-
Izolda.
PRACA NA STUDIA!!!!
- studiuję psychologię (w jezyku angielskim) i w wyniku natłoku zajec nie zdażę na czas napisac swojej pracy zaliczeniowej (esej ok max 8str) o temacie:
against nominalism- what if the ideas exist objectively?
Więc czy znajdzie sie ktos cchętny mi pomóc oczywiście w zamian za jakiegoś typu wynagrodzenie. Chętnych proszę o pilny kontakt na prv. -
Izolda.
fifteen hundred to two thousand words (6 to 8 pages) interlinia 2. takze bez obaw :) -
Anonim
Kurczę, a myślałem, że na natłok zajęć to mogą narzekać studenci np. medycyny, ale nie, okazuje się, że psychologia to diablo ciężki kierunek... -
Izolda.
-
-
Anonim
Chciałem być złośliwy, ale - po tym, jak zerknąłem w profil - już nie potrafię. -
Sir Khalid Nasrallah
>Izolda. napisała:
>jak sie to łaczy z czymś innym to owszem; )
Jak się tuż przed pięćdziesiątką jednocześnie szuka chłopca, który będzie tancerzem, to faktycznie można się nie wyrobić. Zwłaszcza, że wiadomo przecież jak to z tymi tancerzami czasem jest. -
Seven3P
Nie rób sobie nadziei, tam jest napisane chłopca, a nie prawie 80 letniego dziada, co słucha dziwnej muzyki i lubi kamienie. -
Sir Khalid Nasrallah
-
Anonim
niewygodny temat jak na prace zaliczeniowa. z pogranicza ontologii i logiki. czy na twoim wydziale wymagaja przedstawienia jakis rownan logicznych w KRP zeby cos wykazac czy wystarczy po prostu przedstawic rozne perspektywy w spojrzeniu na sprawe? (jesli to pierwsze to nie mam pojecia jakim cudem taki temat znalazl sie na psychologii) -
WhenSatanPlaysDiscoPeopleDie