-
bartkiller
Proponuję usystematyzować modną ostatnio kategorię anonimowości. Warto byłoby zdaje się ustalić stopnie anonimowości - przykładowo gdzie zaczyna się anonimowe kurestwo a gdzie kończy zwykła anonimowość ? Do tego trzeba by chyba też ustalić czy relacja nieanonimowości jest przechodnia, ewentualnie zahaczając o ciekawą kwestię tego, czy jest symetryczna, a może nawet i tego czy jest zwrotna. Liczę na udział lewa, prawa oraz środka z dużą ilością wyzwisk w tej miejmy nadzieję wulgarnej dyskusji ! -
Anonim
Sralka to anonimowe kurestwo.
Bartkibel to anonimowosc (co nie zmienia faktu zes i tak denny).
Jest to relacja ewidentnie nieprzechodnia i niezwrotna.
ja jestem boski. boski bo znam Adama i Bubiego i Rapiera i Nazwe i reszte wiec boskosc jest w pewnej mierze relacja zwrotna i prechodnia a skoro jest zwiazana z anonimowoscia...
kurwa pogubilem sie. -
Sir Khalid Nasrallah
" przykładowo gdzie zaczyna się anonimowe kurestwo a gdzie kończy zwykła anonimowość ? "
Kurestwo to się zaczyna i kończy w kurniku, bo jest to zjawisko bliżej nieokreślone, ale ponad wszelką wątpliwość z drobiem związane. -
-
il duce
-
Sir Khalid Nasrallah
Jeszcze nie przyszła. Ale może jednak trochę to odłóżmy - choćby do czasu, aż się dorobię, bo tu widzę kamienice, korporacje i kasyna jakieś... Żebym nie musiał zanadto oczyma świecić... -
Anonim
te Srlka czym ja Cie dzis nie widzial w deszczu na koncercie wolna bialorus? -
Sir Khalid Nasrallah
Nie, ja nie słucham takiej muzyki, zwłaszcza w deszczu... (czy u nich wokalistą nie jest przypadkiem niejaki Alaksandr Łukaszenka?) -
bartkiller
>Sir Khalid Hassan Al-Nasrallah napisała:
>(czy u nich wokalistą nie jest przypadkiem niejaki
>Alaksandr Łukaszenka?)
no dobrze, ale najpierw rozpatrzyć trzeba kwestię czy jest anonimowy