-
- 10/11/2007 21:38
-
Aliena
- 10/11/2007 21:43
-
- 10/11/2007 21:59
zmienię ale jutro;P -
Kot z Cheshire
- 11/11/2007 01:09
-
Aliena
- 11/11/2007 01:29
-
Sir Khalid Nasrallah
- 11/11/2007 11:10
-
Aliena
- 11/11/2007 12:06
Ale to byla duza roznica. Bo czym innym jest "niepisanie na temat", a czym innym "pisanie nie na temat."
No i w tym drugim przypadku, rzeczywiscie mamy sliczny paradoksik, czyli to co lubimy najbardziej;) -
Kot z Cheshire
- 11/11/2007 12:23
>Ale to byla duza roznica. Bo czym innym jest "niepisanie na
>temat", a czym innym "pisanie nie na temat."
Możesz naświetlić mi różnicę? Bo nawet nie wiem, czy mój obecny post jest pisaniem na temat, niepisaniem na temat czy pisaniem nie na temat (a może pisaniem na nie-temat?)
-
Sir Khalid Nasrallah
- 11/11/2007 12:29
-
Aliena
- 11/11/2007 13:41
Khaaaalid... A czemu Ty masz 0 znajomych?
Może Ty jesteś botem? -
Aliena
- 11/11/2007 13:43
Bo wiesz to podejrzane, że masz 0 znajomych... Że niby nie jesteś w układzie. Ale Ci co się najbardziej odżegunją od układu, najgłębiej w nim siedzą.
A skoro juz chcesz być mim uczniem i spisywać moje słowa, to ja musze mieć pewność, że to nie teka jakaś....
;-) -
Sir Khalid Nasrallah
- 11/11/2007 13:57
- względy bezpieczeństwa
- chęć pozostania poza Układem (nigdy nie wiadomo czy nie ma się do czynienia z potężnym Frontem, mającym w swych szeregach min. morderców księdza Jerzego Popiełuszki - jak już wiemy, takiemu FRONTU można nie dać RADĘ)
" Ale Ci co się najbardziej odżegunją od układu, najgłębiej w nim siedzą. "
Mówisz jak ktoś z potężnego Frontu, mającego w swych szeregach min. morderców księdza Jerzego Popiełuszki. :\
" A skoro juz chcesz być mim uczniem i spisywać moje słowa, to ja musze mieć pewność, że to nie teka jakaś.... "
Przykro mi, jako że myślę ekologicznie, wystarałem się po znajomości o trochę czystych formularzy z IPN, bo chyba szykują się do likwidacji, więc wszystko ma siłą rzeczy charakter "teki". Do tego mogłem wybierać jedynie pomiędzy rubrykami "TW" i "Kontakt" - wybrałem to drugie, bo brzmi nieco łagodniej.
-
Kot z Cheshire
- 11/11/2007 14:45
-
Stubb ...
- 11/11/2007 22:01
-
Sir Khalid Nasrallah
- 11/11/2007 22:08
-
e.
- 12/11/2007 13:07
>coz a ja dedektyw :)
jestem pod wrazeniem:)
ale odarles Khalida z tajemnicy:/
teraz jest jednym z miliona, a nie jednym na milion;)
-
Sir Khalid Nasrallah
- 12/11/2007 13:13
-
Stubb ...
- 12/11/2007 13:24
-
Tosz
- 13/11/2007 11:59
>Stubb ... napisał
>coz a ja dedektyw Stubb obstawiam ze Khalid to Bartosz
>Kaczkowski. A bartosz zna sie z Alicja Beryt co znaczy ze
>mamy z Khalidem wspolnych znajomych. Dziwny ten swiat:)
Może prokuratorem IPN byś mógł zostać. Ale na detektywa to się nie nadajesz.
Żeby Ci ładnie objaśnić, krok po kroku:
1. Khalid ma zaproszenie do grona akurat ode mnie, bo mnie kiedyś poprosił o nie. Skasował z pewnych względów swoje wcześniejsze konto i chciał założyć nowe i tyle.
2. To, że obaj mamy cytat z o. Bocheńskiego w profilu, to jeszcze znaczy dosyć mało.
3. Wprawdzie byłem na kilku gronach, gdzie działał Khalid, ale to też nie bardzo na cokolwiek wskazuje.
BTW. Też chciałem zlustrować coś za jeden. Zobaczywszy u Ciebie w profilu "Han passado!" pomyślałem, że miło spotkać nie-lewaka. Ale zaraz potem przeczytałem na kogo głosowałeś i okazuje się, że prawicowy akcent masz tylko w profilu na gronie, a w rzeczywistości pewnie lewak z Ciebie. -
Kot z Cheshire
- 13/11/2007 13:15
LOL -
Aliena
- 13/11/2007 14:06
Btw. Czy ktos wie, czy jak komp piszczy ze ma zero volt w core, to bardzo zle, czy tylko troche? -
Stubb ...
- 13/11/2007 16:44
i prawdziwy przyjaciel:) -
Stubb ...
- 13/11/2007 22:48
Wiec odpowiem Ci merytorycznie bo sadze, ze nie powinnismy sie nie lubic- a przyjaznic.
Wiec jako ze tak szczytny cel przyswieca mi oto ma odpowiedz:
Primo- ma naprawde gdzies czy jestes Khalidem, jego stara, Nergalem czy gejem:) Nie traktuj to jako proby zdyskredytowania Twej osoby powaga:)
Secundo-"Zobaczywszy u Ciebie w profilu "Han passado!" pomyślałem, że miło spotkać nie-lewaka. Ale zaraz potem przeczytałem na kogo głosowałeś i okazuje się, że prawicowy akcent masz tylko w profilu na gronie"
Coz rozumiem, ze to jakis przytyk. Zapewne sluszny, toc kazdy wie ze PIS to nie prawica. W koncu maja troche socjalistycznych pomyslow gospodarczych. Heyaaah i wszystko jasne. Tylko ze chyba troche ignorancji w kwestii historii i "historii mysli politycznej" prezentujesz:) Ja Cie uczyc nie bede, niech to Khalid robi, ale polecam poczytac troche o frankizmie i np. historii:) To sie serio przydaje:) Np. Zobaczylbys jaki Franco byl PISowy ptysiu:)
Wiec albo juz po han pasado widac ze ze mnie lewak, albo han pasado swietnie z PIS sie komponuje:)
Oi!
BTW- mam nadzieje ze chociaz wiesz skad han pasado?
;)
Wiec POR DIOS POR lA PATRIA EL Y REY! -
szopa
- 13/11/2007 23:42
Widzisz, Ptysiu, jednak się okazuje, że nie tylko my twierdzimy, że PiS jest lewicowy. A na gronie jakoś Ci wstyd plątać się haniebnie pisząc, że choć konserwatyści są w zasadzie nieemancypacyjni, to chociaż PiS chce emancypować (prostego obywatela oszukanego przez Układ i Oligarchów), to, hm, liczy się tak naprawdę warstwa symboliczna, tak właśnie, warstwa symboliczna, coraz bardziej mi się to klaruje i, tak, coraz bardziej jestem o tym przekonany [i dalej w ten deseń].
Bo problem jest taki, że PiS jest najprawdziwszą partią postmodernistyczną, i w związku z tym szalenie trudno ją sklasyfikować. Ale: każdy głupi wie, że postmoderna=lewica, szach i mat.
(A, i w porównaniu z Francją każda polska partia jest prawicowa... Łącznie z PSL-em i Samoobroną.) -
Tosz
- 13/11/2007 23:55
Pewnie "prezentuję trochę ignorancji" kiedy idzie o historię (oraz mnóstwo innych fascynujących dziedzin). Co nie przeszkadza mi wiedzieć skąd się wzięło hasło "Han passado!".
Podobnie -- zresztą -- jak nie przeszkadza mi to wiedzieć, w przypadku jakich głosowań kniaź Jarosław uchylił dyscyplinę partyjną i jak wtedy zagłosowali "frankiści" z PiS. Tyle w sprawie "POR DIOS". Nie odczuwam silnej potrzeby rozwijania wątku.
Dobre wychowanie i światowe obycie nakazywałyby mi teraz zakończyć słowami:
"BTW: Twoja stara pierze w rzece.",
bądź innym kurtuazyjnym zwrotem, ale akurat mam inne rzeczy do roboty. -
Stubb ...
- 13/11/2007 23:56
I UE nie Szopa? Toc wiadomo ze UE i Franco to awangarda lewactwa.
No i oczywiscie DeMaistre a co?:)
heyah:)
Poza tym przypomne, ze wasz w koncu zniszczylem w tej dyskusji, mialem nadzieje ze tyc wiecej zrozumieliscie;ppp -
Stubb ...
- 14/11/2007 00:00
ale powaga porownywanie programu frankistow z PISowym jest zabawne. hey!:) -
Aliena
- 14/11/2007 00:13
-
szopa
- 14/11/2007 00:28
Po drugie, nie wiem, może to wielopoziomowy sarkazm, ale o Unii Europejskiej trudno myśleć inaczej niż jako o tworze lewicowym. Już choćby z powodu Wspólnej Polityki Rolnej (jak sobie życzysz albo nie jesteś przekonany, mogę na ten temat napisać więcej) albo chęci ograniczenia roli państwa narodowego na rzecz Wspólnoty (to jakbyś ośmielił się twierdzić, że gospodarka jest nieistotna przy klasyfikacji lewica/prawda)...
Wreszcie, gdybyś był chodził do dobrej szkoły średniej, takiej jak Trójka w Gdyni, to przynajmniej byś zdawał sobie sprawę, że nas tak w tej dyskusji zniszczyłeś jak nieprzymierzając lekka brygada Kozaków Dońskich pod Bałakławą... :| -
Stubb ...
- 14/11/2007 01:01
Pierdolisz. Naprawde?WOW:)
ad dyskusja:
pffff. mozemy ja wiec tu powtorzyc jeszcze raz- zaloz nowy temat:) -
Stubb ...
- 14/11/2007 01:01
ooooo to koniec naszej znajomosci.
Bednarska Cie dorwie i zniszczy. -
szopa
- 14/11/2007 01:34
-
Stubb ...
- 14/11/2007 01:47
-
szopa
- 14/11/2007 09:21
-
Aliena
- 14/11/2007 18:26
jakieś ... 100 razy.
A wracajac do tematu wątku.
Kto wie, ile współrzędnych ma strokrotka?:)
PWL - siedz cicho.
I wybacz, że Ci podebrałam zagadkę.:-) -
Sir Khalid Nasrallah
- 14/11/2007 19:39
Że zdyskredytowania? :|
Pierwszy raz w życiu widzę, żeby ktoś dwoma zdaniami brutalnie zaatakował moją skromną osobę, jej rodzicielkę, (przy założeniu, że poprzez "starą" chodzi o matkę, a nie o żonę) jednego z syryjskich bogów i do tego jeszcze homoseksualistów... -
Kot z Cheshire
- 14/11/2007 19:43
-
Sir Khalid Nasrallah
- 14/11/2007 19:52
-
Aliena
- 14/11/2007 19:57
Nie wiem, czy wokaliscie Behemota bycie wokalista Behemota przeszkadza w byciu syryjskim bogiem, ale pewnie troche utrudnia przynajmniej.; ) -
Sir Khalid Nasrallah
- 14/11/2007 20:08
I jeszcze a propos bogów, muzyki i off-topicu:
Siedzi trzech pianistów jazzowych w raju - Herbie Hancock, Chick Corea i Keith Jarrett. Wywiązuje się rozmowa:
Corea: Ciekawe dlaczego trafiłem do nieba... Pewnie dlatego, że tak pięknie gram na fortepianie...
Hancock: A mi to sam Pan Bóg powiedział, że gram na fortepianie najpiękniej!
Jarrett: O nie. Ja nic takiego nie mówiłem...
http://www.youtube.com/watch?v=HPqK...
strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...
Uniwersytet Warszawski, Filozofia
M.
gniah!
filozof
Ag.
Shakespeare of enormous cock
helen
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
RETRO
Kolejowa 8/10, Warszawa