-
Anonim
a ja tam uważam że powinien się do każdego z nas zwracać per MAESTRO nie ma to tamto! -
M
-
Anonim
hahhahahahahaha dobre dobre ! choć maestro brzmi ładniej wytworniej tak; ) -
Czarownica z Krainy Os :>
czesc; )
mial ktos jakis egzamin z dr Dziobkowskim albo dr Hererem?; ) -
-
emmanuelle cunt
ja (jescze) nie. ale ich sposoby prowadzenia cwiczen niezle ze soba kontrastuja :D -
no wlasnie, z tym, ze ja z jednym mam wyklad, z drugim cwiczenia; ))) -
i niestety mimo tego, ze z dr Hererem mam wyklad to egzamin najprawdopodobniej bede miec z dr Dziobkowskim, choc wcale mi sie to nie usmiecha; ) -
+ vilhelm +
prosze nie pisaś tu o jakichś tam egzaminach:)...a przy okazji,ma ktoś pomysł jak rozwiązać problem materiałów na środowe konwersatorium??
Tak aby każdy miał szansę z nich skorzystać...?? -
mic j.
-
Anonim
-
M
-
Anonim
hmm... no cóż dobrze że w naszym przypadku liczy się piękno wewnętrzne! :D -
Anonim
jutro po zajeciach czyli o 20:00 pod Instytutem się spotykamy i idziemy na piwo :D w celu ustalenia naszego grudniowego wyjazdu integracyjnego. Do zobaczenia! :D -
D.
jak mozna miec wyklad z Hererem i cwiczenia z Dziobkowskim? oni sa przeciez od roznych zupelnie przedmiotow
bez sensu -
na wydziale pedagogicznym tak jest i tez mnie to zdziwilo, zwlaszcza, ze roznice miedzy tymi dwoma panami sa ogromne, na domiar zlego egzamin nie bede miec z wykladowca, a z cwiczeniowcem - dr Dziobkowskim... czy mi sie zdaje czy ten Pan jest troche szowinistyczny?; ) -
D.
mam z nim zajecia i nie odnioslam takiego wrazenia
z Dziobkowskim mam wyklady i cwiczenia z analitycznej i sa naprawde dobre, zwlaszcza wyklady, bo na cwiczeniach mamy referaty :/
ale przedstawil na poczatku bardzo jasne wymagania i tu ma plusa
mysle, ze egzamin nie bedzie zabojczy
z Hererem mam cwiczenia i dopoki toczy sie jakas dyskusja jest bardzo spoko
gorzej jak zada pytanie jakies i nikt nie odpowiada
wtedy zapada krepujaca cisza i problem szlag trafia :/
domyslam sie, ze jako wykladowca, w ktorej to roli pozbawiony jest elementu interakcji ze studentami, realizuje sie lepiej; ) -
to być może nie miałaś przyjemności rozmawiać z dr Dziobkowskim osobiscie; ) ja miałam tą przyjemność, która się bardzo niefajnie zaczęła; być może dr Dziobkowski ma takie osobliwe poczucie humoru i wcale nie ocenia wszystkich kobiet wg kryteriow Weiningera; ) ale mniejsza o to.
tak, masz racje, w roli wykladowcy Herer sprawdza sie niemal znakomicie, choc ledwo go slychac :/ nie unika jednak interakcji i probuje nawiazac kontakt inny niz wzrokowy, ale to nie czesciej niz raz na tydzien; ) szczerze mówiąc moim marzeniem było zdawanie u niego, a nie u D. egzaminu, ale cóż, siła wyższa :/ na razie zachwycam się jego erudycją i tym jak rzetelnie przygotowuje się do wykładów.
a akurat u niego chciałabym zdawać bo boję się, że jestem skrzywiona przez UKSW - studiowałam tam nieszczęsną filozofię o dwa lata za długo; -)
w każdym razie dziękuję za te informacje, może się jeszcze przydadzą gdzieś indziej niż na pedagogice; -)