-
Anonim
Wiele nas dzieli, ale jedno chciałem zauważyć: uczyniliśmy z tego grona nasze męskie narzędzie prostackiej rozrywki. I to jest nasz sukces. Nawet milczące przyzwolenie Pawulona świadczy o tym, że jest rad z tego, czym stało się grono.
Po męczącym, nudnym, czy wkurwiającym dniu możemy wpaść tutaj i obrzucać się gównem. Możemy się poniżać, łajać, obrażać, a nawet dyskutować. I tak dzień w dzień.
To nasz wielki sukces!!! Chciałem Wam serdecznie pogratulować i życzyć powodzenia w dalszej walce!
-
Anonim
-
Sir Khalid Nasrallah
Zupełnie nie rozumiem, Bubku, dlaczego zwracasz się tutaj jedynie do mężów i mówisz jedynie o mężach. Zwróć uwagę, że ja, osoba skądinąd delikatna i miła, na przykład w ostatnim czasie byłem tutaj dwa razy brutalnie zaatakowany przez Marynę, która to, posługując się jadowitą ironią, najpierw postawiła mi zarzut, że moje stanowisko filozoficzne jest śmieszne, a potem jeszcze zarzuciła mi, że mój żart przestał być zabawny... -
Anonim
Jadowita ironia, zarzuty... ja mówię o męskim prymitywizmie. O drapaniu się po jajach i piciu piwa. -
-
Sir Khalid Nasrallah
>Bubi napisał
>ja mówię o męskim prymitywizmie. O drapaniu się po jajach(...)
To Stubi już wrócił z Paryża? Znów zaczęliście się... widywać? -
Anonim
>Sir Khalid Nasrallah napisała:
>To Stubi już wrócił z Paryża? Znów zaczęliście
>się... widywać?
Niestety jeszcze nie, ale spokojnie, nadrobimy te chwile rozłąki. Przynajmniej wątroba miała czas się zregenerować. To trochę jak u was, a anusami. Naskórek też musi mieć chwilę, by od(r)żyć. W końcu wasz naczelny organ nie wydziela czynnika zmniejszającego tarcie. Popatrz, jaki ten Bóg złośliwy...