-
rebel mind
- 15/06/2009 22:54
http://www.pardon.pl/artykul/8888/b... -
Bubi
- 16/06/2009 09:38
Jak tam Jaros, dawno ktoś Ci obił ryja? -
rebel mind
- 16/06/2009 15:42
-
Bubi
- 16/06/2009 18:03
>ostatnio po ryju dostalem w zeszlym tygodniu na treningu.
>wypunktowal mnie niepozorny mlodzieniec po ktorym nie
>spodziewalem sie wieloletniego treningu i takich
>umiejetnosci a co?
Gówno. To dobrze. -
Sir Khalid Nasrallah
- 16/06/2009 20:20
Ale, przecież taka czy inna nazwa nie ma żadnego wpływu na same desygnaty. A ludzie by z tego chcieli zaraz robić jakieś doniosłe spory ontologiczne. Zapewne u wielu niewiast te elementy istnieją już tylko w sferze odległych wspomnień, ale czynniki, które o tym zadecydowały, były raczej, by tak rzec, niezwiązane z językiem.
-
rebel mind
- 17/06/2009 00:29
-
Aliena
- 17/06/2009 21:42
Ale to mnie ubawiło. Naprawdę.
-
bartkiller
- 17/06/2009 23:02
rebel pogadaj z jakimiś dorosłymi to Ci wytłumaczą. chyba, że już kojarzysz historyjkę o pszczółkach - w tym wypadku to właśnie ta. -
Bubi
- 18/06/2009 10:42
>rebel pogadaj z jakimiś dorosłymi to Ci wytłumaczą.
>chyba, że już kojarzysz historyjkę o pszczółkach - w
>tym wypadku to właśnie ta.
On nie za wiele wie o tych sprawach, gdyż ze stosunku analnego między mężczyznami nie powstaje żadna nowa jakość.
W każdym razie przypomniało mi się, jak to pedał i zoofil siedzą razem w celi. "Ach, gdyby była tu choćby mała pszczółka" marzy zoofil. "Bzzzzzz" na to pedał! -
Bubi
- 18/06/2009 10:46
>:OOOOOOOOOOOOOOOOOO
>
>
>
>Ale to mnie ubawiło. Naprawdę.
He, ale to przestaje być zabawne, gdy sobie uświadomisz, że to nie są jaja. Że tacy aberranci kształtują rzeczywistość.
-
rebel mind
- 18/06/2009 11:25
-
Sir Khalid Nasrallah
- 18/06/2009 13:12
>He, ale to przestaje być zabawne, gdy sobie uświadomisz,
>że to nie są jaja. Że tacy aberranci kształtują
>rzeczywistość.
Tacy "aberranci" kształtują na szczęście tylko wybrane fragmenty rzeczywistości. Ja jestem optymistą i wierzę w samowyważanie się kierunku transformacji społeczeństw. Wydaje mi się, że w wyniku ścierania się takich jak np. Ty z takimi jak np. Nazwa Ekranowa wszystko zmierza jednak do jakiejś względnej normy. Wszelakie fanatyzmy i skrajności, rodzące się w głowach pozbawionych tzw. roztropności, na szczęście z reguły dość szybko się wypalają i lądują na śmietniku historii.
-
nazwa ekranowa
- 18/06/2009 14:03
Nasrallah, jesteś strasznie wkurwiający z tym swoim fanatycznym umiarkowaniem. Twoje wojujące wyważenie jest tak przegięte, że aż skrajne.
I na dodatek żeby się utrzymać w tej skrajności nie możesz posiadać poglądów na żaden temat. Twoje życie musi być straszne. -
Sir Khalid Nasrallah
- 18/06/2009 15:48
>Nasrallah, jesteś strasznie wkurwiający z tym swoim
>fanatycznym umiarkowaniem.
Wow, cóż za postmodernistyczne oksymorony.
Ciebie to generalnie sporo rzeczy ostatnio wkurwia, co Ekranowy?
Twoje życie musi być takie barwne...
-
bartkiller
- 18/06/2009 21:58
>widze ze bartkiller wie jak to jest stracic blone dziewicza.
>gratuluje bartkiller od dzis jestes dla mnie wieksza ciota
>niz Bubi dlatego ze on tak poprostu zostal wychowany i
>inaczej poprostu nie umie a ty masz wybor i co ruszy starasz
>sie wszystkim dookola udowodnic ze jestes gosc i masz
>najwieksze jaja. a jak jest naprawde widac na fotkach :) tak
>samo jak u 95% mlodziencow z polandu. powiedzcie mi, czy to
>jest jakas cecha narodowa czy poprostu stlumiony wyraz
>niemoznosci buntu obyczajowego w stosunku do tradycjii? co
>wy chcecie udowodnic komus ze fajni jestescie? :))
a Ty co ? wygrałeś w liceum konkurs "mały psychoanalityk" ? czy tylko chcesz udowadniać, że fajny jesteś ? :O
Słuchaj Jaros, muszę być szczery - ale doceń to, to z tej odrobiny szacunku, którą do Ciebie mam (i sam zachodzę w głowę skąd się wzięła):
Mimo, że trudno mi było to sobie wyobrazić, to jesteś jeszcze mniej rozgarnięty od Stubba, w dodatku marnie imitujesz jego styl i to tylko jak się słodko (jakby napisał Stubb) podkurwiasz.
Nauczony doświadczeniem wiem, że dyskusje z ludźmi pokroju Stubba nie mają sensu, więc tym bardziej z niedorozwiniętymi dziećmi.
Jeśli miałbyś zamiar grozić mi siekierą czy coś w ten deseń, to zwróć uwagę na fakt, że nawet jakby Ci się udało mnie takową zajebać, to nie zmieniłoby to przykrego faktu, że jesteś po prostu tępy :(
Pomogę Ci teraz w interpretacji tego co napisałem: jeśli zaczynasz odczuwać egzotermiczność mojego kału w okolicach czubka Twojej głowy to chyba meritum do Ciebie dotarło; o
Nie mam zamiaru więcej wymieniać z Tobą komunikatów (skąd tak zaskakująca jak na powyższą deklarację obszerność tegoż) - chyba, że zaskoczysz świadectwem jakiejś elementarnej refleksji, ale nie spodziewam się. -
Bubi
-
bartkiller
- 18/06/2009 22:04
> http://grono.net/gallery/show/17832...
>
>Kurwa ale Ty jesteś seksowny!
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam :o -
Bubi
- 18/06/2009 22:06
>Nie potwierdzam, nie zaprzeczam :o
No tylko czemu tańczysz z kobietą? Fuj! -
bartkiller
- 18/06/2009 22:07
>>bartkiller napisał
>>Nie potwierdzam, nie zaprzeczam :o
>
>No tylko czemu tańczysz z kobietą? Fuj!
to było przed moim comming outem; \ -
Bubi
- 18/06/2009 22:08
>to było przed moim comming outem; \
Aaaa... to zrozumiałe. Na szczęście dziś jesteśmy silni, prężni i nawet Tusk się nas boi!
-
Sir Khalid Nasrallah
- 18/06/2009 22:35
>Jeśli miałbyś zamiar grozić mi siekierą czy coś w ten
>deseń, to zwróć uwagę na fakt, że nawet jakby Ci się
>udało mnie takową zajebać, to nie zmieniłoby to
>przykrego faktu, że jesteś po prostu tępy :(
Czekaj, czekaj, ale siekierę to podobno nosił w plecaku nie Jaros, a jakiś jego kolega?
A jeszcze tak a propos siekier, to Stubb chyba lubi rąbać. Ale zaledwie drewno. Choć w Alpach. Ale tylko w tych dolnych, niestety, no i też u kolegi. -
Seven3P
- 18/06/2009 22:54
>w dodatku marnie imitujesz jego styl
Z tym trochę bym polemizował, mój psychoanalityczny umysł z zamkniętymi oczami rozróżnia czyj to styl. Ten styl nawet nie przeszedł kolo Stubba.
-
Sir Khalid Nasrallah
- 18/06/2009 22:58
http://www.jungpoland.org/index.php... -
rebel mind
- 18/06/2009 23:21
bylo to tak dawno temu ze gdyby mi ktos o tym nie przypomnial to pewnie bym juz sam niepamietal -
Bubi
- 18/06/2009 23:24
-
Sir Khalid Nasrallah
- 18/06/2009 23:49
>G. zaslynal z tego jak pocial kurtke jednemu z owych
>cwaniakow 15-centymetrowym nozem polaczonym z kastetem bedac
>w drodze do domu samemu przeciw trzem napastnikom.
Bubi, to wiesz już, że jak się ustawisz z Jarosem w tej Warszawie, czy tam w ustronnym miejscu, to nie powinieneś ubierać się jakoś szczególnie ładnie. Nawet jak przyjdziesz kolegami.
strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...
Uniwersytet Warszawski, Filozofia
M.
gniah!
filozof
Ag.
Shakespeare of enormous cock
helen
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
RETRO
Kolejowa 8/10, Warszawa