FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Z przyjemnością informuję, że kolejne zebranie założonego niedawno Koła estetyki i filozofii sztuki odbędzie się w najbliższą środę (15 grudzień to już chyba będzie...) o godzinie 13.15 w sali nr 15 (Zakład Estetyki).
    Na spotkaniu tym dyskutowane będą następujące teksty:
    J. Winterson "O sztuce" (fragmenty)
    oraz
    Rozdział "Percept, afekt i pojęcie" z książki Deleuze'a i Guattariego pt. "Co to jest filozofia?".
    Serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w dyskusji.
  • Anonim

Teksty te znaleźć można, między innymi, w teczce F80 w czytelni...
  • Dr. StanVan

Chetnie bym pochodzil na to kolo, ale w planie nie bardzo mi pasuje :/ Jak zwykle los poniza mnie sromotnie nie pozwalajac na uczestnictwo w interesujacych mnie zajeciach.

Ech, Graviter est, viri docti....
  • mic j.

super
  • mic j.

shuper, whreszcie yakiś hevent związhany z zakhładem hestetyki, kthóry nie zhaczyna się o XIX.XLV. fhaynie.
  • Anonim

Bo to nie tak, wbrew pozorom, łatwo znaleźć salę, wszystko formalnie ustalić z władzami etc. Środa 13.15 to nie jest idealny termin, bo wiele osób ma wtedy zajęcia... Może w przyszłym semestrze uda się wypracować coś lepszego. :-)
  • Anonim

We środę o 13.15 kolejne spotkanie Koła estetycznego - jeśli ktoś ma ochotę nareszcie wyartykułować to, co zawsze myślał na temat Husserla, ale bał się powiedzieć - zapraszamy. Teksty w teczce 80.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki