-
Anonim
Z przyjemnością informuję, że kolejne zebranie założonego niedawno Koła estetyki i filozofii sztuki odbędzie się w najbliższą środę (15 grudzień to już chyba będzie...) o godzinie 13.15 w sali nr 15 (Zakład Estetyki).
Na spotkaniu tym dyskutowane będą następujące teksty:
J. Winterson "O sztuce" (fragmenty)
oraz
Rozdział "Percept, afekt i pojęcie" z książki Deleuze'a i Guattariego pt. "Co to jest filozofia?".
Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w dyskusji.
-
Anonim
-
Dr. StanVan
Chetnie bym pochodzil na to kolo, ale w planie nie bardzo mi pasuje :/ Jak zwykle los poniza mnie sromotnie nie pozwalajac na uczestnictwo w interesujacych mnie zajeciach.
Ech, Graviter est, viri docti.... -
mic j.
-
-
mic j.
shuper, whreszcie yakiś hevent związhany z zakhładem hestetyki, kthóry nie zhaczyna się o XIX.XLV. fhaynie. -
Anonim
Bo to nie tak, wbrew pozorom, łatwo znaleźć salę, wszystko formalnie ustalić z władzami etc. Środa 13.15 to nie jest idealny termin, bo wiele osób ma wtedy zajęcia... Może w przyszłym semestrze uda się wypracować coś lepszego. :-)
-
Anonim
We środę o 13.15 kolejne spotkanie Koła estetycznego - jeśli ktoś ma ochotę nareszcie wyartykułować to, co zawsze myślał na temat Husserla, ale bał się powiedzieć - zapraszamy. Teksty w teczce 80.