FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://www.youtube.com/watch?v=Yyzf...

Kto na gitarze?
  • Kot z Cheshire

Tony Iommi
  • il duce

Mój ulubiony gitarzysta:
    http://www.youtube.com/watch?v=YqfL...
  • Anonim

>Kot z Cheshire napisał
    >Tony Iommi

A niech Cię chuj!
  • Anonim

>ben napisał
    >Mój ulubiony gitarzysta:
    > http://www.youtube.com/watch?v=YqfL...

Ja jestem Twoim ulubionym gitarzystą, tylko jeszcze o tym nie wiesz.
  • Kot z Cheshire

>Bubi napisał
    >>Kot z Cheshire napisał
    >>Tony Iommi
    >
    >A niech Cię chuj!

Dobrze Ci tak. Przynajmniej na temacie o obozie się zamknąłeś.
  • Anonim

>Kot z Cheshire napisał
    >Dobrze Ci tak. Przynajmniej na temacie o obozie się
    >zamknąłeś.

Bo wiem, że jestem niezrównoważony i czasem potrafię z tego powodu się wewnętrznie spacyfikować. Szkoda iść siedzieć z powodu takiej cioty jak Ty.
  • Kot z Cheshire

>Bubi napisał
    >>Kot z Cheshire napisał
    >>Dobrze Ci tak. Przynajmniej na temacie o obozie się
    >>zamknąłeś.
    >
    >Bo wiem, że jestem niezrównoważony i czasem potrafię z
    >tego powodu się wewnętrznie spacyfikować.

Jak jesteś niezrównoważony, to może powinieneś się leczyć? Mówię Ci, dobra psychoterapia wypędzi z Ciebie nawet te rodzinne traumy z dzieciństwa. Fajnie będzie, będziesz mniej agresywny, ta fiksacja analna Ci się skończy....

> Szkoda iść
    >siedzieć z powodu takiej cioty jak Ty.

Zawsze będziesz mógł sobei pomyślec, że idziesz siedzieć z powodu tej "cioty", która Cię skrzywdziła, czyniać irytującym i sfrustrowanym homofobem. I kiepskim trolem.
  • Sir Khalid Nasrallah

Ej, Kot, a może Pwl i Trurl daliby Ci tutaj moderację? :->
    Mógłbyś być takim ramieniem zbrojnym tutejszej władzy. Zda się, że masz ku temu jakieś predyspozycje. Może dzięki temu to forum wróciłoby do dawnej świetności?
  • Kot z Cheshire

>Sir Khalid Nasrallah napisała:
    >Ej, Kot, a może Pwl i Trurl daliby Ci tutaj moderację?
    >:->
    >Mógłbyś być takim ramieniem zbrojnym tutejszej władzy.
    >Zda się, że masz ku temu jakieś predyspozycje. Może
    >dzięki temu to forum wróciłoby do dawnej świetności?

Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż użeranie się z tym małym skwaszeńcem, który leczy swoje kompleksy i frustracje trolując tu jako muczo-maczo.
  • Sir Khalid Nasrallah

Tak też podejrzewam, ale ile by Cię to czasu i wysiłku kosztowało, tak co jakiś czas zarzucić Bublowi bana na jakiś tydzień czy dwa z godnego powodu?
    Tego typu interwencje na pewno byłby szerzej akceptowane społecznie i mogłyby przynieść wiele dobrego. Mądrzy ludzie piszą, że odpowiedni system kar i nagród daje niezłe efekty względem niedojrzałych socjopatów pokroju wspomnianego. W więzieniach nawet robiono w związku z tym jakieś udane eksperymenty.
  • Anonim

Nie z takimi cwelami walczyłem w necie.
  • Sir Khalid Nasrallah

W necie to Ty walczyłeś na razie tylko z Jarosem. Bo "na żywo" się bałeś.
  • Kot z Cheshire

>Bubi napisał
    >Nie z takimi cwelami walczyłem w necie.

W necie to Ty mogłeś co najwyżej z firewallem walczyć, żeby Ci się pozwolił do na grono zalogować.
  • Kot z Cheshire

A tak w ogóle to chyba mam sposób na Bubla. Wystarczy pojechać mu po rodzinie. Jedno wspomnienie różnych rodzinnych traum z dzieciństwa, które najwyraźniej leżą u podstaw jego kompleksów, frustracji, homofobii i fiksacji analnych, a wtedy - zgodnie ze swoją mentalnością gimnazjalisty - rzuca wiąchą, grozi wpierdolem, a potem wypija duży kubek pełny ciepłego "shut-the-fuck-up-k-thx". I jest spokój.
  • Anonim

Przecież ja cię nie będę poszukiwał pętaku. Kiedyś się nawiniesz i tyle. A ja szczególnie lubię bić tych w okularach. A już w ogóle uwielbiam takich o wyglądzie typowego inteligencika- studencika jebanego.
  • Kot z Cheshire

Jejku, jejku, ale się boję. Pewnie jesteś postrachem swojej szkoły i wszyscy oddają Ci swoje kanapki.
  • Sir Khalid Nasrallah

Pewno jak Bubel będzie miał teraz okazję spotkać się z Kotem, to się wnet okaże, że może jednak innym razem, bo przecież to grozi kontuzją, a on ma plany wspinaczkowe.
  • Anonim

>Sir Khalid Nasrallah napisała:
    >Pewno jak Bubel będzie miał teraz okazję spotkać się z
    >Kotem, to się wnet okaże, że może jednak innym razem, bo
    >przecież to grozi kontuzją, a on ma plany wspinaczkowe.

Kocie to sie robi coraz gorsze. Bubi bubim ale nie kompromituj sie takimi gadkami ze Sralka!
  • Anonim

>masetto napisał
    >Kocie to sie robi coraz gorsze. Bubi bubim ale nie
    >kompromituj sie takimi gadkami ze Sralka!

W końcu to... kot. Czego można oczekiwać po tym nieszczerym zwierzęciu, szczającym do kuwety?
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki