FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tm

Wielki powrót!!! :*
  • Aliena

Ale mialo był "Chcesz pisać na temat , nie wchodz" Mam prawa autorskie do tego tytułu wątku!!!;)
  • tm

dobrze.
    zmienię ale jutro;P
  • Kot z Cheshire

czy jeżeli tematem wątku jest niepisanie na temat, to nie mamy przypadkiem paradoksu? Trzeba by tu seminarium OSA nasłać, oni by to zapewne rozkminili...
  • Aliena

tametem watku jest pisanie NIE na temat
  • Sir Khalid Nasrallah

No to w takim razie piszesz nie na temat. :|
  • Aliena

Aaaa tam u zubila negacja byla , tylko ze w innym miejscu. "niepisanie".
    Ale to byla duza roznica. Bo czym innym jest "niepisanie na temat", a czym innym "pisanie nie na temat."

No i w tym drugim przypadku, rzeczywiscie mamy sliczny paradoksik, czyli to co lubimy najbardziej;)
  • Kot z Cheshire

>Aliena napisała:

>Ale to byla duza roznica. Bo czym innym jest "niepisanie na
    >temat", a czym innym "pisanie nie na temat."

Możesz naświetlić mi różnicę? Bo nawet nie wiem, czy mój obecny post jest pisaniem na temat, niepisaniem na temat czy pisaniem nie na temat (a może pisaniem na nie-temat?)

• Sir Khalid Nasrallah

Może ja spróbuję. Kiedy nie piszesz na temat, możesz nie pisać nic, natomiast kiedy piszesz nie na temat, z całą pewnością coś piszesz.
  • Aliena

dokładnie;)

Khaaaalid... A czemu Ty masz 0 znajomych?
    Może Ty jesteś botem?
  • Aliena

Czy nikt Cie nie lubi?
    Bo wiesz to podejrzane, że masz 0 znajomych... Że niby nie jesteś w układzie. Ale Ci co się najbardziej odżegunją od układu, najgłębiej w nim siedzą.

A skoro juz chcesz być mim uczniem i spisywać moje słowa, to ja musze mieć pewność, że to nie teka jakaś....
    ;-)
  • Sir Khalid Nasrallah

O tym, że nie mam znajomych decydują dwa czynniki:
    - względy bezpieczeństwa
    - chęć pozostania poza Układem (nigdy nie wiadomo czy nie ma się do czynienia z potężnym Frontem, mającym w swych szeregach min. morderców księdza Jerzego Popiełuszki - jak już wiemy, takiemu FRONTU można nie dać RADĘ)

" Ale Ci co się najbardziej odżegunją od układu, najgłębiej w nim siedzą. "

Mówisz jak ktoś z potężnego Frontu, mającego w swych szeregach min. morderców księdza Jerzego Popiełuszki. :\

" A skoro juz chcesz być mim uczniem i spisywać moje słowa, to ja musze mieć pewność, że to nie teka jakaś.... "

Przykro mi, jako że myślę ekologicznie, wystarałem się po znajomości o trochę czystych formularzy z IPN, bo chyba szykują się do likwidacji, więc wszystko ma siłą rzeczy charakter "teki". Do tego mogłem wybierać jedynie pomiędzy rubrykami "TW" i "Kontakt" - wybrałem to drugie, bo brzmi nieco łagodniej.
  • Kot z Cheshire

Khalid, mordo Ty nasza!
  • Anonim

coz a ja dedektyw Stubb obstawiam ze Khalid to Bartosz Kaczkowski. A bartosz zna sie z Alicja Beryt co znaczy ze mamy z Khalidem wspolnych znajomych. Dziwny ten swiat:)
  • Sir Khalid Nasrallah

Wydało się. :-(
  • e.

>Stubb ... napisał
    >coz a ja dedektyw :)

jestem pod wrazeniem:)

ale odarles Khalida z tajemnicy:/

teraz jest jednym z miliona, a nie jednym na milion;)

• Sir Khalid Nasrallah

Stubb, to weź spraw jeszcze przy okazji, żeby było trzy miliony mieszkań, a nie mieszkania po trzy miliony.
  • Anonim

spoko, glosuj na mnie za 4 lata.:)
  • Anonim

Po pierwsze: sorry za off-topic.

>Stubb ... napisał
    >coz a ja dedektyw Stubb obstawiam ze Khalid to Bartosz
    >Kaczkowski. A bartosz zna sie z Alicja Beryt co znaczy ze
    >mamy z Khalidem wspolnych znajomych. Dziwny ten swiat:)

Może prokuratorem IPN byś mógł zostać. Ale na detektywa to się nie nadajesz.

Żeby Ci ładnie objaśnić, krok po kroku:
    1. Khalid ma zaproszenie do grona akurat ode mnie, bo mnie kiedyś poprosił o nie. Skasował z pewnych względów swoje wcześniejsze konto i chciał założyć nowe i tyle.
    2. To, że obaj mamy cytat z o. Bocheńskiego w profilu, to jeszcze znaczy dosyć mało.
    3. Wprawdzie byłem na kilku gronach, gdzie działał Khalid, ale to też nie bardzo na cokolwiek wskazuje.

BTW. Też chciałem zlustrować coś za jeden. Zobaczywszy u Ciebie w profilu "Han passado!" pomyślałem, że miło spotkać nie-lewaka. Ale zaraz potem przeczytałem na kogo głosowałeś i okazuje się, że prawicowy akcent masz tylko w profilu na gronie, a w rzeczywistości pewnie lewak z Ciebie.
  • Kot z Cheshire

> Po pierwsze: sorry za off-topic.

LOL
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki