-
Wojtek
Pytanie do aplikujących na zaoczną filozofię - pojawiły się już Wam wyniki? U mnie nie, a z tego co wyczytałem dzisiaj powinny być. Chyba że coś przegapiłem; ) -
Pav
Zająłem 153 pozycję na liście, z wynikiem 416 pkt., podczas gdy dostaje się 90 osób. Czy ktoś mógłby powiedzieć, czy mam jeszcze szanse dostać się z następnych tur rekrutacji? (Porównując z poprzednimi latami etc...). Będę wdzięczny za odpowiedź... -
Anonim
myślę że na pewno. w zeszłym roku na dzienne dostała się koleżanka z ok 270go miejsca -
-
Pav
zadziwiające... mam nadzieję, że w tym roku będą kontynuować tą tradycję. Jednakże wydaje mi się to raczej niemożliwe, czyżby tak wiele osób miało zrezygnować z filozofii? Możnaby wziąć pod uwagę składanie dokumentów na kilka kierunków, co jednak chyba nie tłumaczy tak dużego przeskoku z 90 na 270. -
ИГОРЬ
>nF napisał
>Gośka J.1.- Studia równoległe na filozofii polegają na
>tym, że robi się dwa pierwsze lata w jeden rok.
Witam, ja właśnie chciałem się o to zapytać, czyli chodzi się na zajęcia z II rokiem a I rok trzeba ogarniać we własnym zakresie? Jeśli tak, to czy można np w ramach możliwości czasowych chodzić na I rok i "podsłuchiwać" co nie co? no i przede wszystkim jest to pytanie, czy jestem oficjalnie studentem Iego czy IIgo roku dostając się na równoległe :P
-
Anonim
Student równoległy jest oficjalnie jednocześnie na I i II roku studiów. W ciągu roku do zaliczenia są wszystkie przedmioty z dwóch lat. Tylko Historię Filozofii Nowożytnej zwykle można sobie przełożyć na później. -
krzys.
-
halogen
w związku z widocznym zapotrzebowaniem pokusiłem się o odkrycie tych niezbadanych jeszcze przeze mnie wcześniej możliwości tego serwisu i takowe założyłem bo znaleźć mi się nie udało... zapraszam choć na razie puste...
http://grono.net/forum/2481353/ -
AS
czy przesuwają wam się numery na liście rezerwowej kandydatów??? u mnie wszystko stoi... chyba coś nie tak. -
Jaro
Nie przesuwają się. Więc ciężko jest wyłapać jaka jest sytuacja, musisz czekać aż pojawi Ci się, że jesteś zakwalifikowany. Ja byłem na 147 i zakwalifikowałem się w turze 23-24 lipiec. -
Psikąsek
-
Psikąsek
w zeszłym roku ponoc byl problem z zapelnieniem miejsc, a w tym roku takie tłumy...;/ -
AS
-
-
Psikąsek
-
Anonim
tia, zamykam peleton z moimi lichymi czterema setkami punktów;)
kto się dostał na dzienne? przyznać się -
:asd
orientuje się ktoś może jak wygląda sprawa z zaocznymi? czyli mówiąc po ludzku jaki był próg w zeszłym roku etc? ew. od jakiej ilości punktów można spać spokojnie? :P -
Anonim
Huh, czyli 400.
Da rade, da rade. Żeby mnie tylko sławny już wyż nie załatwił.
A pytanko mam. Rozmowa kwalifikacyjna, z czym to sie je? Czego oczekiwać w przybliżeniu? -
Anonim
Witam!
Mam problem z dokończeniem rejestracji na filozofię niestacjonarną (zaoczne) drugiego stopnia . Otóż wszystkie kroki mam już za sobą (zdjęcie, wpisanie wyników pracy licencjackiej, opłata etc.), wszystko jest "na zielono" jednakże ani na IRK ani na stronie Instytutu nie ma informacji kiedy ma być ewentualna rozmowa kwalifikacyjna. Nie wiadomo też gdzie i na kiedy donieść trzeba wszystkie dokumenty. Jaka jest opłata i kiedy dokonać pierwszej raty. W sumie nic nie wiadomo, bo informacje na stronie IF są mocno zdezaktualizowane. Moje obawy wzrosły jak przeczytałem, że w 2008 zajęcia rozpoczęły się już we wrześniu. To już niedługo a ja nic jeszcze nie wiem. Proszę o pomoc każdego zorinetowanego w temacie. Być może na forum jest też ktoś kto wybiera się na ten kierunek, wtedy proszę o kontakt to zawsze będzie można do czegoś dojść razem.
P.S. Panie przy telefonach też niestety nic nie wiedzą. -
.
Czy próbował już jakiś wariat studiować jednocześnie na filozofii i kierunku technicznym na PW (np. energetyka)? Kołacze mi się ten pomysł, ale porównując siatkę godzin byłoby ciężko, a z kolei system zjazdowy eliminuje (poniekąd) udział w konferencjach, które zazwyczaj właśnie w weekendy się odbywają. -
RaHoo
ja znam chlopaka, ktory studiowal filozofie i architekture, ale sie poddal po 2 m-cach :P