-
Anonim
-
Kot z Cheshire
-
il duce
-
Anonim
-
-
Anonim
>ben napisał
>Mój ulubiony gitarzysta:
> http://www.youtube.com/watch?v=YqfL...
Ja jestem Twoim ulubionym gitarzystą, tylko jeszcze o tym nie wiesz. -
Kot z Cheshire
>Bubi napisał
>>Kot z Cheshire napisał
>>Tony Iommi
>
>A niech Cię chuj!
Dobrze Ci tak. Przynajmniej na temacie o obozie się zamknąłeś. -
Anonim
>Kot z Cheshire napisał
>Dobrze Ci tak. Przynajmniej na temacie o obozie się
>zamknąłeś.
Bo wiem, że jestem niezrównoważony i czasem potrafię z tego powodu się wewnętrznie spacyfikować. Szkoda iść siedzieć z powodu takiej cioty jak Ty. -
Kot z Cheshire
>Bubi napisał
>>Kot z Cheshire napisał
>>Dobrze Ci tak. Przynajmniej na temacie o obozie się
>>zamknąłeś.
>
>Bo wiem, że jestem niezrównoważony i czasem potrafię z
>tego powodu się wewnętrznie spacyfikować.
Jak jesteś niezrównoważony, to może powinieneś się leczyć? Mówię Ci, dobra psychoterapia wypędzi z Ciebie nawet te rodzinne traumy z dzieciństwa. Fajnie będzie, będziesz mniej agresywny, ta fiksacja analna Ci się skończy....
> Szkoda iść
>siedzieć z powodu takiej cioty jak Ty.
Zawsze będziesz mógł sobei pomyślec, że idziesz siedzieć z powodu tej "cioty", która Cię skrzywdziła, czyniać irytującym i sfrustrowanym homofobem. I kiepskim trolem. -
Sir Khalid Nasrallah
Ej, Kot, a może Pwl i Trurl daliby Ci tutaj moderację? :->
Mógłbyś być takim ramieniem zbrojnym tutejszej władzy. Zda się, że masz ku temu jakieś predyspozycje. Może dzięki temu to forum wróciłoby do dawnej świetności? -
Kot z Cheshire
>Sir Khalid Nasrallah napisała:
>Ej, Kot, a może Pwl i Trurl daliby Ci tutaj moderację?
>:->
>Mógłbyś być takim ramieniem zbrojnym tutejszej władzy.
>Zda się, że masz ku temu jakieś predyspozycje. Może
>dzięki temu to forum wróciłoby do dawnej świetności?
Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż użeranie się z tym małym skwaszeńcem, który leczy swoje kompleksy i frustracje trolując tu jako muczo-maczo. -
Sir Khalid Nasrallah
Tak też podejrzewam, ale ile by Cię to czasu i wysiłku kosztowało, tak co jakiś czas zarzucić Bublowi bana na jakiś tydzień czy dwa z godnego powodu?
Tego typu interwencje na pewno byłby szerzej akceptowane społecznie i mogłyby przynieść wiele dobrego. Mądrzy ludzie piszą, że odpowiedni system kar i nagród daje niezłe efekty względem niedojrzałych socjopatów pokroju wspomnianego. W więzieniach nawet robiono w związku z tym jakieś udane eksperymenty. -
Anonim
-
Sir Khalid Nasrallah
W necie to Ty walczyłeś na razie tylko z Jarosem. Bo "na żywo" się bałeś. -
Kot z Cheshire
>Bubi napisał
>Nie z takimi cwelami walczyłem w necie.
W necie to Ty mogłeś co najwyżej z firewallem walczyć, żeby Ci się pozwolił do na grono zalogować. -
Kot z Cheshire
A tak w ogóle to chyba mam sposób na Bubla. Wystarczy pojechać mu po rodzinie. Jedno wspomnienie różnych rodzinnych traum z dzieciństwa, które najwyraźniej leżą u podstaw jego kompleksów, frustracji, homofobii i fiksacji analnych, a wtedy - zgodnie ze swoją mentalnością gimnazjalisty - rzuca wiąchą, grozi wpierdolem, a potem wypija duży kubek pełny ciepłego "shut-the-fuck-up-k-thx". I jest spokój. -
Anonim
Przecież ja cię nie będę poszukiwał pętaku. Kiedyś się nawiniesz i tyle. A ja szczególnie lubię bić tych w okularach. A już w ogóle uwielbiam takich o wyglądzie typowego inteligencika- studencika jebanego. -
Kot z Cheshire
Jejku, jejku, ale się boję. Pewnie jesteś postrachem swojej szkoły i wszyscy oddają Ci swoje kanapki. -
Sir Khalid Nasrallah
Pewno jak Bubel będzie miał teraz okazję spotkać się z Kotem, to się wnet okaże, że może jednak innym razem, bo przecież to grozi kontuzją, a on ma plany wspinaczkowe. -
Anonim
>Sir Khalid Nasrallah napisała:
>Pewno jak Bubel będzie miał teraz okazję spotkać się z
>Kotem, to się wnet okaże, że może jednak innym razem, bo
>przecież to grozi kontuzją, a on ma plany wspinaczkowe.
Kocie to sie robi coraz gorsze. Bubi bubim ale nie kompromituj sie takimi gadkami ze Sralka! -
Anonim
>masetto napisał
>Kocie to sie robi coraz gorsze. Bubi bubim ale nie
>kompromituj sie takimi gadkami ze Sralka!
W końcu to... kot. Czego można oczekiwać po tym nieszczerym zwierzęciu, szczającym do kuwety?