- 1
- 2
-
AIESEC
Jeżeli interesuje Cię
Dlaczego to królewna nie uratowała księcia?
Dlaczego to faceci powinni stać przy garach?
Dlaczego to góra nie przyszła do papieża?
Oraz chcesz odpowiedzieć sobie na wiele innych pytań związanych z dyskryminacją społeczną
To koniecznie musisz wziąć udział w warsztatach prowadzonych przez Joannę
Zienkiewicz i Magdę Bury , na których będą poruszane tematy związane z
dyskryminacją w pracy ze względy na płeć, pochodzenie, religię etc.
Termin: 28.03, godz 10.30 - 15.30
Miejsce: Kampus UW, mały dziedziniec, sala konferencyjna Samorządu studenckiego UW
Swoje zgłoszenia na warsztaty prosimy zgłaszać na adres:
paulina.holderna@gmail.com
-
Anonim
-
Anonim
1. Królewicz miał za małą pytę.
2. Bo faceci wszystko robią lepiej.
3. Nie bylo takiej potrzeby, Papież za pomocą Ducha Św. potrafi być wszędzie.
A teraz - wypierdalać! -
-
Anonim
Drogie Panie aberrantki, ja wam powiem, co jest najlepszym narzędziem antydyskryminacyjnym. Solidny kułak znajdujący się na końcu kończyny górnej waszego samca. Do tego Jarek u władzy i jakoś tam będzie można żyć.
-
Anonim
-
Sir Khalid Nasrallah
Wy chyba jednak powoli utopicie się w bardzo postępowym środowisku stołecznego uniwersytetu, drogi Kwiecie Prawicy.
Pozostały Wam już tylko peryferia - zaszczyty i władzę nieuchronnie przejmuje lewicowa młodzież. Wy możecie sobie założyć co najwyżej jakieś obozy w głębokich lasach, jak prześladowani bracia Bielscy podczas II wojny.
Bubi, bierz lepiej przykład ze Stubba - ten wszak został turboliberałem, zdradził swój Naród i zbiegł do Paryża. -
Anonim
bo konserwatywna rewolucja czeka na Ciebie Khalid. odbrze wiesz ze jak Soul, kzjz i te laseczki z posta powyzej dorwa sie do wladzy to bedziesz wisial w tym samym tempie co my. ba nawet moze wczesniej bo mnie narodowosc jakis czas bedzie ochraniac. wiec odrzuc penisa w anusie i dolacz do czystego kwiatu prawicy! -
Sir Khalid Nasrallah
Nie, dziękuję. Za bardzo odrzucają mnie Wasze metody prezentacji i metody dochodzenia do konkluzji światopoglądowych. Kultury osobistej i logicznej w tym zdecydowanie za mało.
No i cóż z Was za konserwatyści, skoro niewiast nie szanujecie?
" ba nawet moze wczesniej bo mnie narodowosc jakis czas bedzie ochraniac. "
Mocne. Dopiero za drugim razem pojąłem. -
Anonim
ssij Platona czekoladowego batona.
a niewiasty ja szanuje niezmiernie Ty zas nie, czego w innym watku moglem doswiadczyc... -
Sir Khalid Nasrallah
-
Aliena
-
Anonim
-
nazwa ekranowa
warsztaty antydyskryminacyjne zapewne
mnie trochę też. Czy może raczej - wprawiły w zadumę. -
-
Anonim
-
Anonim
>Jaros napisał
>a co z facetami? faceci tez moga przyjsc na te warsztaty?
Wypierdalaj w ciemną noc matole! -
Anonim
Ja np. chciałbym wiedzieć, dlaczego Królewna Śnieżka i 7 krasnoludków... I dlaczego Kazimiera Szczuka ma wadę wymowy i zgryzu, i dlaczego to gajowy, a nie wojująca feministka uratowała Czerwonego Kapturka, i dlaczego Khalid to nie Kobieta, a KZJZ to nie Khalid, i co to jest kobieca solidarność, a co męska, i w ogóle kiedy zorganizowano tajny zjazd męskich szowinistycznych świń i ustalono ład patriarchalny, kto był prowodyrem, a więc kogo powiesić, dlaczego kobiety-sprzątaczki dostają wyższe pensje niż mężczyźni-sprzątacze, dlaczego Jarosław Kaczyński powinien być kobietą, dlaczego Donald Tusk nie ma lewej stopy i dlaczego warsztaty antydyskryminacyjne są organizowane na UW, uczelni, która teoretycznie przynajmniej ma zajmować się zgłębianiem wiedzy, a nie rewolucją? -
Anonim
TO JAK MOGĄ PRZYJŚĆ FACECI CZY NIE MOGĄ PROSZE OGRANIZATORKI O ODPOWIEDŹ
i sorry za caps -
Anonim
>Jaros napisał
>TO JAK MOGĄ PRZYJŚĆ FACECI CZY NIE MOGĄ PROSZE
>OGRANIZATORKI O ODPOWIEDŹ
>
>i sorry za caps
TO JAK WYPIERDALASZ W CIEMNĄ NOC CZY NIE?
i sorry za caps -
Anonim
-
Anonim
>Jaros napisał
>kurwa co za wredny kutas sie uczepił. nadal czekam na
>odpowiedź!
Ja także czekam na odpowiedź. Szczęść Boże!
- 1
- 2