FiloZofia UW [1222]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wojt.

mam wielka prosbe, czy ktos z was ma do dyspozycji jakakolwiek prace na jakikolwiek temat z zakresu filozofii kultury ?

bede wdzieczny za pomoc.

w.g.
  • il duce

• wojt.

wydawalo mi sie, ze nie wyrazilem sie w jakis wyjatkowo skomplikowany sposob.

mam na mysli standardową pracę zaliczeniową z zakresu filozofii kultury, najlepiej polegającą na opracowaniu jakiejs lektury.
  • Anonim

Wypierdalaj bezczelu.
  • wojt.

dobra, jest tu jeszcze ktos poza internetowymi napinaczami - upr-owcami?
  • Anonim

>wojt. napisał
    >dobra, jest tu jeszcze ktos poza internetowymi napinaczami -
    >upr-owcami?

Człowieku, gdybyś jeszcze chciał pracę z metafizyki albo logiki niefregowskij - to rozumiem.
    Ale z Filozofii Kultury? Zjedz zupę na alfabecie i po prostu wysrasz dnia następnego taką pracę. To nic trudnego.
  • Anonim

>wojt. napisał
    >dobra, jest tu jeszcze ktos poza internetowymi napinaczami -
    >upr-owcami?

Kulturą umysłową to Ty kurwa nie grzeszysz. To i pracę z kultury ciężko Ci napisać trutniu.
    Wyjebuj do czytelni, i to w podskokach!
  • Anonim

>Adam napisał
    >Ale z Filozofii Kultury? Zjedz zupę na alfabecie i po
    >prostu wysrasz dnia następnego taką pracę. To nic
    >trudnego.

Dobre Adamie, dobre!
  • wojt.

prace z metafizyki, jesli sobie zazyczysz, moge ci odstapic - skoro to takie trudne. a mam tu na mysli to, ze po prostu nie chce mi sie w to bawic i liczylem, ze ktos ma gotowe. to takie trudne do zrozumienia?
  • il duce

A jeśli można wiedzieć, po co ci ta praca? Chcesz przepisać, dać jako swoją czy co?

Poza tym uprowiec był tu tylko jeden. Adam, Bubi i Stubb popierają PiS, Khalid Biedronia, a ja i rebel mind jesteśmy anarchistami.
  • wojt.

w sumie niewazne kim tam jestescie w sensie orientacji politycznej. mam juz rozeznanie, ze i tak siedza tu sami internetowi onanisci, zatem dziekoweczka i na razie.
  • Anastazja P.

wojt, wyzuluj. Ja mam prace z filozofii kultury na temat pt. "Ewolucja erotki a przemieszczenia w pojmowaniu kobiecości - refleksja postmodernistyczna", jak coś tanio odsprzedam
    tylko wiec jedno, tam sie ostro powolywałam na Foucalta wiec jest sporo pikanteri...

Ben, jeszcze raz dzieki za pomoc w jej napisaniu, dzieki Tobie zawsze moge muwić ze tezy w niej zawarte sa calkiem niezle potwierdzone empirycznie...;*
  • il duce

Ho-ho, no przecież jestem przemieszczoną awangardą erotyczną.
  • Anonim

>ben napisał
    >Adam, Bubi i Stubb
    >popierają PiS

Owszem, aczkolwiek jest to okupione częstymi posiadówkami nad muszlą...
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki