- 1
- 2
-
Anonim
http://www.empik.com/b/o/65/1d/651d...
Z niezwykłym zainteresowaniem przeczytałem powyższą książeczkę. Udział Magdaleny Środy w jej pojawieniu się na naszym rynku gwarantował dobrą zabawę.
Już sama okładka bawi. Jesteś gronowiczu TYLE SAMO WART, co lump spod budki z piwem i Albert Einstein. Tyle samo co Czesław Kiszczak i Jan Paweł II. Świetnie!
Okazuje się, że Unia Europejska powstała po drugiej wojnie światowej i początkowo liczyła sobie 6 państw. Sokrates, ofiara demokracji i de facto antydemokrata jest w książeczce wspominany jako postać warta wspomnienia w kontekście wielbienia demokracji.
Niezła jaja! No ale w końcu książka ze Szwecji dopieszczona przez Panią Magdę... jakże być mogło inaczej?
Gronowicze, kochajcie się w gumach, nie zsyłajcie dzieci na ten pojebany świat! -
Anonim
Acha, gdybyście nie wiedzieli, to swobodny przepływ między państwami to nie skutek Schengen, ale Unii.
Ponoć jest jeszcze podobna książeczka o tolerancji. Już mnie dupa boli na samą myśl o głębi jej treści. -
Anonim
P.S. Jestem mistrzem pióra do chuja, ale jestem też roztargniony. Przepraszam za powtórzenia w moim postach. -
-
Sir Khalid Nasrallah
>Bubi napisał
>P.S. Jestem mistrzem pióra do chuja(...)
O tak. Co byś nie napisał, to i tak chuj z tego.
(Co prawda uważam, że przekleństwa to zło i nie chciałem psuć młodzieży, ale tej uwagi odmówić sobie nie potrafiłem.) -
Anonim
Słyszałem ostatnio przypadkiem pyskówkę Środy z Przemkiem Saltą. Warto się na spacer po mieście czasem wybrać. Najciekawsze jest to, że to ona go zaczepiła - pod kościołem św. Anny. Krzyknęła: Hej, Saleta, ciągnij fleta! Ten nie był jej dłużny i odparował: Środa, Środa, zrób mi loda. -
Sir Khalid Nasrallah
Środa Elektroda?
Nie kpij sobie, Zorbo, bo to jest jak zakuwanie ludzi w dyby czy kara śmierci. We współczesnej Europie to nie przystoi (Magdalena Środa), poza tym w tym rejonie geograficznym potrzeba stosowania kary śmierci obecnie już nie zachodzi (Jacek Hołówka).
(O jak przykry to widok, kiedy wprawny etyk staje się politykiem!) -
Anonim
Wprawny to może być chłop w rzucaniu obornikiem na przyczepę jełopie.
Przykry to widok, kiedy debil grzeje dupą stołek akademicki. Z drugiej strony ma ta praktyka tak długą tradycję... by wymienić choćby Czomskiego...
-
Sir Khalid Nasrallah
Chomsky jest wielkim mędrcem. Ześlij nam Panie takie umysły na polską scenę publiczną. Nawet jeśli nie zgadzasz się z jego poglądami, winieneś cenić go za metodę, pajacu.
(No, powiedzmy, że czasem coś tam krzyknie, bo to przecież też społeczny aktywista, a nie tylko chłodny intelekt...)
>Przykry to widok, kiedy debil grzeje dupą stołek akademicki.
A tu się zgodzę (choć nie w odniesieniu do wspomnianych wyżej nazwisk). Może się o tym uda jeszcze pogadać, jakoś tak koło jesieni... :-) -
Anonim
>Sir Khalid Nasrallah napisała:
>Chomsky jest wielkim mędrcem. Ześlij nam Panie takie
>umysły na polską scenę publiczną. Nawet jeśli nie
>zgadzasz się z jego poglądami, winieneś cenić go za
>metodę, pajacu.
Masz ma myśli przymykanie oczu na fakty i uporczywe trzymanie się swoich urojeń? Zaiste, świetna metoda. Bardzo kobieca gejczaku.
>A tu się zgodzę (choć nie w odniesieniu do wspomnianych
>wyżej nazwisk). Może się o tym uda jeszcze pogadać,
>jakoś tak koło jesieni... :-)
Czyżbyś wreszcie wypierdalał? Kilka miesięcy to dobry czas dla Ciebie na turystyczne przejscie łańcucha Tatr.
