wszelkich szczegółowo -
>merytorycznych tematów przynajmniej do 27 lutego.
A to co sie stało, Khalidku?
Mama zabrania siedzieć przy komputerze non stop?
Czy może sam nareszcie zrozumiałeś, że twoja gronowa postać jest patologiczna, że jesteś anonimowym maniakiem, który od lat produkuje codziennie straszne ilości postów. Nie ma przerwy od 2006 roku, dzień w dzień. Masz jakieś realne życie? Nie sądzisz, że coś z Tobą nie tak? Ja się o Ciebie martwię, szkoda mi Ciebie, że tak się wciągnąłeś w grono.
-
Sir Khalid Nasrallah
" A to co sie stało, Khalidku? "
A nic nowego.
" Masz jakieś realne życie? "
Niestety, tylko to nierealne tutaj mam. Ale marzę o takim realnym życiu:
" szesnasta to rzeczywiście specyficzna pora, student już trochę przetrzeźwieje po nocnym zapoju, a z drugiej strony nie rozwinie też skrzydeł do kolejnego pijackiego lotu. "
Względnie chciałbym siedzieć całymi dniami w jakiejś kancelarii prawniczej, pleść od rzeczy i martwić się o innych, że z nimi jest coś nie tak.
" Nie ma przerwy od 2006 roku "
Od 2004 roku, świeży kolego...
Przeskok z jednego konta na inne to jeszcze nie przerwa... -
Anonim
>A nic nowego.
Właśnie o to chodzi, że z Tobą ciągle nic nowego
>" Masz jakieś realne życie? "
>Niestety, tylko to nierealne tutaj mam. Ale marzę o takim
>realnym życiu:
W realnym życiu można stanąć z Bubim twarzą w twarz.
>Względnie chciałbym siedzieć całymi dniami w jakiejś
>kancelarii prawniczej, pleść od rzeczy i martwić się o
>innych, że z nimi jest coś nie tak.
Po raz kolejny dementuję plotkę, jakobym siedział całymi dniami w kancelarii prawniczej. W kancelarii prawniczej byłem tylko kilka razy w życiu, a i to zawsze jako klient.
>" Nie ma przerwy od 2006 roku "
>Od 2004 roku, świeży kolego...
4 lata anonimowości w sieci...
-
Sir Khalid Nasrallah
" Po raz kolejny dementuję plotkę, jakobym siedział całymi dniami w kancelarii prawniczej. W kancelarii prawniczej byłem tylko kilka razy w życiu, a i to zawsze jako klient. "
No to w innej tam komórce prawniczej, gdzie się spędza godziny, dni i tygodnie nad rozważaniem czy jak ktoś powiedział, że uważa kogoś za chama, to czy go w ten sposób zniesławił, obraził, dokuczył, pomówił, oczernił, wybielił, czy też może zaledwie, w ramach wolności słowa, wyraził swoją opinię. -
Anonim
>No to w innej tam komórce prawniczej, gdzie się spędza
>godziny, dni i tygodnie nad rozważaniem czy jak ktoś
>powiedział, że uważa kogoś za chama, to czy go w ten
>sposób zniesławił, obraził, dokuczył, pomówił,
>oczernił, wybielił, czy też może zaledwie, w ramach
>wolności słowa, wyraził swoją opinię.
Rozumie, że jedyną komórką prawniczą, w której siedziałeś, jest dołek na komisariacie?