- 1
- 2
-
Anonim
Koło Skry. Złapałem gumę koło 12 w nocy i o 1 już jechałem załataną. Dałem jakieś tam 35zł.
Nawet mnie chuj nie zdążył trafić. Polecam! -
Anonim
Swoją drogą, miałem farta, bo chwilę wcześniej trafiłem na twardego zawodnika w Corollce, bodajże w dieselu. Jechałem sobie ospale, a tu nagle widzę w lusterku, że ktoś napiera. No to ja pyta, oczywiście. Ale mocną miał skurwiel tę Corolkę i bez zajechania drogi nie dałem rady wskoczyć przed niego na lewy pas. No to na prawy. Pyta. Pyta. Czujne przebicie między melepetami z prawego na lewy (przez środkowy), ale niestety nie udało się wjechać przed wroga.
No to... pyta. Za nim. Zakręt przy Koszykowej. Pyta. Pyta!! Nieźle, nieźle, jak na ośkę. Było po deszczyku, na środkowym samochody, a gość poszedł lewym naprawdę odważnie. Ja za nim. Tuż za nim. Pyta, pyta, no, dopiero na wiaduktach go wyprzedziłem. Potem pod dom, wychodzę, a tu syk. O kurwa!
Sądzę, że to kara boska, że nie naparłem jak należy. Tak to się kończy, jak się jeździ ospale, a nie zawsze w zwarciu i gotowości. Miejcie to na uwadze filozofy, do kurwy nendzy! -
Anonim
-
-
Anonim
>USS Ronald Reagan napisał
>Nawet mnie chuj nie zdążył trafić. Polecam!
pwl! Adam! banowac za te homofobie! -
Anonim
>Stubb ... napisał
>>USS Ronald Reagan napisał
>>Nawet mnie chuj nie zdążył trafić. Polecam!
>
>pwl! Adam! banowac za te homofobie!
Jestem Europejczykiem i dźwigając dziedzictwo przodków muszę być homofobem. -
bartkiller
>Swoją drogą, miałem farta, bo chwilę wcześniej
>trafiłem na twardego zawodnika w Corollce, bodajże w
>dieselu. Jechałem sobie ospale, a tu nagle widzę w
>lusterku, że ktoś napiera. No to ja pyta, oczywiście. Ale
>mocną miał skurwiel tę Corolkę i bez zajechania drogi
>nie dałem rady wskoczyć przed niego na lewy pas.
A traktor z przyczepą miałeś, czy akurat bez ? :o z przyczepą to mógłbyś stanąć w poprzek po prostu i by nie przejechał -
Anonim
>bartkiller napisał
>A traktor z przyczepą miałeś, czy akurat bez ? :o z
>przyczepą to mógłbyś stanąć w poprzek po prostu i by
>nie przejechał
Ty prymitywie! Ja bardzo lubię, gdy ktoś dobrze jeździ i nie mam odruchu zawiści. Podjąłem walkę z powodów sportowych i gdyby ów człowiek złoił mi dupę (co było niemożliwe, ze względu na mój kunszt i przewagę sprzętową), chętnie bym mu pogratulował. Z Ciebie zaś wyszedł tu Lepper w pełnej krasie.
Co, Nasrallah miał dać, a nie dał, i musisz pluć jadem, by się wyładować? Odrażające, jak i cały wasz związek! -
bartkiller
>Co, Nasrallah miał dać, a nie dał, i musisz pluć jadem,
>by się wyładować? Odrażające, jak i cały wasz
>związek!
Pluć ? Nie pochlebiaj sobie, co najwyżej srać :o
-
Anonim
>bartkiller napisał
>Pluć ? Nie pochlebiaj sobie, co najwyżej srać :o
Punkt dla Ciebie! To niezła odpowiedź!
-
Anonim
Cieszę się, że w rekolekcjach, jakie tutaj daję niektórzy - jak właśnie Ty Bartkibel - wznieśli się na wyższe poziomy dyskursu. Gratuluję! -
bartkiller
heh, zgaduję, że w toalecie publicznej zawsze baczysz, żeby pierwszy skończyć i stać najdalej od pisuaru ? -
il duce
Ze mną jakiś czas temu ze świateł chciała się ścigać Lada Samara. Liczył na przewagę turbodziury.
http://englishrussia.com/wp-content... -
Anonim
>bartkiller napisał
>heh, zgaduję, że w toalecie publicznej zawsze baczysz,
>żeby pierwszy skończyć i stać najdalej od pisuaru ?
W ostatnich latach nie korzystałem z innych toalet, niż w restauracjach. A tam nie ma dworcowych problemów. Ale dupę zawsze mam spiętą, kto wie, gdzie się czaisz? -
-
bartkiller
>>bartkiller napisał
>>heh, zgaduję, że w toalecie publicznej zawsze baczysz,
>>żeby pierwszy skończyć i stać najdalej od pisuaru ?
>
>W ostatnich latach nie korzystałem z innych toalet, niż w
>restauracjach
no ale w mcdonald's też jest przecież kilka pisuarów -
Anonim
>ben napisał
>Ze mną jakiś czas temu ze świateł chciała się ścigać
>Lada Samara. Liczył na przewagę turbodziury.
>
> http://englishrussia.com/wp-content...
A, Samara naprawdę nieźle chodziła. Tzn. była to zupełnie inna klasa, niż np. kanciak. Oczywiście mówię o wersji 1500, z silnikiem powstałym przy współpracy z... Porsche.
Turbo dziura nie jest zaś problemem, po prostu trzeba napompować przed startem. W przypadku Samary w ogóle nie trzeba, ale przy sprincie z jakimś solidnym zawodnikiem, napompowanie turbiny jest wskazane. -
il duce
-
Anonim
>bartkiller napisał
>no ale w mcdonald's też jest przecież kilka pisuarów
A wiesz, nawet byłem w Makdonaldzie wczoraj, ale moczu nie oddwałam. -
Anonim
>ben napisał
>Hehe, co więcej w maku pracuje Khalid!
A coś mi ten hamburger gównem śmierdział... Nasrallah, zabiję Cię! -
Anonim
Słuchajcie, a czym on tu nie pisze, bo jest zbanowany? Jak to jest? Ban Adama został cofnięty? -
il duce
- 1
- 2