-
mgr Skuzia
- 21/05/2009 21:03
Sprawdzanie w komputerze. Nanoszenie poprawek. Błędy ortograficzne, interpunkcyjne, literówki etc.
Szybkie terminy, gwarancja jakości.
4 zł strona.
Bezpośredni kontakt:
501 373 288. -
Agnieszka czy Ewa?; )
- 13/06/2009 14:22
W ofercie to samo - obróbka językowa prac magisterskich, licencjackich, artykułów do publikacji, jakby ktoś miał ambicję - to także prac rocznych.;)
Mogę wykonać samą korektę bądź redakcję językową i korektę, w miarę możliwości także redakcję merytoryczną - tzn, jeśli zauważę jakąś nieścisłość, zgłoszę to autorowi już poza cennikiem; ).
Studiuję filozofię na UW na 4 roku, więc część z was pewnie mnie zna albo widziało w stopce "Traktora".
Dobrze wiem, co robię, bo od dwóch lat pracuję w branży korektorskiej (prasa codzienna, wydawnictwa naukowe no i na dokładkę dla przyjemności "Traktor Królewski"). Wszystkie teksty sprawdzam solidnie i szybko.;) Pracuję z włączonym trybem rejestracji zmian, na plikach .doc lub .odt, ewentualnie na papierze (po dostarczeniu wydruków).
Duży atut - taniej niż u konkurencji (przynajmniej tej okienko wyżej).;)
Ceny na studencką kieszeń, do negocjacji, nie więcej niż 3 zł za stronę za pakiet usług.
Kontakt:
-przez grono (na priv podam tel., a jeśli ktoś mieszka na Kicu, to i numer pokoju)
- gg 9670685
- mailowo alladyna@gmail.com
|
|
strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...
Uniwersytet Warszawski, Filozofia
Strona 1/25
M.
gniah!
filozof
Ag.
Shakespeare of enormous cock
helen
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
RETRO