FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://www.empik.com/b/o/65/1d/651d...

Z niezwykłym zainteresowaniem przeczytałem powyższą książeczkę. Udział Magdaleny Środy w jej pojawieniu się na naszym rynku gwarantował dobrą zabawę.

Już sama okładka bawi. Jesteś gronowiczu TYLE SAMO WART, co lump spod budki z piwem i Albert Einstein. Tyle samo co Czesław Kiszczak i Jan Paweł II. Świetnie!

Okazuje się, że Unia Europejska powstała po drugiej wojnie światowej i początkowo liczyła sobie 6 państw. Sokrates, ofiara demokracji i de facto antydemokrata jest w książeczce wspominany jako postać warta wspomnienia w kontekście wielbienia demokracji.

Niezła jaja! No ale w końcu książka ze Szwecji dopieszczona przez Panią Magdę... jakże być mogło inaczej?

Gronowicze, kochajcie się w gumach, nie zsyłajcie dzieci na ten pojebany świat!
  • Anonim

Acha, gdybyście nie wiedzieli, to swobodny przepływ między państwami to nie skutek Schengen, ale Unii.
    Ponoć jest jeszcze podobna książeczka o tolerancji. Już mnie dupa boli na samą myśl o głębi jej treści.
  • Anonim

P.S. Jestem mistrzem pióra do chuja, ale jestem też roztargniony. Przepraszam za powtórzenia w moim postach.
  • Sir Khalid Nasrallah

>Bubi napisał
    >P.S. Jestem mistrzem pióra do chuja(...)

O tak. Co byś nie napisał, to i tak chuj z tego.

(Co prawda uważam, że przekleństwa to zło i nie chciałem psuć młodzieży, ale tej uwagi odmówić sobie nie potrafiłem.)
  • Anonim

Słyszałem ostatnio przypadkiem pyskówkę Środy z Przemkiem Saltą. Warto się na spacer po mieście czasem wybrać. Najciekawsze jest to, że to ona go zaczepiła - pod kościołem św. Anny. Krzyknęła: Hej, Saleta, ciągnij fleta! Ten nie był jej dłużny i odparował: Środa, Środa, zrób mi loda.
  • Sir Khalid Nasrallah

Środa Elektroda?

Nie kpij sobie, Zorbo, bo to jest jak zakuwanie ludzi w dyby czy kara śmierci. We współczesnej Europie to nie przystoi (Magdalena Środa), poza tym w tym rejonie geograficznym potrzeba stosowania kary śmierci obecnie już nie zachodzi (Jacek Hołówka).

(O jak przykry to widok, kiedy wprawny etyk staje się politykiem!)
  • Anonim

Wprawny to może być chłop w rzucaniu obornikiem na przyczepę jełopie.
    Przykry to widok, kiedy debil grzeje dupą stołek akademicki. Z drugiej strony ma ta praktyka tak długą tradycję... by wymienić choćby Czomskiego...
  • Sir Khalid Nasrallah

Chomsky jest wielkim mędrcem. Ześlij nam Panie takie umysły na polską scenę publiczną. Nawet jeśli nie zgadzasz się z jego poglądami, winieneś cenić go za metodę, pajacu.
    (No, powiedzmy, że czasem coś tam krzyknie, bo to przecież też społeczny aktywista, a nie tylko chłodny intelekt...)

>Przykry to widok, kiedy debil grzeje dupą stołek akademicki.

A tu się zgodzę (choć nie w odniesieniu do wspomnianych wyżej nazwisk). Może się o tym uda jeszcze pogadać, jakoś tak koło jesieni... :-)
  • Anonim

>Sir Khalid Nasrallah napisała:
    >Chomsky jest wielkim mędrcem. Ześlij nam Panie takie
    >umysły na polską scenę publiczną. Nawet jeśli nie
    >zgadzasz się z jego poglądami, winieneś cenić go za
    >metodę, pajacu.

Masz ma myśli przymykanie oczu na fakty i uporczywe trzymanie się swoich urojeń? Zaiste, świetna metoda. Bardzo kobieca gejczaku.

