-
nazwa ekranowa
Z uwagi na brak ciekawych wątków oraz moje osobiste (sic!) zainteresowanie problemem, chciałbym zadać następujące pytania:
(1) Czy Khalid napisał kiedyś coś sensownego?
(2) Czy twierdząca odpowiedź na powyższe pytanie implikuje jego istnienie?
(3) Czy uda mi się wreszcie umówić się z khalidem na piwo?
I najważniejsze:
(4) Czy nie uważacie, że pisanie postów na gronie jest żenującym zajęciem?
(Proszę tylko rzeczowe odpowiedzi i nieprzegadane. Proszę Bubiego i spółkę o nieofftopowanie) -
Anonim
Odpowiem najpierw na 3 i 4. no wiec to grono sluzy temu bys mial swiadomosc swej nedzy i marnosci. np. przegladam sobie to grono czytam co napisalem, licze ile czasu na tym spedzilem i juz rozumiem jaki jestem nieudany. to grono daje wiec zdrowy dystans ktory jest niezbedny.
Co do 3- nie wiem ale milo wspominam i licze jeszcze na jakies gronopiwo spotkania czy wodke. nie znamy sie w rzeczywistosci za dobrze, nie mamy wspolnych interesow ani zaszlosci towarzyskich- idealni z nas alkotowarzysze a to wazna wlasnosc (chc nie wiem czy mozemy uznac alkotowarzyskosc za wlasnosc).
na pierwsze pytanie. Khalid to Bartkibel. Mysle ze Bartkibla da sie namierzyc. -
Anonim
podstawowym jednak pytaniem jest zwracam uwage:
-czy Khalid jest ekspertem od Platona? -
Anonim
Uprzejmie proszę Pawulonie o przeniesienie tego tematu tam, gdzie jego miejsce, czyli tutaj:
http://grono.net/forum/2470377/0/
My moderatorzy musimy trzymać się razem, inaczej nas zje zaraza anarchistów. A czy chcesz jakiś temat z mojego forum wrzucić na swoje? Jakby co, służę. -
-
nazwa ekranowa
>Stubb ... napisał
>idealni z nas alkotowarzysze a to
>wazna wlasnosc (chc nie wiem czy mozemy uznac
>alkotowarzyskosc za wlasnosc).
No dobra, to kiedy w końcu idziemy pić?
-
Anonim
no ja wlasciwie za. ale chyba zara wyjezdzam na tydzien. kiedy amsz czas? -
Anonim
>Stubb ... napisał
>no ja wlasciwie za. ale chyba zara wyjezdzam na tydzien.
>kiedy amsz czas?
też bym się najebał z wami, z tym że ja to preferuje weekendy. -
Anonim
wiec po to jest ten publiczny watek by to doustalic i by seksi 17 ktore go czytaja wiedzialy gdzie nas spotkac i uzyskac pomoc w zakresie filozoficznej problematyki. ja tez weekendy. nazwa? -
Zajec
(1) Tak! Uważąm, że bardzo dobrze się sprawdzał na gronie błękitnych bananów i różowego lansu: http://grono.net/forum/3983/0/ - można go namierzyć z łatwością w starszych wątkach tego grona... zdradza to naturę Khalida...
(2) Nie. Khalid wciąż może istnieć jedynie jako internetowa emanacja frustracji jakiegoś real-life'owego dupka i nieudacznika... co w kontekście (1) wydaje się uprawdopodabniać.
(3) To zależy od odpowiedzi na (2), a dokładniej od tego czy faktycznie istnieje. Jeżeli jest jedynie wspomnianą emanacją, to nigdy nie spotkasz go w realu, gdyż zniszczyłoby skrzętnie tworzoną przez niego iluzję... jeżeli natomiast faktynie jest taki Khalid... to pewnie całe życie spędza równolegle pisząc na gronie i czytając Poppera, Russela, Fregego... etc. więc spotkanie go lub wręcz wyciągnięcie na piwo stoi w sprzeczności z jego naturą...
(4) Uważam to za wyjątkowo żenujące zajęcie... dlatego staram się ograniczyć to do minimum... czasem natomiast czytam wątki i jeżeli nie są za długie i nie ma w nich za dużo o dupach i penetracjach łączonych w jednym kontekście przez naszego ulubionego gronowicza... to piszę czasem notkę... korzystając z przedegzaminowego czasu jak dziś - czyli robię do egzaminu coś niewymagającego używania mózgu i pozwalającego zapomnieć o zbliżającym się stresującym zdarzeniu...
Może i jak bym się tego piwa napił... -
Anonim
>Stubb ... napisał
>wiec po to jest ten publiczny watek by to doustalic i by
>seksi 17 ktore go czytaja wiedzialy gdzie nas spotkac i
>uzyskac pomoc w zakresie filozoficznej problematyki.
Zaraz Khalid się oburzy, że psujemy młodzież.
-
nazwa ekranowa
>Stubb ... napisał
>wiec po to jest ten publiczny watek by to doustalic i by
>seksi 17 ktore go czytaja wiedzialy gdzie nas spotkac i
>uzyskac pomoc w zakresie filozoficznej problematyki. ja tez
>weekendy. nazwa?
weekend. i to sobota, niedziela, a nie piątek. to jak? -
Anonim
niedziela nie. sobota mi lezy ale z takim ale ze moge wyjechac pojutrze. jak nie wyjade to w ten weekend jak wyjade to jak tam wam lezy nastepny? -
nazwa ekranowa
w przyszłym tygodniu pasuje mi i piątek i sobota. Ale jak nie wyjedziesz to ta sobota chyba jest niezła. -
Aliena
-
nazwa ekranowa
A Ty Marysiu za tydzień będziesz siedziała na samiutkim szczycie jakiejś dziwnej góry i będziesz się wraz z podejrzanymi ludźmi zastanawiała, czy mieszka na niej Zeus.
hmmm, ale jeśli byś chciała iść pić z nami (co za masochizm), to rozumiem, byśmy musieli przełożyć picie na za dwa tygodnie?
w każdym razie ja mogę w tym tygodniu (byle nie w piątek), za tydzień i za dwa, jak komu pasuje. -
Aliena
Tak, za dwa, ale nie wiem czy moge obiecac, bo moze bede jechac do rodziny na polnocnych rubiezach Królestwa. Wiec moze bez sensu.
-
Anonim
wiec tak, skoro nazwa nie moze dzis to ja jestem za jutrem ale inna sprawa ze nie chce mi sie tankowac jak zwykle. -
il duce
-
Anonim
-
m
Stubb, w ilu tematach równocześnie Wy się umawiacie? W innym Adam zdaje się pisał, że mu sobota nie pasuje. Ja też.