-
Anonim
Na marginesie Nasrallah: wczoraj umiejętność naparcia prostym dulfrem być może uratowała mi zdrowie przed dzikiem. A stanie na gałązce za jakieś A2+ (przy mojej masie) też miało swój urok.
A może Ty też masz jakieś przygody z biegania w lesie? Jak jest, gejczaku? -
Sir Khalid Nasrallah
Ba, pewno, że mam, drag kingu. Giez mnie przedwczoraj ugryzł w pośladek. Drugi też próbował, ale, jako że jestem zajebisty i wyszkolony, obroniłem się nożem.
Powiedz mi lepiej, jak tam Twoja, póki co niedoszła, bójka z Jarosem? Kiedy i gdzie?
Mam nadzieję, że w stosownym czasie wrócisz do tematu tematu, nędzny wypłochu... -
Anonim
moglibyscie sie podrywac na innych forach? jest takie nawet idealne na wasze schadzki, analizujace fenomen powodzenia Bubiego wsrod plci meskiej. -
Anonim
>Bubi napisał
>Na marginesie Nasrallah: wczoraj umiejętność naparcia
>prostym dulfrem być może uratowała mi zdrowie przed
>dzikiem. A stanie na gałązce za jakieś A2+ (przy mojej
>masie) też miało swój urok.
>A może Ty też masz jakieś przygody z biegania w lesie?
>Jak jest, gejczaku?
a ja ostatnio przebrany za misia koale i po 17 piwach wspialem sie z zawiazanymi oczami na szczyt kamienicy takiej na jerozolimskich. i teraz to sralka na mnie poleci a nie na Pana nedzne dokonania. -
-
Sir Khalid Nasrallah
>masetto napisał
>a ja ostatnio przebrany za misia koale(...)
A ja słyszałem, że byłeś przebrany za pawiana. Co zwłaszcza z tyłu rzucało się w oczy. -
Anonim
>Sir Khalid Nasrallah napisała:
>>masetto napisał
>>a ja ostatnio przebrany za misia koale(...)
>
>A ja słyszałem, że byłeś przebrany za pawiana. Co
>zwłaszcza z tyłu rzucało się w oczy.
oj widze ze slinka Ci cieknie na mysl o moim zadku?:* -
Anonim
Jak napisałem, mam pewne plany wakacyjne i nie będę ryzykował kontuzji dla jakiegoś Jarosa. Istnieje możliwość bójki po wakacjach. -
Sir Khalid Nasrallah
Istnieje również możliwość, że zaczęliśmy istnieć pięć minut temu, pajacu.
Tak Cię strach obleciał, że aż musisz uciekać się do takich chwytów?
Bij się lepiej z Jarosem w lato - ciepło jest, będziesz mógł pojechać na plac boju bez kurtki. -
Anonim
Pisałem już jełopie, że mam plany wspinaczkowe, a bójka rodzi zawsze poważne ryzyko kontuzji. Dlatego też możliwy najwcześniejszy termin to okolice października. Galeria jest ważniejsza niż jakiś tam Jaros.
Poza tym kto wie, że ów młodzian w wakacje dozna olśnienia i pojmie, że wyznaje poglądy godne kretyna i dokona zwrotu mentalnego..?
-
Anonim
>Bubi napisał
>Pisałem już jełopie, że mam plany wspinaczkowe, a bójka
>rodzi zawsze poważne ryzyko kontuzji. Dlatego też możliwy
>najwcześniejszy termin to okolice października. Galeria
>jest ważniejsza niż jakiś tam Jaros.
>Poza tym kto wie, że ów młodzian w wakacje dozna
>olśnienia i pojmie, że wyznaje poglądy godne kretyna i
>dokona zwrotu mentalnego..?
>
no nie wiem. Khalid np jest debilem od lat kilku przynajmniej i tylko mu sie pogarsza. -
Anonim
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...
Zdrajca i kłamca. Fakt, iż ten śmieć jest prezydentem USA świadczy niezbicie o tym, iż demokracja jest systemem tak samo do dupy, jak każdy inny.
Mój Boże, a mogli mieć McCaina... a wybrali tego osła (kreta?)...
- 1
- 2