Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wiele nas dzieli, ale jedno chciałem zauważyć: uczyniliśmy z tego grona nasze męskie narzędzie prostackiej rozrywki. I to jest nasz sukces. Nawet milczące przyzwolenie Pawulona świadczy o tym, że jest rad z tego, czym stało się grono.
    Po męczącym, nudnym, czy wkurwiającym dniu możemy wpaść tutaj i obrzucać się gównem. Możemy się poniżać, łajać, obrażać, a nawet dyskutować. I tak dzień w dzień.
    To nasz wielki sukces!!! Chciałem Wam serdecznie pogratulować i życzyć powodzenia w dalszej walce!
  • Anonim

na zdrowie!
  • Sir Khalid Nasrallah

Zupełnie nie rozumiem, Bubku, dlaczego zwracasz się tutaj jedynie do mężów i mówisz jedynie o mężach. Zwróć uwagę, że ja, osoba skądinąd delikatna i miła, na przykład w ostatnim czasie byłem tutaj dwa razy brutalnie zaatakowany przez Marynę, która to, posługując się jadowitą ironią, najpierw postawiła mi zarzut, że moje stanowisko filozoficzne jest śmieszne, a potem jeszcze zarzuciła mi, że mój żart przestał być zabawny...
  • Anonim

Jadowita ironia, zarzuty... ja mówię o męskim prymitywizmie. O drapaniu się po jajach i piciu piwa.
  • Sir Khalid Nasrallah

>Bubi napisał
    >ja mówię o męskim prymitywizmie. O drapaniu się po jajach(...)

To Stubi już wrócił z Paryża? Znów zaczęliście się... widywać?
  • Anonim

>Sir Khalid Nasrallah napisała:
    >To Stubi już wrócił z Paryża? Znów zaczęliście
    >się... widywać?

Niestety jeszcze nie, ale spokojnie, nadrobimy te chwile rozłąki. Przynajmniej wątroba miała czas się zregenerować. To trochę jak u was, a anusami. Naskórek też musi mieć chwilę, by od(r)żyć. W końcu wasz naczelny organ nie wydziela czynnika zmniejszającego tarcie. Popatrz, jaki ten Bóg złośliwy...
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki