-
szopa
mimo że leżę zmożony chorobą i ogólnie unieruchomiony, postanowiłem jednak wykorzystać jakoś ten okres przymusowej bezczynności dla dobra społecznego; )
czyli, mówiąc po ludzku, zreaktywowałem stronę zss-u i mam nadzieję, że od tej pory będzie już działać normalnie i sprawnie. będę bardzo wdzięczny za uwagi. -
szopa
-
Concert Grand Model D
Strasznie fajna stronka! Milo patrzec na coraz wieksza inicjatywe studentow & samorzadowcow :). Oby tak dalej! :). -
Zajec
To jakaś szczególna choroba atakująca ontosquad?:/ Ciekawe jak się miewa Zubiliusz? -
-
Kot z Cheshire
Jaka choroba? Aktywność? Ja tak mam od dawna.. i mam się dobrze...; ) -
szopa
Dziękujemy Agnieszce za nadesłanie listy lektur z ontologii w wydaniu dr. Bigaja:
http://szopa.tasak.gda.pl/zssif/pap... -
szopa
dzięki Piotrkowi-king_pestowi dział ,,papiery'' wzbogacił się o listę lektur z HFN w wykonaniu dr Lucynki Juśkiewicz. -
milenka-limonka
A ja tak tylko chciałam powiedzieć, że to bardzo korzystnie, że taka strona jest, i że sie wzbogaca (szczególnie przydatne było dla mnie jej wzbogacenie się o listę lektur do dr Juśkiewicz).
I mała uwaga - być może to jakiś chwilowy problem, ale zasady przyznawania stypendiów jawią mi się jako obiekt nieznaleziony. -
szopa
napisałem ,ó' zamiast ,o' w nazwie pliku.:)
dzięki wielkie za zwrócenie uwagi. -
szopa
dzięki Przemszczurowi pojawiła się lista lektur na ontologię u Grygiańca. -
Anonim
a propos listy lektur na HFN: pasuje ona również do ćwiczeń doktora Wiśniewskiego. -
szopa
o. bo w zeszłym roku programy LJ i TW były nieco różne. na LJ czytano dodatkowo Campanellę, Lutra, Machiavellego, kosztem dywagacji nad Kantem etc.
zaznaczę owo zestandaryzowanie na stronie. -
szopa
-
milenka-limonka
Hm.. ja nie chcę być jakaś nadgorliwa ze swoimi uwagami, aaale coś chyba jeszcze musi być nie tak z tymi zasadami stypendiowymi, bo nadal się nie chcą pokazać, jak na nie klikam. Pokazuje się za to komunikat, że nie znaleziono obiektu, i że trza poinformować autora strony. No to informuję :) -
szopa
przepraszam strasznie. najpierw stwierdziłem, że jest literówka... poprawiłem ją.
nie zauważyłem, że to plik się źle nazywał tak naprawdę i moja poprawka mało pomogła.
teraz, mam nadzieję, DZIAŁA. :)
zresztą, za chwilę będa nowe zasady, bo stare się zdezaktualizowały.; ) -
martula
hej,trochę to musztarda po obiedzie,ale wyjaśniam,że
1 lista lektur do LJ nadal się różni i to dość znacznie czytaj nadal jest Machiavelli, Campanella i spółka.
2 lista lektur jest niekompletna(co wynika z 1) myślę że warto uzupełnić
3 jakoś nie miałam wrażenia,że te dodatkowe teksty powodowały mniejszą ilość dywagacji nad Kantem
4 etc czyli właściwie co?
-
szopa
etc. czyli w tym kontekście klasyczna filozofia niemiecka. wedle zasady, że jak za dużo będziemy czasu spędzać nad filozofią słonecznej italii, to nie zostanie nam czasu na zimną i przebrzydłą germanię. oczywiście, to wszystko kwestia subiektywna -- ja prawdopodobnie u LJ bym się nudził. jak sądzę, Marta wręcz przeciwnie.
co do listy lektur u LJ -- przykro mi, ja się na tym kompletnie nie znam, jakbyś mogła napisać, co jest inaczej (albo, jeszcze lepiej, wysłać mi poprawną listę lektur) byłbym bardzo szczęśliwy i zaraz to opublikował. -
Ion Tichy
A tak z innej beczki, czy nie byłoby lepiej gdyby stronę ZSSIF podczepić pod filozofia.uw.edu.pl?? Z pewnością wyglądałoby poważniej, tak ktoś może pomysleć iż ZSSIF nie jest "autoryzowany".; -) -
Anonim
"A tak z innej beczki, czy nie byłoby lepiej gdyby stronę ZSSIF podczepić pod filozofia.uw.edu.pl?? Z pewnością wyglądałoby poważniej, tak ktoś może pomysleć iż ZSSIF nie jest "autoryzowany".; -)"
już chyba tak jest (zaraz sprawdzę...)
TAK! JUŻ TAK JEST :)