Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mad.mar.mi.

• 10/01/2010 00:48
    Popierasz akcję Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy i przeznaczasz na ten cel co roku jakieś drobne? A może oprócz tego kupujesz czasem na Allegro?

JESZCZE NIGDY POMAGANIE NIE BYŁO TAK KORZYSTNE!

Mamy dla Ciebie przygotowanych wiele propozycji licytacji wartościowych rzeczy, z których zysk zostanie przeznaczony na WOŚP przez Sztab "Studenci Warszawy"! Ludzie dobrej woli przekazali nam mnóstwo atrakcyjnych podarunków - od kuferków na biżuterie po profesjonalną sesje zdjęciową! A co najważniejsze... Licytacje rozpoczynamy przeważnie od symbolicznej kwoty... 5zł! To tyle co za smsa...!!! Niemożliwe? No kto jak kto, ale my nie możemy wciskać kitu:]

(ale ćśśś... nie mów o tym nikomu, bo ktoś Cię ubiegnie...!

Wejdź na:

http://aukcje.wosp.org.pl/show_user...

Ps. Przedmioty wciąż przybywają wiec... BĄDŹ CZUJNY!!
  • tm

• 20/01/2010 13:48
    Wiadomo mi, że Jerzy Owsiak ma gdzieś własnego ojca. Od lat nie kontaktuje się, nie pomaga finansowo.. Dlatego będę kasować każdy temat związany z WOŚP.
    BTW moim zdaniem, kretyńsko pomaga służbie zdrowia.
    Komuś się nie podoba, że nie chcę żeby na jakimkolwiek "moim" gronie były jakikolwiek informacje o
    działalności jakiejkolwiek kogoś, kto jest w 100% niespójny w tym co robi?
    To niech pisze skargi np do adminów.
    NIe chcę żadnych wiadomości na prv z krytyką.
    Nie chcę żadnych wątków z krytyką tu na gronie.
    Ewentualnie niech ktoś z IF UW założy odpowiedni wątek, służący do tego, żeby informować moderatorów (obecnie: mnie i pwl'a) o tym, co jego zdaniem należy zmienić na tym gronie.
    Jeśli ktoś chce zostać moderatorem tego grona, niech pisze do kogokolwiek z moderatorów.

Tako rzecze Aldona.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/25

M.

gniah!

filozof

Ag.

Shakespeare of enormous cock

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki