-
Seven3P
>bartkiller napisał
>:A no ale nie każe Ci nikt klikać ?
Jakby to zrobił ktoś gdzieś sobie na prywatnej stronie to bym zrozumiał. Ale na tej samej ?! CLICK HERE !
Popsuli cała grę. A juz prawie konto załozyłem, bo fajny pomysł. Obok chat i widać kto na jakim levelu się aktualnie męczy.
Ale givemeall w opcjach gry to pomyłka......
-
Sir Khalid Nasrallah
Pouczający dialog i celna uwaga z grona "Filozofia":
>Monisia napisała:
>Są jakies papiery na tę dyskalkulię?
na dyskalkulię są ćwiczenia a nie papiery
--
"W sumie fizyk i filozof zajmują się, uogólniając, kminieniem(...)" -
Anonim
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>>Monisia napisała:
>>Są jakies papiery na tę dyskalkulię?
>
>na dyskalkulię są ćwiczenia a nie papiery
A na impotencje intelektualną cóż będzie viagrą Obsr? -
-
Sir Khalid Nasrallah
Mnie o afrodyzjaki nie pytaj, biedaku - nie miałem nigdy potrzeby korzystania, więc nie znam się na tym. Nie pomogę Ci, choć bardzo chciałbym. -
Seven3P
Stronka sprawdzająca refleks.
http://www.mathsisfun.com/games/rea...
Końcowy średni czas reakcji jak ktoś mi przebije dostaje piwo; >
Więc average się liczy.
Ciekawe czy była by średnia różnica między ludźmi z grona filozofia, a z grona snajperzy czy karate. -
-
bartkiller
>Seven3P napisał
>Stronka sprawdzająca refleks.
>
> http://www.mathsisfun.com/games/rea...
>
>Końcowy średni czas reakcji jak ktoś mi przebije dostaje
>piwo; >
>Więc average się liczy.
jak narazie 0.197, ale wiem, że da radę mniej, tylko musiałbym posiedzieć; p -
Seven3P
>trurl machine napisała:
>Bardzo ciekawe....
Mogłaś się pochwalić jak już pisałaś...
Bartkiller: to 0.152 trochę Ci zajmie -
>Seven3P napisał
>>trurl machine napisała:
>>Bardzo ciekawe....
>
>Mogłaś się pochwalić jak już pisałaś...
>
>Bartkiller: to 0.152 trochę Ci zajmie
??? :O -
Kastor
W starożytnej Grecji, Sokrates (469 - 399 p.n.e.) był uważany za człowieka, który posiadł wielka mądrość i wiedzę. Pewnego dnia znajomy spotkał wielkiego filozofa i powiedział:
- Sokratesie, wiesz, czego właśnie dowiedziałem się o Twoim uczniu?
- Zaczekaj chwilę - odpowiedział Sokrates - zanim mi o tym powiesz, chciałbym poddać Cię małej próbie. Taki potrójny filtr, przez który przepuścimy Twoją informację.
- Potrójny filtr?
- Właśnie - kontynuował filozof - nim powiesz mi coś o moim uczniu, sprawdźmy te informacje pod trzema kątami. Pierwszy to PRAWDA. Czy jesteś całkowicie pewien, że to, o czym chcesz mi powiedzieć jest prawdą?
- Nie - odpowiedział znajomy - właściwie to dowiedziałem się o tym od kogoś...
- W porządku - przerwał mu Sokrates - więc nie wiesz, czy to jest prawda czy nie. Teraz drugi filtr - filtr DOBRA. Czy chcesz mi powiedzieć o tym uczniu coś dobrego?
- Nie, wręcz przeciwnie...
- W takim razie - odparł uczony - chcesz mi powiedzieć coś złego o nim, ale nie jesteś pewien czy jest to prawda. Został jeszcze ostatni filtr: filtr POŻYTECZNOŚCI. Czy to, co chcesz mi powiedzieć jest dla mnie pożyteczne?
- Nie, właściwie to nie...
- A więc - skonkludował Sokrates - jeśli to, o czym chcesz mi powiedzieć może nie być prawdziwe, nie jest dobre, ani nawet przydatne dla mnie, to, po co o tym w ogóle mówić?
I to właściwie wyjaśnia, dlaczego Sokrates był wielkim filozofem i cieszył się takim szacunkiem, oraz to, dlaczego nigdy nie dowiedział się, że Platon bzykał jego żonę...
Nie wiem czy było, jesli tak to przepraszam.
-
Anonim
-
Zajec
Znając opowieści o Ksantypie to powiedziałbym, że to byłaby dobra wieść dla Sokratesa, również pewnie pożyteczna... natomiast faktycznie... to co mu chciał odpowiedzieć o Platonie znajomy nie świadczyło najlepiej o samym Platonie... zresztą Bubi z pewności wie co jeszcze świadczyło o Platonie jak najgorzej;) -
. .
Ok, ok... jestem upośledzony i nie mogę znaleźć tematu "Rekrutacja". Niemalże każde grono każdego kierunku UW ma taki temat. O so chodzi? Przepraszam ogromnie, jeśli w ten świąteczny nastrój wprowadzam zamęt, ale naprawdę tego tu NIE MA. Powinien być przyklejony. Może jakaś dobra dusza pomoże mi znaleźć drogę? Chciałem się dowiedzieć kilku rzeczy (m.in. zapytać o, tak tak, próg punktowy; lista w tajemniczych okolicznościach zniknęła ze strony UW)... help me, anyone?; ) -
-
nazwa ekranowa
Bubi, na co czekasz? Pogoń nowego....
ale rzeczywiście, moderatorzy mogliby coś z tym zrobić i przykleić odpowiedni wątek, w którym spragnieni wiedzy kandydaci na pewno otrzymaliby wyczerpujące odpowiedzi na swoje pytania... To grono jest w końcu pełne ludzi pragnących podać innym pomocną dłoń.
Tak jak np. tutaj (rekrutacja 2008/09):
http://grono.net/forum/topic/113836... -
Anonim
-
>. . napisał
>Ok, ok... jestem upośledzony i nie mogę znaleźć tematu
>"Rekrutacja". Niemalże każde grono każdego kierunku UW ma
>taki temat. O so chodzi? Przepraszam ogromnie, jeśli w ten
>świąteczny nastrój wprowadzam zamęt, ale naprawdę tego
>tu NIE MA. Powinien być przyklejony. Może jakaś dobra
>dusza pomoże mi znaleźć drogę? Chciałem się
>dowiedzieć kilku rzeczy (m.in. zapytać o, tak tak, próg
>punktowy; lista w tajemniczych okolicznościach zniknęła
>ze strony UW)... help me, anyone?; )
Był kurde przyklejony, grudzień jest madafaka! -
>. . napisał
>Ok, ok... jestem upośledzony i nie mogę znaleźć tematu
>"Rekrutacja". Niemalże każde grono każdego kierunku UW ma
>taki temat. O so chodzi? Przepraszam ogromnie, jeśli w ten
>świąteczny nastrój wprowadzam zamęt, ale naprawdę tego
>tu NIE MA. Powinien być przyklejony. Może jakaś dobra
>dusza pomoże mi znaleźć drogę? Chciałem się
>dowiedzieć kilku rzeczy (m.in. zapytać o, tak tak, próg
>punktowy; lista w tajemniczych okolicznościach zniknęła
>ze strony UW)... help me, anyone?; )
Na każdym gronie tematycznym jest też WYSZUKIWARKA WĄTKÓW I WPISÓW
po prawej stronie strony!
Więc nie NIE MA tylko kolega NIE UMIE nawet sprawdzić czy jest.
:>
Wesołego Nowego Roku.... -
Sir Khalid Nasrallah
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...
Brawo Kamil!
Kto uważa, że Durczok postąpił słusznie, odcinając się wyraźnie od żenady i kiczu, wpisujcie miasta!
Jeszcze brakuje, żeby tam Raczek z ukochanym, Biedroń i Adler dostali po symbolicznym Wiktorze Pocieszenia, w ramach walki z homofobią... -
Anonim
Musisz mieć takie stanowisko, bo Kasia Cichopek jest dziewczyną i ma duże oczy. -
Sir Khalid Nasrallah
A fakt, nie wiedziałem... Przepraszam... Spore ma... oczy, faktycznie... Durczok powinien się jednak zreflektować...
http://images20.fotosik.pl/202/a681...
( To taki efekt jak z tą morderczynią Alieny przy okazji hańby polskich uczelni - Wolszczanie; Kasia to wszak kobieta piękna...;o )