FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bartkiller

Proponuję usystematyzować modną ostatnio kategorię anonimowości. Warto byłoby zdaje się ustalić stopnie anonimowości - przykładowo gdzie zaczyna się anonimowe kurestwo a gdzie kończy zwykła anonimowość ? Do tego trzeba by chyba też ustalić czy relacja nieanonimowości jest przechodnia, ewentualnie zahaczając o ciekawą kwestię tego, czy jest symetryczna, a może nawet i tego czy jest zwrotna. Liczę na udział lewa, prawa oraz środka z dużą ilością wyzwisk w tej miejmy nadzieję wulgarnej dyskusji !
  • Anonim

Sralka to anonimowe kurestwo.
    Bartkibel to anonimowosc (co nie zmienia faktu zes i tak denny).
    Jest to relacja ewidentnie nieprzechodnia i niezwrotna.
    ja jestem boski. boski bo znam Adama i Bubiego i Rapiera i Nazwe i reszte wiec boskosc jest w pewnej mierze relacja zwrotna i prechodnia a skoro jest zwiazana z anonimowoscia...
    kurwa pogubilem sie.
  • Sir Khalid Nasrallah

" przykładowo gdzie zaczyna się anonimowe kurestwo a gdzie kończy zwykła anonimowość ? "

Kurestwo to się zaczyna i kończy w kurniku, bo jest to zjawisko bliżej nieokreślone, ale ponad wszelką wątpliwość z drobiem związane.
  • il duce

Khalid, wiosna przyszła. Może byśmy Cię odwiedzili?
  • Sir Khalid Nasrallah

Jeszcze nie przyszła. Ale może jednak trochę to odłóżmy - choćby do czasu, aż się dorobię, bo tu widzę kamienice, korporacje i kasyna jakieś... Żebym nie musiał zanadto oczyma świecić...
  • Anonim

te Srlka czym ja Cie dzis nie widzial w deszczu na koncercie wolna bialorus?
  • Sir Khalid Nasrallah

Nie, ja nie słucham takiej muzyki, zwłaszcza w deszczu... (czy u nich wokalistą nie jest przypadkiem niejaki Alaksandr Łukaszenka?)
  • bartkiller

>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
    >(czy u nich wokalistą nie jest przypadkiem niejaki
    >Alaksandr Łukaszenka?)

no dobrze, ale najpierw rozpatrzyć trzeba kwestię czy jest anonimowy
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki