- 1
- 2
-
Anonim
"Oni sobie pomagają. Oni się wspierają. (...) To nie jest popularne nazwisko w Polsce. Ona musi mieć jakieś rodzinne powiązania. Tylko nie wiem, jakie."
http://www.pardon.pl/artykul/8567/a... -
Anonim
posralo Cie. masz osobny temat. ale w temacie antysemityzm. albo zamien sie w lewackiego bubiego i rzucaj kurwami, badz dowcipny, obrazaj wszystkich albo pisz fekalne panegiryki na czesc swoich opcji polityczncyh itd zeby cos sie dzialo. bo inaczej nudzisz. -
Anonim
kolejny cytat z Bubla - tym razem na temat "rzymskiego salutu":
http://img22.imageshack.us/img22/67...
"Pierwsze zdjęcie pochodzi z wydarzenia, którym zajęła się prokuratura i to nie z naszej inicjatywy. Dokumentuje jednak stan umysłów tych młodych ludzi, którzy nie chcą przyjąć do wiadomości, że tzw. Rzymskie (ich zdaniem) pozdrowienie stało się zbrodniczym symbolem od 1 września 1939 roku. To właśnie Narodowcy ze wszystkich innych opcji politycznych ponieśli największe ofiary życia z rąk tych, którzy utożsamiali się z tą symboliką i jej zbrodniczą ideologią. Dlatego zawsze powtarzam, że wszyscy, którzy ja dzisiaj w jakiejkolwiek formie wyznają lub propagują, to świry mające obrzezane mózgi, lub są zwykłą agenturą Mosadu w Polsce."
-
-
Anonim
Baranie, to po prostu ubecja. Albo i nawet jeszcze gorzej, kto go wie.
Po co podniecasz się działaniami służb tak miłej Ci lewicowej opcji, hę? Ty nawet idioto sam nie wiesz, że pod sobą dołki kopiesz.
-
Anonim
tlumoku, to nie pierwszy raz gdy sie wypieracie osob ktore z roznych wzgledow sie kompromituja w mediach. wszyscy o tym wiedza i dlatego prawica narodowa ma w polsce poparcie na poziomie Bubla czyli 0.04% i szybko sie to nie zmieni (cale szczescie) :) -
Anonim
Bubel takich jak Bubi nazwał nie raz świrami mającymi obrzezane mózgi oraz posądził o to ze są zwykłą agenturą Mosadu w Polsce dlatego sie go teraz wypierają. A kto go wie czy on tam nie ma racjii -
Anonim
>rebel mind napisał
>tlumoku, to nie pierwszy raz gdy sie wypieracie osob ktore z
>roznych wzgledow sie kompromituja w mediach. wszyscy o tym
>wiedza i dlatego prawica narodowa ma w polsce poparcie na
>poziomie Bubla czyli 0.04% i szybko sie to nie zmieni (cale
>szczescie) :)
My - czyli kto? I wszyscy wiedzą - o czym?
-
Anonim
jak nie rozumiesz slowa pisanego w jezyku polskim to wypad do bolszewii chamie -
Anonim
>rebel mind napisał
>tlumoku, to nie pierwszy raz gdy sie wypieracie osob ktore z
>roznych wzgledow sie kompromituja w mediach. wszyscy o tym
>wiedza i dlatego prawica narodowa ma w polsce poparcie na
>poziomie Bubla czyli 0.04% i szybko sie to nie zmieni (cale
>szczescie) :)
to chyba dobrze tlumoku ze wypieramy sie tych ktorych uwazamy za zbrodniarzy i chujow? wam/tobie tez by sie przydalo, zaufaj! -
Anonim
nic podobnego. wypieracie sie kolegow z ktorymi (juz) wam niepodrodze. innymi slowy dzisiaj Bubi uwaza cie za kolege a jutro moze juz uwazac ze homoseksualiste albo michnikowca -
Anonim
nie rozpatruje kolegow przez pryzmat polityczny.
poza tym znow sie mylisz. to nie jest kwestia lojalnosci. jesli kiedys dojde do wniosku ze kapitlizm jest zbrodniczy to oleje moje sympatie libertarianskie. i tosluszne podejscie. -
Anonim
i za to cie moge nawet i lubic tylko to jest myslenie anty-dogmatyczne, lewicowe i krytyczne. coz wiec cie laczy z Bubim? -
Anonim
-
-
m
-
Anonim
ups jasne ze obaj tez lecimy na Ciebie, jak cale to grono, ale w tem wypadku chodzilo mi o Basie, ktora, nie przecze ze k'memu zdziwieniu, nie ma problemu jeszcze z takim okresleniem. -
Anonim
ja na nikogo z tego grona nie lece. raczej upatruje tu sobie przeciwnikow politycznych -
Anonim
>rebel mind napisał
>ja na nikogo z tego grona nie lece. raczej upatruje tu sobie
>przeciwnikow politycznych
impotent?;) -
Anonim
-
Anonim
-
Anastazja P.
>rebel mind napisał
>ja na nikogo z tego grona nie lece.
tak? a co takiego mi jeszcze nie dawno pisaleś na priwa hmm ? :)
- 1
- 2