FiloZofia UW [1222]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kotka na gbd

zadnych siwych brod do ziemi, dzikich kotow w torebkach z włocxzki, ludzie, nie moge w to uwierzyc, ale.. wyglada na to, ze, w wiekszosci, jestesmy...normalni! ja tam sie ciesze, bo sie troche balam, jak sobie czytalam wypowiedzi pana owoca na cztery strony:/..
    ..a jest wspaniale na wydziale i strasznie sie ciesze, ze tu anie gdzie indziej sie znalazlam... studia luzne, przyjemne, interesujace... tym bardziej, ze to moje jedyne, wiec czasu mam mnostwo;)

no, tyle tylko chcialam powiedziec, pozdrawiam serdeczniepap

a, szczegolnie moja grupe HFS - praca z wami to frajda!
  • kropek

jeszcze sie zdziwisz :D
  • Azrael

Uważam że oskarżenia o normalność są zdecydowaną przesadą wobec mojej osoby! ; -)
  • Azrael

Uważam że oskarżenia o normalność są zdecydowaną przesadą wobec mojej osoby! ; -)
  • Aliena

za jakis czas wytłumacza CI na studiach ze to błedna katergoria ta "normalność" i ze wszystko zalezy od tego jak sie ja zdefiniuje
  • Anonim

pozatym (wiem ,ze to paradoksalnie brzmi) kazdemu nie-normalnemu wydaje sie ,ze jest normalny ,a normalnemu czesto ,ze jest nienormalny; d.
  • kotka na gbd

nio, tak czułam, ze sie niektórzy oburzyc mogą na takie radykalne sady...tyle sie człowiek narozmysla nad wszechświatem, tylu sie naczyta filozofów - szczególniej po 5 latach studiowania... - tyle sie natrudzi nad istota istnienia, Bytem, Niebytem, Bóg wie czym, a i Bogiem właśnie! a tu przychodzi taka jedna i mu od normalnych wymysla;) ... rozumiem niepokój Azraela i to,że mu niewsmaktroszke takie sprowadzanie do normalności...przecietności, a fuj!
    ... zapewniam jednak, że opinia dotyczyła wyłacznie cielesnej smiertelnej powłoki - ciuchów, włosów, lakierów do paznokci, ewentualnych łańcuchów złotych na biodrach itp:) ... co do reszty jeszcze nie wiem dobrze, ale pewnie świry z nas totalne - tak by sie należało, bo inaczej wstyd na innych wydziałach będzie, że ten rocznik jakis taki upośledzony, żadnych psychoz maniakalnych, ledwo sie czasem jakas depresja trafi, a jak to i tak deprim w każdej aptece i juz po filozofie!
  • Zajec

Ja jestem normalny... a swoja przyszlosc widze jako murarz - murarstwo to wspanialy zawod:)... [wciaz pod presja Goedla]...
  • pan owoc

>> icameforyou: bo sie troche balam, jak sobie czytalam wypowiedzi pana owoca na cztery strony:/..

Czuję się zaszczycony; ]
  • Anonim

Bój się Boga Czarnecki - Brutusie, Judaszu, wyrodny przyjacielu!! gdzie są te beztroskie godziny, gdy się ulatnialiśmy w fikcyjnym świecie ciemnych przytulnych sal kinowych??? Mędo jedna dla kogoś to porzucił?? dla Goedla???!
  • Azrael

Murarz? To chyba Wittgensteina za duzo się naczytałeś...
  • kotka na gbd

hihihi pan owoc zyje! cieszę się:) ale obawiam nadal;) może za proste ze mnie dziewcze,żeby zgłębić takie wywody...a zresztą posłuzyłam sie pewna figura...nic osobistego, serio:) ... taka marektingowo-psychologiczna prawda,że odbiorca lubi odnajdywac w komunikacie jakies egzemplifikacyje...no to rzuciłam p.Owoca na pozarcie.
  • Anonim

spokoojnie... ja bede mial dluga siwa brode.
    a i wstrzymuje sie od orzekania o swojej normalnosci, gdyz albowiem mnie to ewidentnym lansem zalatuje :PP odkad zyje nie widzialem tylu 'nienormalnych', 'szalonych', 'zwariowanych' i 'zbzikowanych' ludzi (nie chodzi tylko o IF; P
    a i na przekor tez nie moge, bo wyjde na jakiegos 'alternatywnego' mlodzienca :P jestem w kropce. zawieszam sad :P
    pzdr!
  • Anonim

Sądów nie można "zawiesić" zdecyduj się na coś np. między gdyż i albowiem.. R.
  • Zajec

Hmmm... Nie przesadziłem z Wittgensteinem... powiedziałem, że jestem normalny przecież:)

@ Krapo... Wyczerpał się limit darmowych godzin - doładuj konto;]... Moje szczęście wymaga pielęgnacji - wszystkie najbliższe terminy zarezerwowane... abonent poza zasięgiem... sieć zajęta... spróbuj w innym stożku świetlnym lub możliwym świecie nie będącym aktualnym... przewidywany okres oczekiwana więcej niż 1 miesiąc...

Myślicie, że są jakieś kursy na murarza - "THIS IS MY JOB! I TAKE IT SERIOUS - MAN!"
  • Azrael

Może spróbuj SPZ (szkoła przysposobienia zawodowego), tam powinni mieć właściwy kierunek.
  • Aliena

Ojej zajec... ty to wiesz jak z kobietami postepowac..... <odn Krapo>; )
  • Anonim

oczywiscie,że wie :) ale, mea culpa, sama bestję wychowywałam i mam..; )
  • J KS

mareczek pod ostrzałem... może by tak założyć osobne grono do tych celów?
  • Anonim

<czepianie sie> </czepianie sie>

ps. rozumiem oczywiscie swoje niechlujstwo w pisaniu, ale nie bede sie decydowal, ani poprawek robil w mysl zasady nie wchodzenia dwukrotnego do rzeki tej samej :P:P

pps. normalni czy nienormalni, jezyka normalnego nie mozna przy coniektorych uzywac. trudno sie mowi i kocha sie dalej. :]prosze mnie tylko na przyszlosc tak szczegolowo nie strofowac - sam wiem, zem glupi; )
  • 1
  • 2
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki