Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mgr Skuzia

• 21/05/2009 21:03
    Sprawdzanie prac magisterskich/licencjackich i innych przez profesjonalną korektorkę z 25 letnim stażem w jednym z największych wydawnictw w Polsce.
    Sprawdzanie w komputerze. Nanoszenie poprawek. Błędy ortograficzne, interpunkcyjne, literówki etc.
    Szybkie terminy, gwarancja jakości.
    4 zł strona.
    Bezpośredni kontakt:
    501 373 288.
  • Agnieszka czy Ewa?; )

• 13/06/2009 14:22
    Witajcie wszyscy; )

W ofercie to samo - obróbka językowa prac magisterskich, licencjackich, artykułów do publikacji, jakby ktoś miał ambicję - to także prac rocznych.;)

Mogę wykonać samą korektę bądź redakcję językową i korektę, w miarę możliwości także redakcję merytoryczną - tzn, jeśli zauważę jakąś nieścisłość, zgłoszę to autorowi już poza cennikiem; ).

Studiuję filozofię na UW na 4 roku, więc część z was pewnie mnie zna albo widziało w stopce "Traktora".

Dobrze wiem, co robię, bo od dwóch lat pracuję w branży korektorskiej (prasa codzienna, wydawnictwa naukowe no i na dokładkę dla przyjemności "Traktor Królewski"). Wszystkie teksty sprawdzam solidnie i szybko.;) Pracuję z włączonym trybem rejestracji zmian, na plikach .doc lub .odt, ewentualnie na papierze (po dostarczeniu wydruków).

Duży atut - taniej niż u konkurencji (przynajmniej tej okienko wyżej).;)
    Ceny na studencką kieszeń, do negocjacji, nie więcej niż 3 zł za stronę za pakiet usług.

Kontakt:
    -przez grono (na priv podam tel., a jeśli ktoś mieszka na Kicu, to i numer pokoju)
    - gg 9670685
    - mailowo alladyna@gmail.com

| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/25

M.

gniah!

filozof

Ag.

Shakespeare of enormous cock

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki