-
Anonim
czy powiedziałem coś o penetracji odbytu? najpierw możemy się całować-choćby po eskimosku :D. -
Sir Khalid Nasrallah
Ej, ta gładka dziewczyna w okularach, z lewej, na Twojej fotce głównej, to może Ty? -
Anonim
-
Anonim
ad 1 ta gładka dziewczyna to ja-tak. czuję się zjedzony werbalnie i doprawdy nie wiem co powiedzieć. Jedno celne zdanie, podziwiam.
ad 2 nie, nienawidzę pedałów co nie przeszkadza w dystansie do siebie i śmianiu się z tego. po co popadać od razu w homofobię? O ile nie będą dopominać się o prawo do posiadania dzieci i ruchać w dupę na ulicy to życzę im miłego dnia. -
-
Anonim
Homofobia to po prostu racjonalna postawa ws. pederastów. O ile ktoś używa mózgu w celu myślenia, zapytany o ocenę zjawiska tzw. kultury gejowskiej musi wypowiedzieć ocenę homofobiczną.
A więc musi wrzucić ową kulturę do sracza, podetrzeć się później etykietą "homofobia" i spuścić wodę. -
Sir Khalid Nasrallah
>"Unknown Writer" napisał:
>ad 2 nienawidzę pedałów(...) po co popadać
>od razu w homofobię?
Mocne.
>O ile nie będą dopominać się(...) ruchać w dupę na ulicy(...)
Bubi, chyba macie szanse się głęboko zaprzyjaźnić...
-
Anonim
Przyjaciół zdobywa się w ogniu na polu walki, a nie na portalach randkowych pajacu.
Dlatego też zawsze wasza "przyjaźń" z Bartszaletem pozostanie karykaturą. Zresztą karykaturą seksu również. -
Anonim
w ogniu na polu walki?! Co ty, w WOWa tniesz namietnie? Masz ziomków goblinów?
Ty Bobo, jak widzisz pedała na ulicy to zakładasz czerwone glany,żeby nie było widać krwi i kopiesz zapamiętale po ich homoseksualnych mordach aż krzykną: "Kocham cycki" albo "Jebać penisy"? -
Anonim
Durniu, życie to walka. Czego nie pojmujesz, bo jesteś infantylnie beztroskim pederastą. Do czasu kolego, do kolejnego badania na obecność. -
Anonim
a tak bardziej prozaicznie: jak mam się logować na zajęcia? adres strony najlepiej i takie tam informacje. Bądź miły! -
Anonim
A skąd ja mam wiedzieć? Za moich czasów dzięki Bogu nie było rewolucji cyfrowej na UW. -
Anonim
-
Anonim
>"Unknown Writer" napisała:
>dzięki Dżon, bez ciebie bym sobie nie poradził.
http://grono.net/chat/#gallery/phot...
Zły kierunek kolego - w kontekście podpisu. -
Sir Khalid Nasrallah
Bubku, w sąsiednim wątku masz fotkę młodzieńca, który wyda Ci się na pewno jeszcze bardziej atrakcyjny. (Bez urazy, Unkown Word, ale by dorównać, musiałbyś jeszcze cokolwiek na klatkę potaskać i dorobić się na torsie sierści nieco obfitszej.) -
Anonim
>Sir Khalid Nasrallah napisała:
>Bubku, w sąsiednim wątku masz fotkę młodzieńca, który
>wyda Ci się na pewno jeszcze bardziej atrakcyjny.
No wiesz co, mam przecież lustro, po co mam oglądać takich przecinków?