- 1
- 2
-
Ion Tichy
Jest lepiej. Powinno być jeszcze lepiej!
Co do treści to rozumiem, że jeszcze nie pora się wypowiadać: "under construction". Ale na pierwszy rzut oka brakuje już na przykład działu "Zajęcia dydaktyczne" i póki co przeniesiony jest chaotyczny układ poprzedniczki.
Co do estetyki. Tutaj jest zdecydowany postęp. Ale po co te fakturki (marmurki). Prostota! Czym prostsza forma tym czytelniej i ładniej.
Kto jest odpowiedzialny za kształ strony? Komu zgłaszać uwagi?
-
kacz
no niestety, porownujac z innymi stronami wydzialow UW, jest kiepsko.. -
Kot z Cheshire
-
-
-
Anonim
-
Czarownica z Krainy Os :>
-
Puerta Farley
a w dziale "doktoranci" jest (tylko) informacja jak doktorantem zostać. Może już by nie ściemniali i nazwali to np. "studia doktoranckie". ble :( -
Zajec
Wygląda nieźle... niczym strona jakiejś prywatnej uczelni... to dobrze;) -
szopa
jest taki link: ,,kontakt z administratorem strony''. kliknąć na niego. zgłaszać uwagi. :)
(administratorem jest nasz kolega z czwartego roku, którego nazwiska niestety nie pomnę w tej chwili). -
Gudea
Strona ladna.
Ale brak linku "Zajecia dydaktyczne" jest znaczacy...
To zapewne 'zacheta' ze strony Dyrekcji do niezamieszczania materialow dla studentow w sieci. -
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Grono.Net
czy człowiek zajmujący się produkcją stron internetowych nie powinien posiadać czegoś, co nazwalibyśmy przynajmniej podstawową wrażliwością estetyczną? -
szopa
człowiek, który zaprojektował stronę posiada wrażliwość estetyczną, zapewne nawet sporą. niestety Bozia dała mu ją tylko w jednej dziedzinie: muzyce.
jak się niektórzy domyślili, projekt jest autorstwa Wielkiego Pianisty. osoba będąca administratorem dokonała jedynie przelania jego myśli w bajty. -
Anonim
-
Ion Tichy
Dobra. Wysłałem uwagi adminowi. Zróbcie to samo! Koniecznie! To jest nasza strona i powinniśmy mieć na nią wpływ :-)
Estetycznie ze stron instytutów filozofii (oczywiście mówię tylko o tych na które kiedyś zajrzałem), to najbardziej chyba podoba mi się ta:
http://web.mit.edu/philos/www/
Możemy zrobić konkurs na najładniejszą. Potem linki prześlemy adminowi.
I tak dobrze, że na czołówce jest zdjęcie instytutu a nie np. jakiś obraz Siemiradzkiego; -) -
Ion Tichy
A propos linków, to te wybrane na stronie są jak na mój gust lekko przypadkowe. -
Anonim
IMHO strona naszego instytutu nie jest zła, szkoda tylko, że logo UW jest na tle, której jest z poprzedniej strony... A linki rzeczywiście są trochę losowe... można by je jakoś pogrupować i shierarchizować...
Na stronie Wydziału Filozofii CEU fajne są przyciski :) http://www.ceu.hu/phil/
-
szopa
ech, Arturze, Arturze... Flash jest *ZŁY*, jakkolwiek, owszem, ładnie wygląda. zastanawiałeś się kiedyś, jak z takiej strony maja skorzystac osoby niepełnosprawne, korzystające z ekranu dotykowego albo z elektronicznego czytacza? wyczują albo usłyszą jedynie ,,embed'' zamiast linka do biblioteki... :(
a co do strony naszego instytutu (czyli na temat;), to niestety, wyczuwa się, że strona jest nieco sfuszerowana. no ale nie można mieć wszystkiego. jeżeli będzie często i systematycznie aktualizowana i rozbudowywana, to jestem w stanie wybaczyć to, że brzydko wygląda.
(inna sprawa, że póki co admin jest skrajnie nieresponsywny). -
Anonim
Mi się tam bardziej podobał "filozof bez przydziału"... Czy nie można tego umieścić gdzieś w Archiwum, albo w kolumnie "dla sentymentalnych"?!
- 1
- 2