FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Koło Naukowe "Filozofia współczesna, społeczeństwo, kultura" zaprasza wszystkich zainteresowanych do udziału w Studenckiej Interdyscyplinarnej Konferencji Naukowej "Seksualność wyklęta", która odbędzie się w dniach 21-23 kwietnia 2006. Referaty będą poruszać tematykę z trzech działów: historii, filozofii oraz historii sztuki. Oprócz samych referatów planowane są ekspozycje prac znanych artystek współczesnych. Referaty studenckie zgłaszane na konferencję powinny trwać nie dłużej niż 15 minut. Wszelkich informacji (formularz zgłoszeniowy) udzielam pod mailem: krytykawaw@o2.pl oraz pod numerem telefonu 505 299 153. Deklaracja o udziale mile widziana jak najszybciej, ostateczny termin nadsyłania formularza to 31 marca 2006. Decyduje kolejność zgłoszeń. Planowane jest wydanie publikacji pokonferencyjnej.

Pozdrawiam wszystkich
    Artur Tondera
    Prezes Koła
  • Przedwojenna Koleżanka

No! W końcu! Czy wy wiecie, jak to trudno kryć się przez stulecia? Jedzenia nie da się zdobyć bez śmiertelnego ryzyka, a moja siostra Prokreacja nic nie robi, tylko hula po kościołach, programach publicystycznych i plakatach wyborczych i robi dobre wrażenie, a kto rodzinę wykarmi?

Czy jest szansa na to, ze wreszcie stanę się sławna? To chyba oczywiste, że nikt mi nie podskoczy. Miłość kiedyś próbowała, ale nikt jej nie zrozumiał, więc popadła w Rutynę i Zapomnienie, a to towarzystwo o niezbyt dobrej reputacji. Nie wiedziała, z kim powinna trzymać! He! Ale kiedyś jeszcze do mnie wróci, bo beze mnie jej w ogóle nie widać, przecież to ja jestem ciałem, nie?

A od kiedy Adam i Ewa zeżarli te jabłko, muszę cały czas siedzieć w górach z talibami albo łypać spod listowia łonowego, zaniepokojona ewentualnoscią kastracji.

Ta cholerna żmija zupełnie zniszczyła mi życie!

Tak spod sukienki swej ciotki Dyscypliny wypatruję tego wydarzenia, coby zrobić dobre wejście.

No to do kwietnia!
    Pa!

Seksualność (ta chwilowo wyklęta)
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki