-
niniejszym zakładam wątek, który, jak sądzę, będzie nam służył.
niezadowolonym i wrażliwym na upierdliwość polecam
hydroksyzynę (anksjolityk uspokajający)
albo blanty
wyluzujcie moi mili -
Człowiek bez właściwości
-
Anonim
sprzedam ksiązki do Logiki- ćwiczenia i podręcznik Barbaty Stanosz!! po korzystnej cenie:-) -
-
Gabriela Rogowska
kupię różne książki:) od podręczników i ćwiczeń hołówki, stanosz, jadackiego, woleńskiego po np. augustyna -
ocet
ja mogę sprzedać woleńskiego epistemologie... nieużywana... całkiem ładna:) -
Gabriela Rogowska
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Kot z Cheshire
-
Anonim
Mogę dla Ciebie napisać swój własny, albo skleić testament mateusza, a także trzech pozostałych, dzieje, oraz listy i będziesz miał.
Albo: znajdziemy sobie 4 skrybow do ewangelii, a do listów innych i stworzymy nowy, własny :) -
ocet
-
Łukasz
-
-
ocet
-
złośnica
Sprzedam trzy tomy Historii filozofii Tatarkiewicza.Stan bardzo dobry...posiada jedynie podkreślenia:)) oraz książkę Andrzeja Misia Filozofia współczesna- główne nurty...stan idealny:))
W razie zainteresowania zapraszam na priva.Pozdrawiam
-
e.
hmm,
a moze ktos chcialby sprzedac [jesli posiada :)] Dyplomacje Kissingera? -
Sprzedam "Krytykę czystego rozumu" wyd. "Antyk", stan bardzo dobry, za 60 pln!
W księgarni o wiele więcej zapłacisz!
Notatki z logiki 2 z wykładu i z ćwiczeń (prof. Mostowskiego) bardzo dobre, kompletne w 99%, sprzedam na drodze licytacji.
Cena wyjściowa: 100 pln. -
Agnieszka czy Ewa?; )
Kupię "Narcyza i Złotoustego" H.Hessego w rozsądnej cenie (ewentualnie jako prezent gwiazdkowy;p) -
Nykteis
-
Anonim
chciałabym kupić/ pożyczyć Panoramę współczesnej myśli filmowej pod redakcją Helman, ale tylko przez najbliższe 2 tygodnie; )