>A tu się zgodzę (choć nie w odniesieniu do wspomnianych
    >wyżej nazwisk). Może się o tym uda jeszcze pogadać,
    >jakoś tak koło jesieni... :-)

Czyżbyś wreszcie wypierdalał? Kilka miesięcy to dobry czas dla Ciebie na turystyczne przejscie łańcucha Tatr.
  • Anonim

Na marginesie Nasrallah: wczoraj umiejętność naparcia prostym dulfrem być może uratowała mi zdrowie przed dzikiem. A stanie na gałązce za jakieś A2+ (przy mojej masie) też miało swój urok.
    A może Ty też masz jakieś przygody z biegania w lesie? Jak jest, gejczaku?
  • Sir Khalid Nasrallah

Ba, pewno, że mam, drag kingu. Giez mnie przedwczoraj ugryzł w pośladek. Drugi też próbował, ale, jako że jestem zajebisty i wyszkolony, obroniłem się nożem.

Powiedz mi lepiej, jak tam Twoja, póki co niedoszła, bójka z Jarosem? Kiedy i gdzie?
    Mam nadzieję, że w stosownym czasie wrócisz do tematu tematu, nędzny wypłochu...
  • Anonim

moglibyscie sie podrywac na innych forach? jest takie nawet idealne na wasze schadzki, analizujace fenomen powodzenia Bubiego wsrod plci meskiej.
  • Anonim

>Bubi napisał
    >Na marginesie Nasrallah: wczoraj umiejętność naparcia
    >prostym dulfrem być może uratowała mi zdrowie przed
    >dzikiem. A stanie na gałązce za jakieś A2+ (przy mojej
    >masie) też miało swój urok.
    >A może Ty też masz jakieś przygody z biegania w lesie?
    >Jak jest, gejczaku?

a ja ostatnio przebrany za misia koale i po 17 piwach wspialem sie z zawiazanymi oczami na szczyt kamienicy takiej na jerozolimskich. i teraz to sralka na mnie poleci a nie na Pana nedzne dokonania.
  • Sir Khalid Nasrallah

>masetto napisał
    >a ja ostatnio przebrany za misia koale(...)

A ja słyszałem, że byłeś przebrany za pawiana. Co zwłaszcza z tyłu rzucało się w oczy.
  • Anonim

>Sir Khalid Nasrallah napisała:
    >>masetto napisał
    >>a ja ostatnio przebrany za misia koale(...)
    >
    >A ja słyszałem, że byłeś przebrany za pawiana. Co
    >zwłaszcza z tyłu rzucało się w oczy.

oj widze ze slinka Ci cieknie na mysl o moim zadku?:*
  • Anonim

Jak napisałem, mam pewne plany wakacyjne i nie będę ryzykował kontuzji dla jakiegoś Jarosa. Istnieje możliwość bójki po wakacjach.
  • Sir Khalid Nasrallah

Istnieje również możliwość, że zaczęliśmy istnieć pięć minut temu, pajacu.
    Tak Cię strach obleciał, że aż musisz uciekać się do takich chwytów?

Bij się lepiej z Jarosem w lato - ciepło jest, będziesz mógł pojechać na plac boju bez kurtki.
  • Anonim

Pisałem już jełopie, że mam plany wspinaczkowe, a bójka rodzi zawsze poważne ryzyko kontuzji. Dlatego też możliwy najwcześniejszy termin to okolice października. Galeria jest ważniejsza niż jakiś tam Jaros.
    Poza tym kto wie, że ów młodzian w wakacje dozna olśnienia i pojmie, że wyznaje poglądy godne kretyna i dokona zwrotu mentalnego..?
  • Anonim

>Bubi napisał
    >Pisałem już jełopie, że mam plany wspinaczkowe, a bójka
    >rodzi zawsze poważne ryzyko kontuzji. Dlatego też możliwy
    >najwcześniejszy termin to okolice października. Galeria
    >jest ważniejsza niż jakiś tam Jaros.
    >Poza tym kto wie, że ów młodzian w wakacje dozna
    >olśnienia i pojmie, że wyznaje poglądy godne kretyna i
    >dokona zwrotu mentalnego..?
    >

no nie wiem. Khalid np jest debilem od lat kilku przynajmniej i tylko mu sie pogarsza.
  • Anonim

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...

Zdrajca i kłamca. Fakt, iż ten śmieć jest prezydentem USA świadczy niezbicie o tym, iż demokracja jest systemem tak samo do dupy, jak każdy inny.
    Mój Boże, a mogli mieć McCaina... a wybrali tego osła (kreta?)...
  • 1
  • 2
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki