FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Obiło mi się dzisiaj o uszy, że w najbliższy wtorek są odwołane zajęcia. Czy ktoś coś o tym wie? Czy to tylko plota. (We wtorek mam ontologię, byłoby całkiem niefajnie stracić te zajęcia)
  • Kamil

dr.Górniak powiedział, że zajęcia są do 14.45 we wtorek, a potem jest 'wigilia'- godziny dziekańskie. Pewnie samorząd jakoś się wypowie co tam się będzie działo
  • Anonim

No chciałem umieścić wiadomość o wigilii w wątku "ogłoszenia samorządowe", ale skoro sprawa sama wyszła, to już napiszę tu :)

Rzeczywiście, we wtorek od 15 są godziny dziekańskie. Zarząd Samorządu Studentów i Dyrektor IF zapraszają na koncert i spotkanie wigilijne (przy czym dyrektor odpowiada za koncert, a Zarząd za spotkanie). Plan poniżej.

SPOTKANIE WIGILIJNE

w programie:

KONCERT WIGILIJNY

Wystąpią: Zofia Dowgiałło (harfa), Marta Wryk (śpiew), Anna Brożek (fortepian)
    Usłyszeć można będzie m. in. kompozycje Mozarta, Bartóka i Brittena.

ponadto:

· opłatek
    · składanie życzeń
    · śpiewanie kolęd (jeżeli będą chętni...)
    · mały poczęstunek
    · przyjazna atmosfera w miłym (bo filozoficznym) gronie

Zainteresowanych zapraszamy:
    we wtorek 20. grudnia 2005 roku o godzine 15.00 do Sali Balowej w Pałacu Tyszkiewiczów – Potockich (Krakowskie Przedmieście 26/28)

DO ZOBACZENIA!
  • Anonim

Ojej, czy to znaczy, że nie będzie zajęć z "czytania krytyki czystego rozumu" u Łozińskiego i Poręby?
    Czy ktoś coś wie na ten temat?
  • Anonim

nie będzie ŻADNYCH zajęć po 15
  • Anonim

Znaczy, że wieczorowi zaliczają się do "żadnych".
  • szopa

mmm... cy mi się zdaje, czy na plakacie jest napisane, że wigilia jest w środę?
  • Anonim

wydaje Ci się :)
  • Anonim

a jest to pewne, ponieważ wiadomość o wigilii, którą wkleiłem kilka postów wcześniej przekopiowałem z plakatu :)
  • ...

Czy żadnych oznacza tych o 18.30 też?
  • Anonim

żadnych zajęć po 15 oznacza, że zbiór "zajęć dnia 20 grudnia 2005 roku, w godzinach od 15 do 23.59" jest pusty.
  • Dr. StanVan

Studenci nie uznajacy istnienia zbiorow pustych nie sa zwolnieni z zajec.
  • Kot z Cheshire

Oj, chyba nie. To, że ktoś nie uznaje zbiorów pustych, nie znaczy, że uznaje istnienie wszystkich obiektów, wskazanych przez "pustą" deskrypcję (formułę) użytą do wyróżnienia takiego zbioru. Czy może się mylę?
  • Czarownica z Krainy Os :>

przepraszam, ja zupelnie nie na temat, ale nie chcialam zakladac oddzielnego.

czy pracownicy IF podczas sesji maja tak samo dyzury jak mieli w czasie semestru?
  • Anonim

Dlaczego to zawsze w tematach zakładanych przeze mnie pojawiają się takie tematy w tematach? :P
  • Czarownica z Krainy Os :>

wybacz, ze padlo na Twoj temat :P
  • Anonim

Samorządzie,
    dlaczego w gablocie przy schodach stoi napisane, że zajęcia są odwołane, ale tylko między 15 a 16.45. Są czy nie ma później, bo już nie wiem...
  • Kot z Cheshire

Jako osoba odpowiedzialna za organizację Wigilii mówię - nie wiem. Zgodnie z informacją, jaką przekazał mi osobiście pan dyrektor, zajęcia miały być odwołane od 15 do końca dnia... Z powody choroby nie było mnie w IF od czwartku i NIC mi nie wiadomo o takiej zmianie, ale widać jestem niedoinformowany...
  • ...

W gablotce przy schodach i w tej koło sekretariatu wiszą opieczętowane i podpisane kartki, na których jest napisane, że zajęcia są odwołane od 15 do 16.30.
  • Anonim

A jednak ontologia o 16:45 się odbyła! A ja ufając co po niektórym tutaj, nie poszedłem i teraz mi przykro.
  • 1
  • 2
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki