Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rebel mind

• 15/06/2009 22:54
    zawsze wierzylem w to ze szwedki sa przebojowe ale tym razem zaskoczyly nawet mnie

http://www.pardon.pl/artykul/8888/b...
  • Bubi

• 16/06/2009 09:38
    Przebojem wdzierają się do świata bzdury.
    Jak tam Jaros, dawno ktoś Ci obił ryja?
  • rebel mind

• 16/06/2009 15:42
    ostatnio po ryju dostalem w zeszlym tygodniu na treningu. wypunktowal mnie niepozorny mlodzieniec po ktorym nie spodziewalem sie wieloletniego treningu i takich umiejetnosci a co?
  • Bubi

• 16/06/2009 18:03
    >rebel mind napisał
    >ostatnio po ryju dostalem w zeszlym tygodniu na treningu.
    >wypunktowal mnie niepozorny mlodzieniec po ktorym nie
    >spodziewalem sie wieloletniego treningu i takich
    >umiejetnosci a co?

Gówno. To dobrze.
  • Sir Khalid Nasrallah

• 16/06/2009 20:20
    Niezłe z tych Szwedek rewolucjonistki, co nie, Rebel?

Ale, przecież taka czy inna nazwa nie ma żadnego wpływu na same desygnaty. A ludzie by z tego chcieli zaraz robić jakieś doniosłe spory ontologiczne. Zapewne u wielu niewiast te elementy istnieją już tylko w sferze odległych wspomnień, ale czynniki, które o tym zadecydowały, były raczej, by tak rzec, niezwiązane z językiem.
  • rebel mind

• 17/06/2009 00:29
    hmm..pewnie jest tak jak mowisz, skoro jednak stawiasz na to ze nie do konca zwiazane z jezykiem to z czym? wylacznie z alkoholem i jego nadmiarem? :)
  • Aliena

• 17/06/2009 21:42
    :OOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ale to mnie ubawiło. Naprawdę.

• bartkiller

• 17/06/2009 23:02
    >hmm..pewnie jest tak jak mowisz, skoro jednak stawiasz na to ze nie do konca zwiazane z jezykiem to z czym? wylacznie z alkoholem i jego nadmiarem? :)

rebel pogadaj z jakimiś dorosłymi to Ci wytłumaczą. chyba, że już kojarzysz historyjkę o pszczółkach - w tym wypadku to właśnie ta.
  • Bubi

• 18/06/2009 10:42
    >bartkiller napisał
    >rebel pogadaj z jakimiś dorosłymi to Ci wytłumaczą.
    >chyba, że już kojarzysz historyjkę o pszczółkach - w
    >tym wypadku to właśnie ta.

On nie za wiele wie o tych sprawach, gdyż ze stosunku analnego między mężczyznami nie powstaje żadna nowa jakość.

W każdym razie przypomniało mi się, jak to pedał i zoofil siedzą razem w celi. "Ach, gdyby była tu choćby mała pszczółka" marzy zoofil. "Bzzzzzz" na to pedał!
  • Bubi

• 18/06/2009 10:46
    >Aliena napisała:
    >:OOOOOOOOOOOOOOOOOO
    >
    >
    >
    >Ale to mnie ubawiło. Naprawdę.

He, ale to przestaje być zabawne, gdy sobie uświadomisz, że to nie są jaja. Że tacy aberranci kształtują rzeczywistość.

• rebel mind

• 18/06/2009 11:25
    widze ze bartkiller wie jak to jest stracic blone dziewicza. gratuluje bartkiller od dzis jestes dla mnie wieksza ciota niz Bubi dlatego ze on tak poprostu zostal wychowany i inaczej poprostu nie umie a ty masz wybor i co ruszy starasz sie wszystkim dookola udowodnic ze jestes gosc i masz najwieksze jaja. a jak jest naprawde widac na fotkach :) tak samo jak u 95% mlodziencow z polandu. powiedzcie mi, czy to jest jakas cecha narodowa czy poprostu stlumiony wyraz niemoznosci buntu obyczajowego w stosunku do tradycjii? co wy chcecie udowodnic komus ze fajni jestescie? :))
  • Sir Khalid Nasrallah

• 18/06/2009 13:12
    >Bubi napisał
    >He, ale to przestaje być zabawne, gdy sobie uświadomisz,
    >że to nie są jaja. Że tacy aberranci kształtują
    >rzeczywistość.

Tacy "aberranci" kształtują na szczęście tylko wybrane fragmenty rzeczywistości. Ja jestem optymistą i wierzę w samowyważanie się kierunku transformacji społeczeństw. Wydaje mi się, że w wyniku ścierania się takich jak np. Ty z takimi jak np. Nazwa Ekranowa wszystko zmierza jednak do jakiejś względnej normy. Wszelakie fanatyzmy i skrajności, rodzące się w głowach pozbawionych tzw. roztropności, na szczęście z reguły dość szybko się wypalają i lądują na śmietniku historii.
  • nazwa ekranowa

• 18/06/2009 14:03
    A ten znowu swoje...

Nasrallah, jesteś strasznie wkurwiający z tym swoim fanatycznym umiarkowaniem. Twoje wojujące wyważenie jest tak przegięte, że aż skrajne.

I na dodatek żeby się utrzymać w tej skrajności nie możesz posiadać poglądów na żaden temat. Twoje życie musi być straszne.
  • Sir Khalid Nasrallah

• 18/06/2009 15:48
    >nazwa ekranowa napisał
    >Nasrallah, jesteś strasznie wkurwiający z tym swoim
    >fanatycznym umiarkowaniem.

Wow, cóż za postmodernistyczne oksymorony.
    Ciebie to generalnie sporo rzeczy ostatnio wkurwia, co Ekranowy?
    Twoje życie musi być takie barwne...

• bartkiller

• 18/06/2009 21:58
    >rebel mind napisał
    >widze ze bartkiller wie jak to jest stracic blone dziewicza.
    >gratuluje bartkiller od dzis jestes dla mnie wieksza ciota
    >niz Bubi dlatego ze on tak poprostu zostal wychowany i
    >inaczej poprostu nie umie a ty masz wybor i co ruszy starasz
    >sie wszystkim dookola udowodnic ze jestes gosc i masz
    >najwieksze jaja. a jak jest naprawde widac na fotkach :) tak
    >samo jak u 95% mlodziencow z polandu. powiedzcie mi, czy to
    >jest jakas cecha narodowa czy poprostu stlumiony wyraz
    >niemoznosci buntu obyczajowego w stosunku do tradycjii? co
    >wy chcecie udowodnic komus ze fajni jestescie? :))

a Ty co ? wygrałeś w liceum konkurs "mały psychoanalityk" ? czy tylko chcesz udowadniać, że fajny jesteś ? :O

Słuchaj Jaros, muszę być szczery - ale doceń to, to z tej odrobiny szacunku, którą do Ciebie mam (i sam zachodzę w głowę skąd się wzięła):
    Mimo, że trudno mi było to sobie wyobrazić, to jesteś jeszcze mniej rozgarnięty od Stubba, w dodatku marnie imitujesz jego styl i to tylko jak się słodko (jakby napisał Stubb) podkurwiasz.

Nauczony doświadczeniem wiem, że dyskusje z ludźmi pokroju Stubba nie mają sensu, więc tym bardziej z niedorozwiniętymi dziećmi.
    Jeśli miałbyś zamiar grozić mi siekierą czy coś w ten deseń, to zwróć uwagę na fakt, że nawet jakby Ci się udało mnie takową zajebać, to nie zmieniłoby to przykrego faktu, że jesteś po prostu tępy :(

Pomogę Ci teraz w interpretacji tego co napisałem: jeśli zaczynasz odczuwać egzotermiczność mojego kału w okolicach czubka Twojej głowy to chyba meritum do Ciebie dotarło; o

Nie mam zamiaru więcej wymieniać z Tobą komunikatów (skąd tak zaskakująca jak na powyższą deklarację obszerność tegoż) - chyba, że zaskoczysz świadectwem jakiejś elementarnej refleksji, ale nie spodziewam się.
  • Bubi

• 18/06/2009 22:03
    http://grono.net/gallery/show/17832...

Kurwa ale Ty jesteś seksowny!
  • bartkiller

• 18/06/2009 22:04
    >Bubi napisał
    > http://grono.net/gallery/show/17832...
    >
    >Kurwa ale Ty jesteś seksowny!

Nie potwierdzam, nie zaprzeczam :o
  • Bubi

• 18/06/2009 22:06
    >bartkiller napisał
    >Nie potwierdzam, nie zaprzeczam :o

No tylko czemu tańczysz z kobietą? Fuj!
  • bartkiller

• 18/06/2009 22:07
    >Bubi napisał
    >>bartkiller napisał
    >>Nie potwierdzam, nie zaprzeczam :o
    >
    >No tylko czemu tańczysz z kobietą? Fuj!

to było przed moim comming outem; \
  • Bubi

• 18/06/2009 22:08
    >bartkiller napisał
    >to było przed moim comming outem; \

Aaaa... to zrozumiałe. Na szczęście dziś jesteśmy silni, prężni i nawet Tusk się nas boi!
  • Sir Khalid Nasrallah

• 18/06/2009 22:35
    >bartkiller napisał
    >Jeśli miałbyś zamiar grozić mi siekierą czy coś w ten
    >deseń, to zwróć uwagę na fakt, że nawet jakby Ci się
    >udało mnie takową zajebać, to nie zmieniłoby to
    >przykrego faktu, że jesteś po prostu tępy :(

Czekaj, czekaj, ale siekierę to podobno nosił w plecaku nie Jaros, a jakiś jego kolega?
    A jeszcze tak a propos siekier, to Stubb chyba lubi rąbać. Ale zaledwie drewno. Choć w Alpach. Ale tylko w tych dolnych, niestety, no i też u kolegi.
  • Seven3P

• 18/06/2009 22:54
    >bartkiller napisał
    >w dodatku marnie imitujesz jego styl

Z tym trochę bym polemizował, mój psychoanalityczny umysł z zamkniętymi oczami rozróżnia czyj to styl. Ten styl nawet nie przeszedł kolo Stubba.
  • Sir Khalid Nasrallah

• 18/06/2009 22:58
    Ostatnio chyba jest modny umysł schizoanalityczny. Genialny filozof francuski, Gilles Deleuze, coś o tym wspomina w "Anty-Edypie":
    http://www.jungpoland.org/index.php...
  • rebel mind

• 18/06/2009 23:21
    skonczmy juz opowiesci o tej siekierze. zeby rozwiac wszelkie spekulacje powiem wprost o co chodzilo. mielismy w podstawowce paru gosci ktorzy byli najscislej to ujmujac ksiazkowymi przypadkami patologii tj. niezdawali po 3 razy i dochodzilo do sytuacjii w ktorych w 6 klasie spotykales typa starszego o 3 lata ktory wlasnie wyszedl z odwyku i postanowil wszystkich nauczyc prawilnych zasad. jego ziomki byly z podobnego srodowiska wiec nikogo nie dziwilo ze np do szkoly przyjezdzala policja aby zabrac nieprzytomnych i zazyganych we wlasnych wymiocinach kolegow z roku. tego typu klimat stworzyl doskonala pozywke dla wszelkiej masci faszyzujacych skurwysynow ktorzy wzorem starszych kolegow zaczeli zaprowadzac swoje zasady polegajace na hierarchicznosci i poddanstwie. jako ze zarowno ja jak i moi znajomi zostalismy wychowani wedle innych wartosci i takim wartoscia holdujemy musielismy temu zjawisku przeciwdzialac i w tym celu postanowilismy zaopatrzyc sie w takzwany sprzet ktory kazdy dobieral sobie wedle uznania. ja np. lubowalem sie w srubokretach i innych ostrych narzedziach a moj kolega G. zaslynal z tego jak pocial kurtke jednemu z owych cwaniakow 15-centymetrowym nozem polaczonym z kastetem bedac w drodze do domu samemu przeciw trzem napastnikom. w miare zaogniania sie sytuacjii chodzenie ze sprzetem stalo sie zwyklym wymogiem bezpieczenstwa i wtedy pojawily sie jakies siekiery w plecakach kolegow, czekanie na kogos po dyskotece szkolnej itd. watpie zeby ktokolwiek z was mial podobne doswiadczenia a mowie to dlatego zeby wyjasnic sprawe do konca jako ze nie mam zamiaru uchodzic za kogos kim nie jestem. nie ma co wierzyc w bajki a najgorsze co moze byc to niedopowiedzenia ktore puszczone dalej staja sie legendami cuchnacymi nabrzmialymi ambicjami tworcow i naiwnoscia sluchaczy.

bylo to tak dawno temu ze gdyby mi ktos o tym nie przypomnial to pewnie bym juz sam niepamietal
  • Bubi

• 18/06/2009 23:24
    Ha ha, to akurat niezły post Jaros! I to o dziwo napisany niezłym językiem, jak na Ciebie. Jestem pod wrażeniem.
  • Sir Khalid Nasrallah

• 18/06/2009 23:49
    >rebel mind napisał
    >G. zaslynal z tego jak pocial kurtke jednemu z owych
    >cwaniakow 15-centymetrowym nozem polaczonym z kastetem bedac
    >w drodze do domu samemu przeciw trzem napastnikom.

Bubi, to wiesz już, że jak się ustawisz z Jarosem w tej Warszawie, czy tam w ustronnym miejscu, to nie powinieneś ubierać się jakoś szczególnie ładnie. Nawet jak przyjdziesz kolegami.
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/25

M.

gniah!

filozof

Ag.

Shakespeare of enormous cock

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki