-
wojt.
mam wielka prosbe, czy ktos z was ma do dyspozycji jakakolwiek prace na jakikolwiek temat z zakresu filozofii kultury ?
bede wdzieczny za pomoc.
w.g. -
il duce
-
wojt.
wydawalo mi sie, ze nie wyrazilem sie w jakis wyjatkowo skomplikowany sposob.
mam na mysli standardową pracę zaliczeniową z zakresu filozofii kultury, najlepiej polegającą na opracowaniu jakiejs lektury. -
-
Anonim
-
wojt.
dobra, jest tu jeszcze ktos poza internetowymi napinaczami - upr-owcami? -
Anonim
>wojt. napisał
>dobra, jest tu jeszcze ktos poza internetowymi napinaczami -
>upr-owcami?
Człowieku, gdybyś jeszcze chciał pracę z metafizyki albo logiki niefregowskij - to rozumiem.
Ale z Filozofii Kultury? Zjedz zupę na alfabecie i po prostu wysrasz dnia następnego taką pracę. To nic trudnego. -
Anonim
>wojt. napisał
>dobra, jest tu jeszcze ktos poza internetowymi napinaczami -
>upr-owcami?
Kulturą umysłową to Ty kurwa nie grzeszysz. To i pracę z kultury ciężko Ci napisać trutniu.
Wyjebuj do czytelni, i to w podskokach! -
Anonim
>Adam napisał
>Ale z Filozofii Kultury? Zjedz zupę na alfabecie i po
>prostu wysrasz dnia następnego taką pracę. To nic
>trudnego.
Dobre Adamie, dobre! -
wojt.
prace z metafizyki, jesli sobie zazyczysz, moge ci odstapic - skoro to takie trudne. a mam tu na mysli to, ze po prostu nie chce mi sie w to bawic i liczylem, ze ktos ma gotowe. to takie trudne do zrozumienia? -
il duce
A jeśli można wiedzieć, po co ci ta praca? Chcesz przepisać, dać jako swoją czy co?
Poza tym uprowiec był tu tylko jeden. Adam, Bubi i Stubb popierają PiS, Khalid Biedronia, a ja i rebel mind jesteśmy anarchistami. -
wojt.
w sumie niewazne kim tam jestescie w sensie orientacji politycznej. mam juz rozeznanie, ze i tak siedza tu sami internetowi onanisci, zatem dziekoweczka i na razie. -
Anastazja P.
wojt, wyzuluj. Ja mam prace z filozofii kultury na temat pt. "Ewolucja erotki a przemieszczenia w pojmowaniu kobiecości - refleksja postmodernistyczna", jak coś tanio odsprzedam
tylko wiec jedno, tam sie ostro powolywałam na Foucalta wiec jest sporo pikanteri...
Ben, jeszcze raz dzieki za pomoc w jej napisaniu, dzieki Tobie zawsze moge muwić ze tezy w niej zawarte sa calkiem niezle potwierdzone empirycznie...;* -
il duce
-
-
Anonim
>ben napisał
>Adam, Bubi i Stubb
>popierają PiS
Owszem, aczkolwiek jest to okupione częstymi posiadówkami nad muszlą...