- 1
- 2
-
kotka na gbd
zadnych siwych brod do ziemi, dzikich kotow w torebkach z włocxzki, ludzie, nie moge w to uwierzyc, ale.. wyglada na to, ze, w wiekszosci, jestesmy...normalni! ja tam sie ciesze, bo sie troche balam, jak sobie czytalam wypowiedzi pana owoca na cztery strony:/..
..a jest wspaniale na wydziale i strasznie sie ciesze, ze tu anie gdzie indziej sie znalazlam... studia luzne, przyjemne, interesujace... tym bardziej, ze to moje jedyne, wiec czasu mam mnostwo;)
no, tyle tylko chcialam powiedziec, pozdrawiam serdeczniepap
a, szczegolnie moja grupe HFS - praca z wami to frajda! -
kropek
-
Azrael
Uważam że oskarżenia o normalność są zdecydowaną przesadą wobec mojej osoby! ; -) -
-
Azrael
Uważam że oskarżenia o normalność są zdecydowaną przesadą wobec mojej osoby! ; -) -
Aliena
za jakis czas wytłumacza CI na studiach ze to błedna katergoria ta "normalność" i ze wszystko zalezy od tego jak sie ja zdefiniuje
-
Anonim
pozatym (wiem ,ze to paradoksalnie brzmi) kazdemu nie-normalnemu wydaje sie ,ze jest normalny ,a normalnemu czesto ,ze jest nienormalny; d. -
kotka na gbd
nio, tak czułam, ze sie niektórzy oburzyc mogą na takie radykalne sady...tyle sie człowiek narozmysla nad wszechświatem, tylu sie naczyta filozofów - szczególniej po 5 latach studiowania... - tyle sie natrudzi nad istota istnienia, Bytem, Niebytem, Bóg wie czym, a i Bogiem właśnie! a tu przychodzi taka jedna i mu od normalnych wymysla;) ... rozumiem niepokój Azraela i to,że mu niewsmaktroszke takie sprowadzanie do normalności...przecietności, a fuj!
... zapewniam jednak, że opinia dotyczyła wyłacznie cielesnej smiertelnej powłoki - ciuchów, włosów, lakierów do paznokci, ewentualnych łańcuchów złotych na biodrach itp:) ... co do reszty jeszcze nie wiem dobrze, ale pewnie świry z nas totalne - tak by sie należało, bo inaczej wstyd na innych wydziałach będzie, że ten rocznik jakis taki upośledzony, żadnych psychoz maniakalnych, ledwo sie czasem jakas depresja trafi, a jak to i tak deprim w każdej aptece i juz po filozofie! -
Zajec
Ja jestem normalny... a swoja przyszlosc widze jako murarz - murarstwo to wspanialy zawod:)... [wciaz pod presja Goedla]... -
pan owoc
>> icameforyou: bo sie troche balam, jak sobie czytalam wypowiedzi pana owoca na cztery strony:/..
Czuję się zaszczycony; ]
-
Anonim
Bój się Boga Czarnecki - Brutusie, Judaszu, wyrodny przyjacielu!! gdzie są te beztroskie godziny, gdy się ulatnialiśmy w fikcyjnym świecie ciemnych przytulnych sal kinowych??? Mędo jedna dla kogoś to porzucił?? dla Goedla???! -
Azrael
-
kotka na gbd
hihihi pan owoc zyje! cieszę się:) ale obawiam nadal;) może za proste ze mnie dziewcze,żeby zgłębić takie wywody...a zresztą posłuzyłam sie pewna figura...nic osobistego, serio:) ... taka marektingowo-psychologiczna prawda,że odbiorca lubi odnajdywac w komunikacie jakies egzemplifikacyje...no to rzuciłam p.Owoca na pozarcie. -
Anonim
spokoojnie... ja bede mial dluga siwa brode.
a i wstrzymuje sie od orzekania o swojej normalnosci, gdyz albowiem mnie to ewidentnym lansem zalatuje :PP odkad zyje nie widzialem tylu 'nienormalnych', 'szalonych', 'zwariowanych' i 'zbzikowanych' ludzi (nie chodzi tylko o IF; P
a i na przekor tez nie moge, bo wyjde na jakiegos 'alternatywnego' mlodzienca :P jestem w kropce. zawieszam sad :P
pzdr! -
-
Anonim
Sądów nie można "zawiesić" zdecyduj się na coś np. między gdyż i albowiem.. R. -
Zajec
Hmmm... Nie przesadziłem z Wittgensteinem... powiedziałem, że jestem normalny przecież:)
@ Krapo... Wyczerpał się limit darmowych godzin - doładuj konto;]... Moje szczęście wymaga pielęgnacji - wszystkie najbliższe terminy zarezerwowane... abonent poza zasięgiem... sieć zajęta... spróbuj w innym stożku świetlnym lub możliwym świecie nie będącym aktualnym... przewidywany okres oczekiwana więcej niż 1 miesiąc...
Myślicie, że są jakieś kursy na murarza - "THIS IS MY JOB! I TAKE IT SERIOUS - MAN!" -
Azrael
Może spróbuj SPZ (szkoła przysposobienia zawodowego), tam powinni mieć właściwy kierunek. -
Aliena
Ojej zajec... ty to wiesz jak z kobietami postepowac..... <odn Krapo>; ) -
Anonim
oczywiscie,że wie :) ale, mea culpa, sama bestję wychowywałam i mam..; ) -
J KS
mareczek pod ostrzałem... może by tak założyć osobne grono do tych celów? -
Anonim
<czepianie sie> </czepianie sie>
ps. rozumiem oczywiscie swoje niechlujstwo w pisaniu, ale nie bede sie decydowal, ani poprawek robil w mysl zasady nie wchodzenia dwukrotnego do rzeki tej samej :P:P
pps. normalni czy nienormalni, jezyka normalnego nie mozna przy coniektorych uzywac. trudno sie mowi i kocha sie dalej. :]prosze mnie tylko na przyszlosc tak szczegolowo nie strofowac - sam wiem, zem glupi; )
- 1
- 2